2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738937 بازدید | 44705 پست
هیدوا جان حج حاجی هاتون قبول باشهخانما دیگه جوگیر شدم کل خونه جارو وگردگیری ومرتب کردن وخالی کردن سط ...

شادی جان مثلا خیارشور همسرت زیاد خریده نمیشه زیاد زیاد تو هروعده کنار همه غذاها براش بیاری بخوره و هربار با مهربونی گوشزد کنی داره خراب میشه تا تو ذهنش ماندگار بشه و دفه بعد کمتر بخره؟

البته شاید امتحان کردی و جواب نداده ولی بالاخره باید قلقشو پیدا کنی چون از هرجنبه ای نگاه کنی اسرافه. هم مالی و هم نعمت خدا حروم میشه 

یا اینکه میرین خونه کسی یه شیشه پر کن ببر براشون تا تموم بشه

قصد جسارت ندارم فقط در حد پیشنهاده عزیزم ناراحت نشی از حرفم 🌸

قربونت برم بله حاجی و حاجیه خانم از مکه داشتیم حسابی سرمون شلوغ بود امروز اومدم خونه حسابی استراحت ک ...

هیدوا جان با اینکه تازه با اینجا آشنا شدم ولی به همتون دلبسته شدم و این چند روز که شما نبودین دلتنگتون شدم ، انشالله همیشه سلامت باشید و در آرامش و آسایش زندگی کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز که رفته بودم سالن آرایشی ..یه نفر گفت ی تابلو فرش دست دوم خریده 

تو همین حین تو ذهن من جرقه زده شد منم ی تابلو فرش دارم که کادو بوده و سلیقم نیس و اصلا  دیوار نزدیم 

نمیدونم همسرم موافقت کنه یا نه بفروشیم ..چون از طرف مادر پدرشون بوده برا منزل نو که حدودا هفت سال پیش برامون خریدن 

صبا هستم 

دوستان عزیز ، ازتون خواهش میکنم با دلهای پاکتون برام دعا کنید که حاجتم درباره پسرم برآورده بشه و اگه به صلاحش نیست ، خدا دل من و پسرم رو به آرامش برسونه ، خیلی افسردم کرده😔

همگی انشالله حاجت روا بشید ، آمین ❤️🙏

آفرین خیلی جمله زیبایی گفتی هایدی جاندقیقا همینطوره

سر همین گفتم 90 درصدمون عقایدمون عین هم هست

امثال کسایی که عقایدشون مثل ما مذهبیه تا با موضوع مینیمالیست اشنا میشن سریع ازش استقبال میکنن

گزارشمو همینجا مینویسم 

دو تا دیگه از کشوی کمد پاکسازی شد ✅

خروجی🗑

2 جفت مژه مصنوعی که مامانم خریده بود ولی تاحالا استفاده نکرده خیلیم بزرگ بودن

قوطی پد کانسیلر /پد ها رو ریختم تو قوطی یه پد دیگه

پاک کن قدیمی (از اونا که رنگش نارنجی آبی بود) موقع پاک کردن رنگ میداد😶

در اسپری بدن

چند تا مهره منچ

چند تا فشفشه که مونده بود میدم به بچه های فامیل

متر خیاطی که یکم پاره شده بود

ساعت خودم (خیلی دوسش داشتم ولی نمینداختمش باتری هم نداشت) 

میله قلاب بافتنی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان عزیز ، ازتون خواهش میکنم با دلهای پاکتون برام دعا کنید که حاجتم درباره پسرم برآورده بشه و اگه ...

ان شاءالله هر چی خیره براتون پیش بیاد♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام بچه ها جون 

سلام هيدوا جون 

خروجى هاى من 

يه شلوار 

يه جعبه عطر (عطرشم تا آخر امسال تموم ميشه) 

تعدادى كاغذ 

بچه ها من يه ليست تهيه كردم از همه چيزايى كه خروجى بوده، كهنه ها نه، چيزاى نو كه فروختم يا بخشيدم  بعد ديدم از دادن لباس و كتاب اصلا پشيمون نشدم، يعنى تصميمم درمورد اونها درست بوده، ولى درباره دو تا چيز يه مقطعى پشيمون شدم ، يكى يه كفش بود كه بعدا تو يه مجلس فقط لازمم شد و اگر بود خيلى خوب ميشد، يكى هم يه وسيله الكتريكى كه خيييييلى ازين پشيمون شدم 

عزیزم بعضی بچه ها علاقه زیادی به نگهداری همچین چیزهایی دارن مثل پسر مناول اینکه کم کم،تو موقعیتهای م ...

دقیقا همین طوره که میگید عزیزم

یه سری یه کاردستی شو که خراب شده بود و تا مدتها داشتش راضیش کردم و انداختم

فرداش عییین همونو دوباره ساخت! الانم هست و من باهاش کنار اومدم دیگه

فرمایشات تون کاملا متین بود و من شات گرفتم که هر بار بخونمش

شادی جان مثلا خیارشور همسرت زیاد خریده نمیشه زیاد زیاد تو هروعده کنار همه غذاها براش بیاری بخوره و ه ...

این خیار شورها همسرم با مادرشون درست کردند وقتی اورد گفتم بذار یخچال گفت نه بذار پنتری اونجا هم هم ابگرمکن هست هم لوله بخاری رد شده در واقع گرم گرم.چند وقت گذشت یه دونه خورد متوجه حرف من شد.الان بازاری خریده کم خریده گذاشتم بخچال برای الویه.گاهی یه دونه کنار بشقاب غذا می ذارم.

شادی صدام کنید