2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737115 بازدید | 44691 پست
الان کل وسایل زندگی من ایناست که لیست میکنم ...حالا دوستان میتونن نظر بدن که من چقد به مینی‌مالیست ش ...

چقد عالی عزیزمخوشم اومد 

حتما مهمون کم داری 

فامیلای ما چهل نفری هستن نمیتونم تو‌ظرف مینیمال شم ،چ‌کنم؟

عزیزم ممکنه تعداد لباسهاتم بگی چنتاهست؟

داشتم گوگل می گشتم که چند لک وایتکس روی دمپای شلوار لی رو بتونم با گلدوزی بپوشونم...... متوجه یک تیتر جالب شدم و مطلب رو خوندم... واسه خانمهایی که وایتکس لک میندازه روی لباسهاشون ... براساس جنس پارچه راحت میشه پاک کرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=345280150]چقد عالی عزیزمخوشم اومد  حتما مهمون کم داری  فامیلای ما چهل نفری هستن نمیتونم تو‌ظرف مین ...[/QUOممنون عزیزم ،زنده باشی بله مهمون خیلی کم دارم .برای اینکه من دورتر خانوادم زندگی میکنم و همچنین از فامیلا ...اما هرازگاهی ک میان دیگه ظرفهامم زیادی میاد شاید باورت نشه ...روز به روز کدازوسایلم کم کردم دیدم واقعا اصلا احتیاجی بهشون نداشتم ...خب مثلا مگه چنتا دیس کافیه برای برنج ؟؟من کلا سه تا دیس دارم ......ی هفته پیش برادرم با زن و بچش اومدن خونمون ،پنج نفرن البته دوروز موندن .اما من هیچی کم نیاوردم کل وسیله هاممم اضافه اومدن .

👩‍❤️‍👨

خانمای مینیمال یک سوال دارم مدتی هست با قهوه جوش دستی قهوه ترک درست میکنم و دوست داریم شوهرم میگه اسپرسو ساز یا قهوه ساز بخر صبح ها راحت آماده بشه حوصله پای گاز وایستادن برای قهوه ترک رو ندارم.حالا من مرددم که نکنه یه وسیله غیرکاربردی باشه برامون و خریدش اضافی باشه میشه هرکسی اهل قهوه هست مشاوره بده بهم اسپرسوساز بهتره یا قهوه ساز چه برندی یا  هیچکدوم ؟

چقد عالی عزیزمخوشم اومد حتما مهمون کم داری فامیلای ما چهل نفری هستن نمیتونم تو‌ظرف مینیمال شم ،چ‌کنم ...

وختی برادرم اینا اومدن من دوتا بالشت کم آوردم ،اما ازاونور شانس آوردم دختر برادرم یکسال و نیمشه و اصلا بالشت زیر سر نمی‌ذاره ..یا مثلا دختر خودم باز بالشت زیر سر نمی‌ذاره ...اما بفکرم ک سه تا بالشت تهیه کنم .

👩‍❤️‍👨
خانمای مینیمال یک سوال دارم مدتی هست با قهوه جوش دستی قهوه ترک درست میکنم و دوست داریم شوهرم میگه اس ...

کمی راحت تر هست ولی باز قطعه هاشو مرتب باید شست و تمیز کرد ...

ماهم زمانی قهوه دوست بودیم... ترکش کردیم 😁... بدن بهش عادت میکنه و عوارض خودشو داره... 

امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی وقت دارم ولی حس اش ندارم ولی دوش گرفتمم حمام ام شستم.

کمدهمسرمم مرتب کردم:

✅️دمپایی های حوله تن پوشش خروجی

✅️مقداری کاغذ خروجی

✅️دوتا تیکه چوب خروجی

✅️یکی دوتا ماسک کهنه

✅️ چند تکه سیم 

کلا شد یه پلاستیک متوسط که تا همسرم بیاد بردم گذاشتم تو سطل زباله.

✅️سه تا پاکت پول خوشگل گذاشتم کنار بقیه پاکت ها

✅️سه تا دستمال شستم باهاش ماشین تمیز کنه

✅️سه تا چسب نواری گذاشتم کنار لوازم تحریر

✅️مقداری پیچ ومهره ریختم تو شیشه مربا

✅️چندتا چسب برق ریختم تو یه ظرف عسل

✅️چندتا خودکار،دوتا طناب ورزشی،لامپ،مقداری سیم قابل استفاده ،انبر دست وپریز اینا ریختم تو درب یه جعبه گذاشتم تو یکی از طبقه ها

✅️اتوی قبلی مون که کار می کنه ولی انچنان کیفیت نداشت،دوتا کارتن لامپ ،یه قطعه برقی چیدم تو طبقه آخر

✅️یه پلاستیک بود انقدر خرده ریز اینا داشت حوصله مرتب کردن داشتم ولی نمی دونم چرا دلم  ریش می شد همش می ترسیدم یه جک وجونوری از توش دربیاد گره زدم گذاشتم طبقه اخر کنلر بقیه وسایلاش

❇️کارم با این کمد تموم شد.حالا هفتگی چک می کنم که این شرایط حفظ بشه

✅نماز قضا خوندم

✅️مقداری هندونه تو یخچال همسرم ریخت دور 

شادی صدام کنید
داشتم گوگل می گشتم که چند لک وایتکس روی دمپای شلوار لی رو بتونم با گلدوزی بپوشونم...... متوجه یک تیت ...

