2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
منم نخریدمبه نظرم کم کم داره از مد میفته و تو اطرافمم تازگی ندیدم کسی اینه شمعدون بخره

کل وسایلی که منو همسرم برای زندگیمون خریدیم شاید 200 میلیون شد. خدا رو شکر هر دو مینیمالیست هستیم. انقدر خونم خلوت و سبکه در عرض یک ساعت به همه کارم میرسم. خوشحالم که با این سبک آشنا شدم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
یه چیزی بگم که تاپیک عمق بیشتری پیدا کنه:یکی از اقوام همسرم فوت شده همسرم پیشنهاد دادند که مراسم‌چهل ...

بله واقعا 

شهریور سال گذشته یه جا منم دیدم یه خونواده متوفی از دوست و آشنا تقاضا کرده بودن به جای گل و پارچه نوشته ی تسلیت کیف یا کوله نو برای بچه های بی بضاعت بیارن. نزدیک مدارس بود و چقدر کیف و کوله جمع شده بود

خیلی لذت بردم 

نمیشناختمشون ولی یه یاسین برای متوفی شون خوندم که انقدر بازمانده هاشون معقول عمل کردن.

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نخریدمبه نظرم کم کم داره از مد میفته و تو اطرافمم تازگی ندیدم کسی اینه شمعدون بخره

جدیدأ یا نمیخرن یا فقط شمعدون کوچیک برای تزئین میخرن. خواهر منم 4سال پیش عروسی کرد آینه نخرید، دوتا شمعدون کوچیک کریستال خرید هم تو 7سین استفاده میکنه هم در مواقع عادی رو کنسولش بعنوان دکور. 

عزیزم این گل هایی که میگی نقره هستن ؟ اخه من شنیدم یه سریا نقره هستن یه سریا ابکاری نقره...اونبار تو ...

ن برا من می‌دونم نقره نیاون رمان هم به اصرار اطرافیان خریدیم و فک کنم حول و حوش پونصد بود قیمتش 

صبا هستم 
بله واقعا شهریور سال گذشته یه جا منم دیدم یه خونواده متوفی از دوست و آشنا تقاضا کرده بودن به جای گل ...

وای چه حرکت پسندیده ای، خدا خیرشون بده که بفکر توشه ی آخرت عزیزشون بودن نه چشم و هم چشمی. 

سلام من اومدم خونه خواهرم..خیلییییی مرتبو منظم هس..خیلییی.ولی نمیدونم چرا علاقه ب وسیله های زیاد دار ...

دارم فکر میکنم بنده خدا چه زحمتی باید بکشه برای تمیزی و مرتب کردن این همه وسیله

❌لایک❌

خروجی هام 🌟

یه مقدار شوید خشک که مامانم فرستاده بود( ولی من داشتم)

بیفتک کوب (دوتا داشتم یکیش رفت خروجی)

کاسه رویی(اونم دوتا داشتم)

یه شیشه رب صنعتی(مصرف ما رب خونگیه ) 

کافی میکس(مصرف نداریم)

و این کتابهام رفت کتابخونه

❌لایک❌
دقیقا قبلا فکر میکردم من فقط اینجوریم که علاقه ای به انباشت ندارم!!

معمولا کسایی که به اون دنیا باور و اشتیاق دارن دیگه به انباشت کردن فکر نمیکنن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام عزاداریهاتون قبول 🖤

خروجی ها 

چادر مسافرتی کوچک بچها که باهزار ترفند و قایمکی خروجی شد از چند جا پاره شده بود دوخته بودم باز پسرم اجازه نمی‌داد خروجی بشه الآنم هنوز متوجه نبودش نشده😟خدا بخیر کنه 

چند وقتیه گردن درد امونمو بریده علتشو متوجه شدم الیاف های مصنوعی بالشمه الیاف ها شد خروجی بجاش پشم گوسفند گذاشتم خیلی گرم و نرم و راحته😌

فلاسکمون از دست دخترم افتاد شیشه ش شکست از بازار قیمت گرفتم شیشه بندازیم اونم با فلاسک نو چندان تفاوت قیمتی نداشت و اینکه دوتا فلاسک دیگه هم دارم دیگه شیشه جدید نمیندازم ظرفش می‌ره خروجی .

به قول شادی جان که گفتن مینی‌مال رو به همه ابعاد زندگی تعمیم بدیم دفترچه مو نگاه میکردم تو صفحات اولش نذرهامو یاداشت کردم سه تا از نذرهامو انجام دادم اونم از خروجی نذری که به گردنم بود.

به حق این شب‌های بزرگ ان شاء الله ورودی های عمقی و ابدی مون عافیت دنیا و آخرت باشه.🌱

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

هیدوا جان حج حاجی هاتون قبول باشه

خانما دیگه جوگیر شدم کل خونه جارو وگردگیری ومرتب کردن وخالی کردن سطل ها...

یه دب خیارشور خراب شده دسته گل همسرم چندماه تو پنتریه امروز که جارو برقی می کشیدم اوردم گذاشتم روی نهار خوری دیگه خودش برد بیرون ریخت طرف خالی اش اورد شستم برای ترشی های بعدی

شادی صدام کنید