2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737527 بازدید | 44694 پست
تاپیک علافاتیشرت و شرتای کهنه رو میندازن دور میان گزارش کار میدن😂😂😂😂جمع کنید بابا لعنتیای می ...

اگه به این مباحث علاقه ندارید سکوت کنید. مگه از شما نظر خواستیم؟ 

من هی میام شمارو لایک میکنم بعد امضاتون و میبینم عذاب وجدان میگیرم و لایکم و بر میدارم 😂 فقط اون 9 ...

ممنونم عزیزم بخداهی بایدبرم اعلاناتمو پاک کنم. الانم 76تا اعلان دارم😭

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من تازه با این تاپیک اشنا شدن ولی انگاری قدیمی هستشخیلی برام جالب لطفا اگه میشه یکی بهم ...

سلام خوش آمدید 

قسمت‌های اصلی تاپیک از صفحه هشت شروع میشن و تمرین هستند تمرینات رو بخونید وقتی به اتمام رسید گزارشات شروع میشن از اون قسمت میتونید دیگه نخونید و تشریف بیارید همینجا و ادامه رو همراهمون باشید اگر خروجی هم داشتید عنوان بفرمایید

ققنوس
فکر کنم بخاطر گروه ما این امضارو زده🙊ماها با لایک کردن توجه و علاقه خودمون و نشون میدیم دیگه😁😍

نه عزیزم من توی این تاپیک وتاپیک پس انداز فعالیت دارن ولی گاهیم به جاهای دیگه سرمیزنم. بعدباید هی ازبین لایک ها دنبال پاسخ ها باشم. بخاطرهمین. وگرنه کسی که لایک میکنه لطف میکنه

لطفالایک نکنین. 

دوستان عزیزم تک تک نمیگم که تاپیک شلوغ نشه خیلی ممنونم حرفاتون برام ارزشمند و مفید بود.

خوشحالم که با این سبک و‌ با شما اشنا شدم. 

🌷🌷🌷

چند وقت پیش شادی جان گفتند که دیگه سراغ خیاطی نمیرند رفتم تو فکر. 

من وسایل بافتنی، خیاطی و طراحی رو تو خونه دارم و دو ساله که سراغ هیچ کدوم نرفتم. 

در حدی که دیروز مامانم اومد خونه مون چند تا دکمه ی لباس بچه ها رو دادم بهش دوخت. 🙃

میخوام تکلیف اینا رو زودتر مشخص کنم.

اول از بافتنی شروع میکنم اگه تا اخر تابستون چیزی نبافم باید تموم وسایلش رو ببخشم.‌ 

البته خودمم یه یه سالی هست که با رفع انباشتگی و ورود انرژی مثبت اشنا شدن تقریبا انجام میدم قبل از اینکه اشنا بشم هم انجام میدادم البته ولی خب بازم یه چیزایی هست که باعث میشه از خودم ناراضی باشم 

مثلا من لوازم ارایشی و لباساو کیف و کفش یا وسایل اشپز خونه و ظرف و ظروف راحت میدم بره بیرون ولی یه سری چیزا دارم که خیلی دوست دارم استفادشون کنم ولی متاسفانه وقت نمیکنم ویا اینکه تنبلیم میشه 

من چیزایی که دلم نمیاد رد کنم رو میگم اگه عزیزی میتونی راهنمایی کنه  به ترتیب اولوت بندی بگه که کدوم واقعا اضافس که انگیزه بگیرم  بدم بره

۱. کتاب که اصلا نمیخونم (البته نصفشونو دادم رفته)

۲پارچه 

۳ جعبه های کارتنی به علاوه خورده پارچه که دوست دارم با پارچه ها روکش کنم و تزئین کنم واسه نظم دهی کشو و کمد استفاده کنم یه چند تا درست کردم ولی بقیه شو تنبلی میکنم

۴ کارتای عروسی یادگاری 

دوستان عزیزم تک تک نمیگم که تاپیک شلوغ نشه خیلی ممنونم حرفاتون برام ارزشمند و مفید بود.خوشحالم که با ...

رها جان این اضافه کنم که میله بافتنی و چندتا طرح بافتنی که بافتم دارم ونگه داشتم قصد دارم یه کلاه برای همسر وبرای دخترم ببافم.یه کارگاه ومقداری نخ هم برای گلدوزی دارم اون ها هم نگه داشتم می دونم استفاده می کنم ولی خیاطی به حز چرخ خیاطی همه چیز گذاشتم خروجی.

شادی صدام کنید
سلام خوش آمدید قسمت‌های اصلی تاپیک از صفحه هشت شروع میشن و تمرین هستند تمرینات رو بخونید وقتی به اتم ...

ممنونم پس میرم میخونم.

البته خوندن گزارشا هم بعضیاشون خیلی خوبه یه تلنگره برای بعضی چیزایی که داریم و هواسمون نیست که باید بره خروجی

اون کارتن ها نظری ندارم بهرحال هنر وهنر آدم سر ذوق میاره

کتاب ها اگه نمی خونی یا فرصت نداری یا علاقه نداری هدیه بده

بر اساس عنوان کتاب بده به افرادی که می دونی استفاده می کنند

شادی صدام کنید
البته خودمم یه یه سالی هست که با رفع انباشتگی و ورود انرژی مثبت اشنا شدن تقریبا انجام میدم قبل از ای ...

اول از همه به نظرم کارتای عروسی اضافه ن 

من خودمم خیلی از کارت عروسی خوشم میاد ولی نهایت میندازمشون دور بعد از خوندن

بعد هم کارتنا و پارچه هایی که برا کاور کردنشون نگه داشتین چون نظم دهنده کارتنی چیز زیاد جالبی نمیتونه باشه از نظر من 

پارچه و کتابا رو هم ببینید واقعا به دردتون میخورن یا نه اگر نه اونارو هم بذارید خروجی

نهال🌱