شادی جان من اکثر بلوزهایی که تو خونه میپوشم لک وایتکس داره آخه وقتی سینک رو با وایتکس میشورم به لباسم وایتکس میخوره اگه راه حلی برای از بین بردن وایتکس از روی بلوز نخی داری بگو لطفا

شادی جان من اکثر بلوزهایی که تو خونه میپوشم لک وایتکس داره آخه وقتی سینک رو با وایتکس میشورم به لباس ...

نازنین جان ، من هر وقت با وایتکس بخوام کار کنم پیش بند میبندم و دستکش میپوشم ، واقعا هم لباسهامون حیفه خراب میشه هم پوست دستمون 

شادی جان من اکثر بلوزهایی که تو خونه میپوشم لک وایتکس داره آخه وقتی سینک رو با وایتکس میشورم به لباس ...

یه راهکار اینه موقعی که میخوای خونه رو تمیز کنی مخصوصا استفاده از وایتکس، حتما یه نوع لباس بپوشی یا حتما پیشبند ببندی گلم

❌لایک❌
چقد عالی عزیزمخوشم اومد حتما مهمون کم داری فامیلای ما چهل نفری هستن نمیتونم تو‌ظرف مینیمال شم ،چ‌کنم ...

من خیلی وقتا به این موضوع فکر میکنم در آینده چند دست ظرف باید بگیرم که هم شلوغ نشه هم تو هزینه صرفه جویی بشه

به نظرم بخاطر این روش زندگیمون مهمونامون و کم تعداد دعوت کنیم بهتره مثلا هر دفعه دو خانواده که روی هم بشن 12 نفر... 

دوستان نظرتون و راجع این موضوع بگید خیلی بهم کمک میکنه ممنونم😍♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من خیلی وقتا به این موضوع فکر میکنم در آینده چند دست ظرف باید بگیرم که هم شلوغ نشه هم تو هزینه صرفه ...

بله درسته 

و اگه بیشتر نیاز بود خرد خرد از همون مدل گرفته بشه 

در کل مهمون بیشتر از 12نفر سررشته پذیرایی رو از دستت بیرون میبره

❌لایک❌
بله درسته و اگه بیشتر نیاز بود خرد خرد از همون مدل گرفته بشه در کل مهمون بیشتر از 12نفر سررشته پذیرا ...

من الان فامیلای خودم و حساب کردم فقط تعداد خانواده پدریم زیاده. روی هم 25 نفریم ولی ته دلم میگم در اینده دوست ندارم اونقدر باهم زیاد رابطه داشته باشیم که همشون و باهم دعوت کنم نهایت تک خانواده دعوت کنم... ولی خب فعلا از وضعیت فامیلای همسر اطلاعی ندارم ولی خدا کنه اونا یا کم جمعیت باشن یا حداقل اذیت نکنن که همه با هم دعوت بشن.... 😂پیشاپیش فکر این چیزا رو میکنم اعصابم خورد میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خیلی قشنگن ولی دیگه زیادتوی بازارموجودنیس. چون مد یکی دوسال قبل بوده. بعدمن دوسدارم چیزب باشه که سرا ...

چه جالب برای من سرامیکی و سفید هست ،ولی می‌خوام عوض کنم توش معلوم باشه،

چرا دوست نداری توش معلوم باشه

من خیلی وقتا به این موضوع فکر میکنم در آینده چند دست ظرف باید بگیرم که هم شلوغ نشه هم تو هزینه صرفه ...

هایدی جان من سرویس ۱۲ نفره ارکوپال دارم

سرویس ۱۲ نفره چینی

یه سرویس ۶ نفره گل سرخی

تو سالهای ازدواج ام بیشتر از دوازده تا مهمون نداشتم ولی اگه هم پیش بیاد نمی پذیرم دقیقا چون به قول هیدواجان سر رشته پذیرایی از دستم خارج میشه.

حتی اگه دورهمی وبعد از شام یا تولد این چیزا باشه درواقع دوس دارم مهمانی هام هم جمع وجور باش

خانواده خودم وهمسرم به دلایلی که بالا گفتم همیشه جدا دعوت کردم.

✅️اگه به گذشته بر می گشتم سرویس آرکوپال ۶ نفره بر می داشتم.

شادی صدام کنید