2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دقیقا می فهمم چی میگی . این معضل بیکاری و تغییر شغل خیلی مهمه .نمیشه بی گدار به آب زد . ما هم موقعیت ...

یا مثلاً یه چیز دیگه ای که تو این شهر غریب رو اعصابمه مدام فارسی صحبت کردنه ...بعد هرجا میریم بیرون میپرسن شماها لهجه دارین...راستش من اصلا نمیتونم فارسی رو خوب صحبت کنم یعنی مسلط نیستم که بتونم بلبلی حرف بزنم .فقط نوشتنم خوبه که خدارو شکر اینم تو مدرسه یاد گرفتم .الان دخترم اینجا دو زبانه شده هم به زبان مادریش حرف میزنه هم فارسی رو ...یجورایی احساس میکنم همین باعث شده دخترم نتونه خوب حرف بزنه .متاسفانه وختی خودم فارسی حرف میزنم شبیه خارجی‌هایی میشم که میخوان به زبون فارسی حرف بزنن و یجورایی براشون سخته  .نمیدونم متوجه میشی یا نه...بعد خوشم نمیاد  همش بهم بگن لهجه داری مال کجایی .آخه ایقد میپرسن خسته شدم والا 

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فارسی خیلی زبان شیرین و دوست داشتنیه و باعث افتخاره .اما متاسفانه من مسلط نیستم ،وبرا همین تو شهر خودم راحتترم .راستی بچه ها می‌خوام از لحاظ حرف زدنم مینی‌مال بشم و مکالمه هامو کوتاه کنم .البته یه خاله دارم وختی بهم زنگ میزنه کمترین تایم مکالمش شاید دوساعت باشه 🤒🤣🤣اونروز خواهرم بهم زنگ زد گفت خاله بهم زنگ زده ۴ساعت باهام صحبت کرده .خواهرم جون بچشو قسم خورد گفت سزگیجه گرفتم رفتم دکتر .کلا خانوادگی از مکالمه ی طولانی بیزاریم 😐اما خاله ام دیگه یچیز خیلی نادره .ینی قشنگ کوتاهترین مکالمش میشه دو‌ساعت 🙄

👩‍❤️‍👨
بچه ها این قابلمو و ماهیتابه ی چدن مارک جی آن سی خریدم ...از نمایندگی شون و اونایی که دارن می‌سازند. ...

سلام احتمالن چون گرون خریدید اصله 

من این مارک ندارم 

قابلمه های چدن من برای جهیزیمه ۱۲ ساله دارن کار میکنن تقریبا نابودن🤣🤭

اسطوخدوس به هر کسی نمیسازه طبعش گرم و خشکهکسی که طبع سرد و تر داشته باشه براش عالیه ولی کسی که طبع گ ...

چطور متوجه طبعم بشم؟

با این تستای مزاج شناسی آنلاین میشه؟

البته با این حساب فکر کنم بی خیالش بشم بهتره!

با اون بو و مزه اش!😖😣

فارسی خیلی زبان شیرین و دوست داشتنیه و باعث افتخاره .اما متاسفانه من مسلط نیستم ،وبرا همین تو شهر خو ...

سلام دوست عزیز

اول بگم که من خیلی وقته میخوام واسه شما کامنت بذارم❤️

مشخصه خانم بسیار خوش قلب و مهربونی هستید.من ندیده دوستتون دارم😍

چون دلتون خیلی پاکه میخواستم ازتون بخوام که برام دعا بکنید🙏🏼

دوم این که چقدر زیبا می نویسید خیلی وقتا با کامنتاتون از خنده غش می کنم و البته بسیار سلیس و روان که آدم قشنگ صحنه ها رو تجسم می کنه و البته من دوست دارم لهجه شیرین تون رو بشنوم.این به نظرم عالیه که آدم به جز فارسی به گویش دیگه ای هم مسلط باشه.ولی متاسفانه از ایرانی ها نژادپرست تر کسی نیست.(من خودم فارسم) اینو من نمیگم دوست لر بختیاری ام که خودش چند ساله مقیم خارج از کشوره میگه. حتما سخته براتون برخورد با این آدم ها

