2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737139 بازدید | 44691 پست
عزیزم خوشحالم که اینجا هستین .شما واقعا مینیمالیست واقعی هستین

منم خوشحالم و همیشه پستهای قشنگ شمارو میخونم و کیف میکنم ....جدی میگین ؟؟؟باوکنید کل وسایل زندگی من همیناست و همه رو فروختم .🤩

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خوشحالم و همیشه پستهای قشنگ شمارو میخونم و کیف میکنم ....جدی میگین ؟؟؟باوکنید کل وسایل زندگی من ...

معلومه خیلی خیلی تمیز و مرتب هس خونتون از نوشتنتون هم حس خوب گرفتم من فعلا بخاطر دخترم که کنکور داره نمیتونم استسی تمیز کاری کنم امشالله از هفته بعد شروع میکنم 

شما که وسایل خونه تون رو نوشتین الان کارآگاهانه دارم خونه رو نگاه میکنم😆😆فک کنم فردا بیفتم به جون ...

جدی ،😂😂😂😂فعلا دست نگهدارید و عجولانه تصمیم نگیرید ...اما اگه واقعا به دلت نمیشینه یا همش دو ذهنته که ازش خوشت نمیاد ردش کن .اینجوری به آرامش می‌رسی و نمیخوادم همیشه یه دستمال دستت باشه هی پاکش کنی 🤩

👩‍❤️‍👨
چه دعاهای خوبی کردین عزیزم

ممنون عزیزم لطف داری .هممون یقیننا به دعا احتیاج داریم ...مردم دارن بسختی زندگی میکنن و این خیلی واضحه ..خدا کنه این تحریم‌های لعنتی برداشته بشن مردممون یه نفس راحت بکشن 🙏🙏

👩‍❤️‍👨
معلومه خیلی خیلی تمیز و مرتب هس خونتون از نوشتنتون هم حس خوب گرفتم من فعلا بخاطر دخترم که کنکور داره ...

ایشالله دخترت سلامت و موفق باشه .نه همچین تمیزم نیستم 😂😂گازمو خیلی دیر به دیر پاک میکنم 🙈اما رو نظافت سینک و سرویس بهداشتی بشدت حساسم .فقط همین 🙈😂

👩‍❤️‍👨
منم یه مقدار وسایلام رو گذاشتم اگه دخترم دانشگاه شهر دیگه قبول بشه اگه خونه اجاره کنیم براش ببرم اون ...

ایشاالله هر چی خیره همون بشه 🙏🌺همه چی درست میشه فقط باید زمان بگذره برای هرچیزی ...موفق باشه دختر گلت 🌺

👩‍❤️‍👨
الان کل وسایل زندگی من ایناست که لیست میکنم ...حالا دوستان میتونن نظر بدن که من چقد به مینی‌مالیست ش ...

عالییی😍😍خیلی خوبه که باانقدر وسایل میتونین سرکنین. ارزوی منم این تعدادوسیله س که امکانش نیس

لطفالایک نکنین.