2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738723 بازدید | 44704 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب که شب تاسوعاست ، تصمیم گرفتم تا سال دیگه اینموقع،   روح و ذهن و جسم و زندگیم رو سبک کنم و شاخ و برگ اضافی بهشون ندم و در عوض بار معنوی زندگیم رو سنگین تر کنم از لحاظ ارتباط با خدا ، روابطم با همسر و بچه ها و بقیه، کمک به همنوعانم،  مطالعه ، ورزش ، به امید خدا ❤️❤️❤️

سر همین گفتم 90 درصدمون عقایدمون عین هم هستامثال کسایی که عقایدشون مثل ما مذهبیه تا با موضوع مینیمال ...

دقیقا منم حس کردم اکثریت اعضای اینجا مذهبی هستن 

میدونی من همیشه دوست داشتم بار گناهانم سبک باشه که زودتر ازین دنیا برم ولی متاسفانه گناهانم زیااااده😓

باورتون میشه  حالا شاید خیلیا خوششون نیاد ازین طرز فکرم ولی من همیشه وقتی وسایلم رو رفع انباشتگی میکنم همش به این فکر میکنم که بعد از مردنم رفتم اون دنیا افرادی که میخوان بیان وسایلم رو جمع کنن به خاطر وسایل زیادم بهم فحش ندن 😅

اینجوری راحت تر همه چیو میندازم و به چیزی زیاد وابسته نمیشم  واقعا بزرگترین انگیزس واسم 

دقیقا منم حس کردم اکثریت اعضای اینجا مذهبی هستن میدونی من همیشه دوست داشتم بار گناهانم سبک باشه که ز ...

ان شاالله سالهای سال در کنار خونواده ت با عـــشق زندگی کنی و از زندگیت لذت ببری... 

گلم سبک کردن بار گناهان باعث زود از دنیا رفتن نمیشه 

برعکس باعث سبک شدن روح و رها شدن از سنگینی ابتلاش میشه و تلاش بیشتر برای رضایت خدا میشه... 

عمرتون پربرکت عزیزم❤

❌لایک❌

سلام دوستان😍چند روزی بود که دل و حوصله ی تمیزکاریه خونرو بصورت اساسی نداشتم و به خودم سخت نگرفتم! تا دیروز که بالاخره به لطف خدا اگرژی لازم برای برق انداختن خونه رو پیدا کردم🥰✨️

اول از همه وسایل های بالای کمد دیواریا رو آوردم پایین و چک کردم تا مجدد رفع انباشتگی بشه🤤👌🏻(عکس خروجیامو میزارم)

هر کدوم که نو بود و استفاده نمیکردم گذاشتم بعنوان هدیه تقدیم کنم! هر کدوم که جزو لوازم خونه بود مثل قابلمه روحی سایز بزرگ و کفگیر ملاقه ی بزرگ و پرده زبرا که به کارم نمیومده و گذاشته بودم بالای کمد دیواری رو آوردم پایین تا انشالله بفروشم!

وسیله هایی که برای خونه باغ هست هم کناره هم گذاشتم تا فعلا جایی بیرون از خونه بزارم که بعد آماده شدن ببرم!

بشقاب دم دستی رو چون یک سرویس ۶ نفره بشقاب چینی بود همشو باهم گذاشتم برای وسایل خونه باغ و برای استفاده دم دستی تو خونمون دوتا بشقاب چوبی داشتم به همراه یک ظرف کوچیک چوبی که استفاده کنیم!

یک سینی صورتی استیل و یک چاقو صورتی رو گذاشتم تو وسیله های خونه باغ و جایگزین چاقو صورتی یدونه چاقو آبی گذاشتم برای استفاده روزمره...

یک بشقاب خورشت خوری سفالی لب پر شده بود و کاملا واضح بود به همراه یک دستمال آشپزخونه که سوراخ شده بود خروجی گذاشتم!

شامپو ضدقارچ کمی مونده بود که تو ظرف شامپو ی دیگه خالی کردم و ظرفش خروجی شد!

یک کاتر که هم کند بود هم تیغش از جاش در اومده بود و استفاده ای نداشتیم خروجی گذاشتم!

یک قالب سیلیکونی و ۲ تا قالب عروسکی برای شیرینی پزی که تا حالا هیچ استفاده ای نکرده بودم گذاشتم برای دوستم ببرم اگه نخواست خروجی میزارم!

اسفند دود کن هم خراب شد و خروجی شد!

ترازوی بزرگ تو خونمون داشتیم که برای همسرم بود و بردیم خونه ی مادر همسرم!

بخاریشونم که خونمون بود به همراه ظرفای غذا تحویل داده شد!

سلام دوستان😍چند روزی بود که دل و حوصله ی تمیزکاریه خونرو بصورت اساسی نداشتم و به خودم سخت نگرفتم! ت ...

کلاه کاسکت همسر و قفل موتور به همراه دستکش باید بفروشم!

یک قالب سیلیکونی و ۲ تا قالب عروسکی و ۲ تا قالب کوچولو طرحدار برای شیرینی پزی که تا حالا هیچ استفاده ای نکرده بودم گذاشتم برای دوستم ببرم اگه نخواست خروجی میزارم!

۲تا رول یکبار مصرف برای تخت و ۳ بسته پد که برای محل کارمه گذاشتم ببرم!

این موارد جا مونده بود🫠

این هم مابقیه خروجی ها که شامل:

کیف طوسی بزرگ که هیچ استفاده ای نمیکنم و چندباری استفاده کردم و دیگه برای من کاربردی نداره!

تیشرت شلوارک نو خیلیم خوشگله اما جنسش باعث میشه زود عرق کنم پس هدیه میدم!

۳ تا بگ که یکیشو همون لباس نوعه رو میزارم توش و هدیه میدم و بگ کوچیکه رو ۴تا لاک و یک خودکار و مداد فانتزی برای هدیه توش گذاشتم!

اون یکی بگ خالیه!

جا عودی و کرم روشن کننده نواحی حساس، یک دفتر و دفترچه، ۲کتاب، ۲ بسته برگه رنگی، نصفه کاغذ کادو، ۲تا فلش خراب که نمیدونم درست میشه یا نه!!!

عاشق اینم که خرت و پرت اضافه رو بریزم دور

امضات 🤣

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

بعد از رفع انباشتگیه حسابی خونه رو صفر تا صد اعلاشویی کردم و حسابی همه جای خونه رو برق انداختم و دسته ی گل شد😍

ظرفام شسته و جاسازی شد! سینک و گاز و یخچال تمیز شد!

میز تلویزیون، عسلی، ناهارخوری و کنسول و کانترای آشپزخونه و... گردگیری و دستمال کشیده شد🫧

در این حین لباس ها و کاور جای تشک‌ها شسته شد🧺

بعد از همه ی کارا جاروبرقیه حسابی کشیدم و خونه پر از حس خوب شد🧹🤲🏻

و همینطور این میز اتو که ۴ الی ۵ بار بیشتر استفاده نشده و میخوام بفروشم! چه قیمت خوبه؟

ای کاش دلیل اینکه استفاده نکردین هم توضیح بدید،من فکر میکردم اینا کاربردی باشن،مثلا تو ذهنم بود که هروقت برای دخترم خواستم جهیزیه بگیرم یه همچین چیزی براش بخرم،ولی الان میبینم شما میخوای رد کنی بره،چه خوبه دوستان دلیل خروجی هارو هم بگن که دیگران هم موقع خرید یه پیش زمینه تو ذهنشون باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود