2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737188 بازدید | 44691 پست
پارچه ها حیف بهرحال لازم میشه نگه دار ولی برنامه بذار سالی دو تاش بدوز مثلا

سالی دو تا بیشتر میدوزم 

ولی خب مشکل اینجاس که پارچه جدید دوباره اضافه میشه 

باید بیشتر هواسم به اضافه نشدنشون باشه البته نمیخرم بهم میدن نباید بگیرم 

بنظرم کتابها رو هفته ای یه دونشو بزار خروجی

اره ممنون فکر خوبی اروم اروم بدم بیشتر دلم میاد تا اینکه یهو همه رو بدم 

اصلا هفته ای یه دونه میزارم بیرون اگه نخوندم که میدم بره اگه خوندم هم تمومش میکنم بعد میدم بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من توی این تاپیک وتاپیک پس انداز فعالیت دارن ولی گاهیم به جاهای دیگه سرمیزنم. بعدباید هی از ...

اره واقعا تعداد زیاد میشه من اعلان هام به ده صفحه میرسه پاک میکنم دیگه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
البته خودمم یه یه سالی هست که با رفع انباشتگی و ورود انرژی مثبت اشنا شدن تقریبا انجام میدم قبل از ای ...

روشی که من استفاده کردم براتون میگم تا بهتر تصمیم بگیرید🌹

1.روزایی که نوبت پاکسازی کتابخونه هست یدونه کتاب بر میدارم میخونم و میذارم خروجی( منم تنبلیم میاد کتاب بخونم اما وقتی براش زمان تعیین کردم راحت تر میخونم) 

2.پارچه هاتون و بهش زمان بدید اگه استفاده نشد بذارید خروجی 

3.این وسایل و بذارید تو یه کارتن یا نایلون که جمع و جور بشه بعد یا براش زمان بذار که فلان روز از ماه انجام میدم یا روزایی که پاکسازی یا کاری نداری انجام بده(کلا برای پاکسازی برنامه ریزی کنید بهتره بهتون انگیزه میده) 

4.بریزید دور 😅

رها جان این اضافه کنم که میله بافتنی و چندتا طرح بافتنی که بافتم دارم ونگه داشتم قصد دارم یه کلاه بر ...

شادی جان یه سوال دارم راجع گلدوزی.... بعد اینکه دوخت تموم شد باید زیر پارچه لایه چسب بچسبونیم یا نمیخواد؟ 

شادی جان یه سوال دارم راجع گلدوزی.... بعد اینکه دوخت تموم شد باید زیر پارچه لایه چسب بچسبونیم یا نمی ...

نه من لایه چسب نمی زنم خیلی ام ویدیو دیدم اون ها نمی زدند فقط گلدوزیه حالا چه رومیزی چه لباس

صبح تو کمد همسرم دوتا صابون رخت شویی ام بود😆گذاشتم دم دست که استفاده کنم چقدرم نیاز داشتم.

گهواره دخترم که امانت بود بالاخره امروز از خونه خارج شد همین الان آوردیم به صاحبش دادیم خیلی خوشحالم.

شادی صدام کنید
منم چندوقت پیش پاکسازی اساسی کرده بودم، کلی جزوه های قدیمیم و کاغذ و کارتن های وسایلم رو گذاشتم کنار ...

واقعا؟؟؟ چقدر کم...

اره.... کاغذو کتاب رو بهتر میخرن... پلاستیک ارزونتره... 

پارسال یکبار درهم دادیم خیلی ارزونتر برد... و دوزاریم افتاد که جدا کنن چون قیمتی متفاوت هستند ... 

من کلا عذاب وجدان میگیرم اگر چیزی که قابل بازیافته بندازم زباله... و متاسفانه وقتی اطلاعات بیشتری داشته باشی بیشتر عذاب میکشی...

یه عالم هم کارتون بسته بندی داریم که تا تعیین تکلیف بشیم ... اونها روهم خروج میزارم .. البته بازیافتی

امروز مامانم خونه نبود منم از موقعیت استفاده کردم و کمد دیواری رو که لباساشو توش میذاره پاکسازی کردم.... شیش،هفت سال پیش  بهش چند تا لباس داده بودم که دستمال کنه هنوز همون جوری مونده بود😐

دوتا تیشرت سه تا شلوار با چندتا تیکه پارچه همه رو گذاشتم تو نایلون الان میبرم میذارم کنار زباله ها کسی خواست برداره

دوتا سویشرت، دوتا پیراهن داداشم که به من داده بود، چندتا شلوار لی خودش که سالمن اگه نپوشید میدم بابام بره بده مسجد برای نیازمندا

یه لباس مجلسی داشتم که گردنش یه زنجیر وصل بود ولی رنگش رفته بود به سیاهی میزد اونو جدا کردمش ولی زیرش یه جوری برق میزنه (انگار با حرارت اتو سوخته باشه)  بعدا دوباره چک میکنم اگه تو چشم بود یه چیزی وصل میکنم بهش اگه مشخص نبود که هیچی ساده میمونه

روزتون بخیر

امروز تمام مدارکمونو بررسی کردیم با همسرم و کلی رسید و برگه دور ریز شد👌😊

مدارک دسته بندی شده هستن و هر قسمت داخل یه پوشه قرار داره 

مثلا همه مدارک ماشین همسرم داخل یه پوشه هست و من اصلا بهش دست نمیزنم و وقتیم لازم داشته باشه پوشه ی مدارک ماشینو برمیداره و بقیه رو بهم نمی‌ریزه😀

سلام دوستان 

من یه مانتو ژاکارد  قد تقریبا کتی شیک داشتم مشکی بود و چندجاش منجوق دوزی شده بود ..خیلی نازه ..ولی پوشیدنی راحت نبودم آستین که به تنه لباس میخورد ی جور صدا میداد بدم نیومد ..ولی خودش هم شیک بود هم کرون خریده بودم ..میخواستم بخاطر اینکه راحت نبودم بذارم خروجی 

اما دیشب به ذهنم رسید آستیناشو در آوردم بعنوان وست استفاده میکنم ی وست مثلا برا دورهمی عید و اینا که خیلی شیک و خاصه ..با دوت تا از شومیزام پرو کردم خیلی خوب شده ..باید بدم خیاط حلقه آستین و بدوزه ..چون در این حد خیاطی بلد نیستم و سردوزم ندارم 

با این تغییر کاربری ..از ی خروجی جلو گیری کردم

صبا هستم 
ورودی جدیدم ی پیش بند برا پخت و پز البته پارچشو داشتم فقط دوختمش

آهان اینم بگم ..من قبلا  پیشبند نداشتم برا آشپزی ..ولی تقریبا دوساله پیشبند می‌بندم باعث میشه لکه و این چیزا رو لباس خونم نپره و زود کثیف و لکه نگیرن 

اینو ی  خانم خیاط ک  یه پارچه اضافه مونده  بود یبار گفت بذا برات پیشبند بدوزم و بهم پیشنهاد داد ..کلا این خانم خیاط خیلی خانم باسلیقه ای هست من خیلی چیزا ازش یاد گرفتم 

صبا هستم 
واقعا؟؟؟ چقدر کم...اره.... کاغذو کتاب رو بهتر میخرن... پلاستیک ارزونتره... پارسال یکبار درهم دادیم خ ...

اره خیلی کم شد زد تو ذوقم 

منم خیلی حساسم رو این چیزا و تفکیک میکنم همیشه کاغذا و پلاستیک و ... رو جدا میذارم و الانم جدا میذارم کنار زباله ها سریع بچه های همسایه میبرن! 

البته ما زباله انچنانی تولید نمیکنیم چون چیزای کارخونه ای به جز روغن و شوینده ها چیز خاصی نمیخریم که بخواد قوطی و  پلاستیک و ... تولید بشه. نوشابه و پنیر و سس و ... مصرف نداریم. 

اون بار هم پاکسازی کرده بودم که اونقدر کاغذا زیاد شد. الان شاید هفته ای یک بار مثلا یه قوطی روغن یا پاکت و کاغذی چیزی بذارم خروجی