2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738726 بازدید | 44704 پست
منو تشویق کنید پسو البته خودتونوکه انقدر تاپیک عالی بوده که من از دیماه شروع کردم به خوندم و الان صف ...

آفررررین به شما

شادی جانان گزارش هاتون چه به دل نشست ناخودگاه لبخند زدم.

صباجان ببخش من تصورت کردم که شیشه زدی زیر بغل ات

خدا مامان براتون حفظ کنه

منم دلم یه چیز شیرین می خواست‌پاشدم دسر درست کردم یه خامه صبحانه استفاده شد.

شادی صدام کنید

نوبت کمد دیواری نیست ولی اومدم یکی از دفترام بردارم یه چک کردم یه دفتر که جزوه مانند بود تمام صفحاتش پر بود خروجی.

یه دفتر هم گذاشتم دم دست تا ببینم چیکارش کنم .

دوتا دفترچه هم برگه خالی داره نگه می دارم تا یه فکری براشون بکنم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو تشویق کنید پسو البته خودتونوکه انقدر تاپیک عالی بوده که من از دیماه شروع کردم به خوندم و الان صف ...

حالا که اینقدر زحمت خوندن دارید میکشید لطفا اگه مطالب خاصشو یا مفیدشو اگه تونستید دوباره بگید یا کپی کنید دوباره پست کنید خیلی خوب میشه البته اگه سختتون نمیشه 

من خودم سه تا بچه دارم واقعا نمیرسم بخوام بخونم 

راسی چیزایی که خروجی میزارمم توی دفزچه دارم مینویسم دیگه اینجا نمیام تایپشون کنم ولی دقیقا مثل شما دارم انجام میدم مخصوصا اون قسمتای مثلا ۴ تا ۱۰ که مینویسم مثلا ۶ تا قاشق چایخوری  خودم خندم میگیره 🤭 به خودم میگم کلک میزنی ؟ اینارو باید یه دونه حساب کنی 😅

ولی خب چیکار کنم اگه اینجوری حساب نکنم این مقدار نمیتونم در بیارم🙈 چون خدایی زیاد وسایل ندارم 

گزارش پاکسازی روز ششم:۱.بطری دلستر۲.بطری دوغ۳.بطری شیر۴.ظرف خالی زیتون۵.ظرف خالی مایع لباسش ...

نگران نباشید اکثر بچه ها تو یه سنی ایم وابستگی رو دارن در واقع حس مالکیت نسبت به اشیاء هست. بزرگتر بشه از مامان مینیمالش چیزای خوبی یاد میگیره. 

کشو همسرم چک کردم یه واکس مو که تاریخ اش گذشته بود

یکی اشم تموم شده بود+یه انگشتر اکسسوری هدیه که یکبارم

استفاده نکرده بود

تعدادی چسب زخم که گذاشتم تو جای مربوط به خودش

شادی صدام کنید

یه انتقادی که می تونم از خانه داری خودم بگیرم وقبلا اینجا گفتن اینکهمن جا گذاری وسایل تو خونه بلد نیستم.

یعنی نمی دونم کدوم کشو برای چه موردی مناسبه یا چه کابینت برای چه ظرفهایی

شادی صدام کنید
عزیزم این چالش هفتگیه چه مدلیه دقیق میتونی بگید ؟

یک شنبه. فقط یک چیز

دوشنبه... فقط دوتا

سه شنبه . سه تا

چهارشنبه . چهارتا

پنج شنبه ... پنج تا. 

جمعه و شنبه استراحت 

درهفته میشه پانزده چیز...

اینجوری باعث میشه درحین تمیزکاری و نظم دهی بیشتر ذهنت درگیر باشه که آیا واقعا این چیز رو میخوایم یانه؟؟؟

دلم یه سبکی وفراغ بال بودن به معنی واقعی کلمه می خواد یه جور رها شدن از تمام دلبستگی های دست وپا گیر ...

دارم به حرفاتون فکر می کنم

یه بخش مهمیش دغدغه منم هست

یه سریاشو انجام دادم ولی عذاب وجدان داشتم اما الان می بینم غیرمنطقی هم نبوده خواسته ها و رفتارام

مثل حذف بعضی آدما یا کم کردن یه سری حرفا و روابط...

خروجی

آویز دیواری

سنجاق خودم/جایگزین دارم

دفترچه راهنمای گوشی 

یک بادبزن /گوشی قدیمی/جاکلیدی (اینا رو فکر کنم قبلا گزارش دادم اما الان بردم بیرون انداختم) 

سه تا شلوار خونگی بابام

یک نایلون بزرگ که توش خروجی هارو گذاشتم

دو تا بطری نوشابه که یکیش توش سرکه بود و امروز تموم شد

امروز فضای بالای کمدمون +فضای کناری کمد که وسیله هست+پنجره اتاق و چندتا از گلدون های کنار پنجره+کابینت زیر سینک تمیز و پاکسازی شد✅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را