2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست
سلام دوستای عزیز؛ خروجی های امروزم‌؛ دوتا لباس زیر بالاتنه مداد لب (مغز مداد تا نصفه بود) تیوپ خالی ...

در ادامه... 

رفتم سراغ کشوی مدارک، متاسفانه این قسمت از اونجایی که وسایل مشترکه همیشه نامنظم میشه و از کنترل خارج، 

خروجی؛ 

✔️مقداری کاغذ و کپی مدارک اضافه، چندقطعه عکس که یا با منگنه سوراخ شده بود یا مهر روش خورده بود، یه لوح تقدیر که سال اول تدریسم مدرسه بهم داده بود (ازش عکس گرفتم)، بگ کاغذی پاره. 

✔️یه کلر بوک و دفتر شطرنجی که گذاشتم بدم به خواهر زاده م. 

✔️یه تل پارچه ای که از روز اولم خرید اشتباهی بود و هیچوقت استفاده نکردم (گذاشتم تو نایلون لباس هایی که باید بدم خیریه). 

چادر نماز و سجاده تو یه کیف بود که بنظرم کیفه جاگیره، جانماز و چادر میره تو کمد، کیف میره خروجی. 

سلام به همه،فکر کنم دو سه روز نبودم،از استرس کنکور دخترم قشنگ زمبن گیر شدم ولی نذاشتم دخترم و همسرم ...

انشاالله با شنیدن خبر قبولی دختر شما و بچه های بقیه دوستان، تموم استرس ها و نگرانی هاتون بره خروجی. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز صبح وقتی بچم سر جلسه بود خواستم دعاش کنم یادم به شما افتاد و اول بچه شما رو دعا کردم🥹

فدای دل مهربونت بشم عزیزم خیلی لطف کردی 😍😘

به خدا منم موقع دعا کردن امروز همش به فکر شما و دو تا از دوستای خوبم تو این تاپیک که دختر خانمهاشون کنکور داشتن بودم  انشالله بچه هامون قبول بشن و دل ما رو هم شاد کنن🤗

خداقوت ..انشالله که خبر خوش جواب کنکور دخترتونو همینجا ازتون می‌شنویم

انشاالله،ممنون از شما

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
انشاالله با شنیدن خبر قبولی دختر شما و بچه های بقیه دوستان، تموم استرس ها و نگرانی هاتون بره خروجی.

مرسی عزیزم،به امید خدا

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

✅️خانم ها یه چیزی راجبع خودم می خوام حالا نمی دونم چقدر گفتتش درسته

من کلا فضای ذهنی ام خلوت مثلا شبها می رم حسینیه زووود می رم زوددد میام برای اون حس وحال وادای احترام به احترام امام حسین.ع.می رم ولی تعداد ادما زیاد میشه میام خونه

✅️مراسم شیرخوارگان حسینی امروز رفته بودم زودد رفتم مسجد که پرررشد اومدم خونه

به نظرم رسیدگی ،نظم،تمرکز تو مناجات تو خلوت

قبلا هم گفتم از مجموع مراسم های ازدواج با سطح مالی متوسط فقط یه عقد محضری یه شب عروسی داشتیم

خرید عروسی ام فقط مواردی که لازم داشتیم خریدیم ولی جهیزیه حریف مادرم نشدم.

امروزم خودم آش نذری داشتم دوست داشتم خونه خودم باشه به دلایلی بردم خونه مادر همسرم فقط بگم ذهنم خسته است از حجم لوازم شون.بعد آش خیلی زیاااد شد اخرش همسرم گفت بیا بریم.اعتراض ام کرد چرا انقدر زیاد درست کردید.

من از طرف خودم فقط به داداش مامان وابجیا دادم.

تو گوشی ام نوشته بودم نهایت برای ۱۵ نفر

ولی اش برای حدود ۵۰ نفر شد

نذرم هرساله است این باید سال بعد لحاظ کنم

دلیل اش این اصلا کسی نبود که بدیمزحمت وسختی اشم بیشتر بود

شادی صدام کنید
✅️خانم ها یه چیزی راجبع خودم می خوام حالا نمی دونم چقدر گفتتش درستهمن کلا فضای ذهنی ام خلوت مثلا شبه ...

در حال حاضر از لوازم این چنینی:

✅️یه گاز تک شعله

✅️یه دیگ بزرگ

✅️یه قابلمه بزرگ

✅️یه آبکش

✅️دوتا تشت 

✅️یه کف گیر وملاقه دارم

که با اطمینان میگم نیاز ندارم اگه هم لازم باشه می تونستم از بیرون اجاره کنم.

✅️یه قابلمه بزرگ تفلونم دارم

❌️نمی تونم خروجی بذارم ومحکومم به نگهداری شون.

❌️خونه باغ ام نمی خوام ببرم چون با این کار فقط صورت مسئله پاک می کنم.

شادی صدام کنید

گزارش پاکسازی          روز ششم:

۱.بطری دلستر

۲.بطری دوغ

۳.بطری شیر

۴.ظرف خالی زیتون

۵.ظرف خالی مایع لباسشویی

۶.کاسه یکبار مصرف

۷.جعبه خالی رنگ

۸ تا ۱۲. ۵ تا CD 

۱۳.جعبه خالی پلاستیکی CD

👆آیتم های بالا رفتن بازیافت

۱۴ تا ۲۱. هفت تا کتاب مهد بچم

۲۲.تعدادی مداد رنگی

۲۳.تعدادی پاستل

۲۴.یک جامدادی

۲۵.ماژیک

امروز یکم از وسایل بچم رو مرتب و خروجی کردم. بقیه امروز و فردا رو میخوام کلا اختصاص بدم به اتاق بچه ها.احتمالا خروجی زیادی خواهم داشت البته اگه پسرم زیاد مقاومت نکنه.علاقه عجیب و شدیدی به آت و آشغال جمع کردن داره! آشغال که میگم اغراق نمی کنم. واقعا چیزایی رو نگه میداره که باید برن سطل زباله!🤦🏻‍♀️ و در برابر هر خروجی به شدت مقاومت می کنه.شما از پدربزرگ مادربزرگ هاتون می نالید. بچه من از پیرمرد پیرزنا بدتره! گاهی فکر می کنم یه اختلاله این همه دلبستگیش به اشیا!