و سوم درباره مکالمه مینیمال (از بحث تاپیک دور نشیم که هونامیک جان دعوامون نکنه😅) من درکتون می کنم چون یکی دو تا از نزدیک ترین کسانم مثل اون خاله شما هستند و واقعا منو دچار تنش و سردرد می کردن مکالمه باهاشون وقت و انرژی خیلی خیلی زیادی ازم می گرفت همسر و بچه هام بشدت شاکی میشدن و حتی مراعات سر کارم رو نمی کنن اگه رو بدم بهشون، چند باری سر کار برام دردسر شد یکم چون چند ساعت آشغال بود خطم! خلاصه از زندگی میندازن آدم رو...  بشدت سمی هست مکالمه با این افراد چون اکثر حرفاشون هم آه و ناله و انرژی منفیه!😫😫😫 و اکثرا میخوان روی من و شما (ببخشید) بالا بیارن تا حالشون خوب بشه و فردا دوباره از نو...

باید بگم که حالا که متوجه ضررهای این مکالمات هستید باید قبول کنید که بهای این کار رو بپردازید(بهاش دلخوری اوناست) و کم کم با بهانه های مختلف از زیر بار مکالمه باهاشون خلاص بشید اگه راهکار میخواید براتون توضیح میدم

پستم طولانی شد...

انشاالله هرجا هستین با خانواده خوب و خوش و سلامت باشین .واقعا درست میگین نمیشه بی گدار به آب زد .خدا ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعای خوبت . ان شاالله شما و  خانواده گلت و پدر و مادر عزیزت همیشه شاد و سلامت و تندرست باشید و خوشبخت .       و بهترین اتفاقها همیشه  براتون بیفته

یا مثلاً یه چیز دیگه ای که تو این شهر غریب رو اعصابمه مدام فارسی صحبت کردنه ...بعد هرجا میریم بیرون ...

اخی آره حق داری . ولی برات مهم نباشه براشون سواله فقط. البته که اگه نمی پرسیدن بهتر بود اما شما اهمیت نده . 

سلام من از شلوغی بیزارم

ولی دخترم خلییییییییییییی وسیله داره تو اتاقش و شلوغغغغغغغغغغ

11 سالشه

چند  ماه قبل گفتم یه کمد و وسایل اضافی رو رد کن اتاقت خلوت بشه که خوشش نیومد

پریروز در یک اقدام عجیب گفت بیا خلوت کنیم 

میز تحریر تاشو و بلز ویه عالمه عروسک و یه عالمه لوازم تحریر و اسباب باز ی در حد 8 تا کیسه بزرگ دادیم دختر همسایه که  کلاس اوله 

چون همش نو بودن

چقدررررررررررررررررر مادر و دختر خوشحال شدن

گفتم یه کمد هم داریم نو نو هست گفت جا ندارم دوباره اومد دید که حتی یه خراش هم نداره 

اونم برد

الان اتاق دخترم یه تخت و یه دراور رنگی رنگی و چند تا گلدون طبیعی و عروسک 

خیلی حس خوبی هم خودش داره

دخترم عاشقتم

ورودی های تیر

یک تکپوش برای پسرم که دوستش بهش هدیه داده

یه ست بلوز و شلوارک که عمه پسرم بهش داده و خوشگله

یه لباس مجلسی که خارشو بهم داده

یه پیراهن نخی و شال که مارشو بهم داد.

دوتا تکپوش و یه شلوار پارچه ای و جوراب هم برارشو داده به همسر.

یه کرم آب رسان که خارشو دیگه برام فرستاده بود.

مابقی سوغاتیا خوردنی هستند و ظرفهاشون رو سریع خالی کردم و دادم به مهمان که با خودش ببره.

سه عدد کتاب زبان پسرم

چهار عدد صندلی تاشو پیک نیک، در واقع داداشم میخواست به پسرم چیزی هدیه بده...منم گفتم در حد هزینه ای که براش درنظر گرفتی از مغازتون صندلی بهم بده😄... ما کلا فازمون اینجوریه و راحتیم 😄...