2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737459 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز نوبت یه کابینت بود که وقت نشد طبقه آخر این کابینت دوتا از این لیوان های شیشه ای که اون موقعه مد  بود واقعاوخیلی حجم اش زیاده من حتی تو کافه ام این مقدار چیزی نمی خورم.مهمانم خوب طبیعتا بیشتر از دونفر میان حتی برای مهمانم به نظرم حجم اش زیاده

❌️شاید کسی این کامنت ببینه از خرید این لیوان ها منصرف شه. 

شادی صدام کنید
از این ماگ هم چنددددسال پیش از محل کارم هدیه دادند

این یادمه اوایل توش سوپ می خوردم الان چندسال استفاده نکردم دیگه دلم نمیاد بذارم خروجی به نسبت اون دوتا لیوان شیشه ای این برام جای استفاده داره

می خوام بگم یعنی خیلی چیزا مد میشه ولی واقعا نیاز نیست.

انقدر زندگی خریدهای ریز ودرشت داره که برای تنوع چیزای دیگه بخریم.

چقدر خرید اشتباه چقدر وسیله 

از این طبقه دوتا ماگ قهوه برای قهوه جوش،دوتاماگ سرامیکی،یه ماگ هدیه برای دخترم دوتا لیوان سفالی آبی

واقعا هیچ کدومش لازمم نبست ولی فعلا امادگی خروج اش ندارم ونکته اینجاست اصلا چرا خریدم؟

شادی صدام کنید
شادی جون یکی از بهترین عضو های ثابت تاپیکه👌🏻🥰شاید در نگاه اول گزارش روتین خانه داری، کار ساده ای ...

حق مطلب و ادا کردین ..بله .‌‌‌‌‌‌‌‌‌دوست عزیزمان شادی و هیدوا از فعالین این  تاپیکن و انگیزه میدن ..من از خانم هیدوا که فکر میکنم باتوجه به سن بچه هاشون که گفتن از من بزرگتر باشند خیلی چیزا یاد گرفتم 

صبا هستم 

گفتن نظرات و خروجی خیلی خوبه مثلا ی دوستی یبار گفتن مثلا بطری نوشابه که زباله است چرا گزارش خروج میدین اون ذاتا زبالس  ..اینم بنظرم اتفاقا خوبه گزارشش .چون تلنگر میشه برامون که اونا رو نگه نداریم خیلیا هستن که عاشق اینن بطری رو نگه دارن 

صبا هستم 

🌸خروجی 

مسواک پدرم

تراش آرایشی 

جفت اینارو تو خونه داشتیم جایگزین شد

🌸ورودی 

دمنوش بابونه

یک ورق قرص آهن که جایگزین قبلی میشه

یه قطره درمانی اگه جواب نداد میذارم خروجی

دوتا گل (ورودی اجباری) 

ما 90 درصد ورودی هامون مواد غذاییه که ورودی و خروجیشو اینجا اعلام نمیکنم دیگه

مادرم یه جارو برای شستشوی سرویس ها میخواست. امروز رفتیم یک مغازه پلاسکو بعد جاروشون تکی نبود و همراهش یدونه خاک اندازم بود. مادرم گفت من خاک انداز دارم و خلاصه دودل بود بخره یا نه. بهش گفتم حالا فردا میریم چند تا مغازه دیگه سر میزنیم تکیشو پیدا میکنیم و خداروشکر قبول کرد😍از خرید اشتباه جلوگیری شد🥳

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
حالا میتونی نظم بهشون بدی... مثلا ابزارهای ریز مثل پیچ و مهره زیاد داریم... یه ظرف درب دار پیدا کردم ...

اره اونامنظمن. ولی مثلا یه تیکه موکته که توی راهروی خونه ام که سال بعدمیرم لازم میشه. یامثلا اینه وشمعدونم اونجالازمه وپتوهام زیادن اینجامهمون ندارم ولی اونجالازمم میشه

لطفالایک نکنین. 

سلام به همه هفته گذشته رفته بودم خونه یه عزیزی،تا برگردم خونه قشنگ از تعجب کلی شاخ رو سرم در اومد،این خانم تازه خیاطی یاد گرفتن ولی کاملا بدون فکر و بی وقفه در حال خرید پارچه و دوخت اونها هستن،یعنی هر پارچه ای برای کت یاشومیز و مانتو خریدن شلوارم براش دوختن،یعنی مثلا فکر کنید چهلتامانتو یاشومیز با شلوار،در صورتی که معمولا آدم مثلا با یه شلوار چندتا ست میزنه،بعدمیره پارچه می‌خره میدوزه تازه متوجه میشه جنس پارچه مثلا گرمه یا مناسب فصل نیست،اصلا خروجی هم نداره،یعنی وضعیت کمد و کشو ها نگم براتون،البته من فضول نیستم چون باهم تو اتاق ایشون بودیم،ایشون داشت کارهاشو انجام می‌داد و غر میزد از کمبود جا،منم چشمم میخورد میدیدم به زور داره وسایل رو جا میده تو کشوها و کمدا،از اونور ظرفهای خرما،ارده،حلوا شکری،این جور چیزارو نگه داشته بود به عنوان ظروف درداری که مثلا چیزی بزاره توش بزاره یخچال،واااای اصلا یه بی نظمی فاجعه باری بود،یکی زرد،یکی سبز،یکی مات،یکی شفاف،خودش گفت دیگه اعصابم نمی‌کشه باید برم چندتا ظرف دردار بگیرم،ولی این حرف رو چندین ساله میزنه ولی هنوز نخریده،سه تا بچه داره،هرچی عکس گرفته از اینا تو قاب یاشاسی زده به دیوار،بعد طراحی آشپزخونه طوریه که کانتر نداره،و سطح کابینت هم فقط کنار گاز و کنار سینک خالیه،حالا رفته یه سرویس پاسماری با تکه های زیاد خریده چیده کنار گاز و کل سطح پر شده و کنار سینک هم اسپرسو ساز و ساندویچ ساز گذاشته اونور هم پر شده،یعنی شما تو این خونه دیگه جا نداری مثلا یه لیوان بزاری رو کابینت،حالا تصور کن موقع ظرف شستن یا غذا پختن چقدر دست و بالت بسته هست،این همه نوشتم که بگم این بنده خدا برای هیچ خریدی ذره ای فکر نمیکنه،مثلا خودش میگه من وقتی رفتم پاسماوری بخرم ست های خیلی کم جا و جمع و جورم داشت،من اصلا حواسم نبود که سطح کابینت زیاد جا نداره،حالا که خریدم پشیمون شدم،یا میگه من چهارتا شلوار مشکی پارچه ای داشتم دوباره رفتم برای مانتوم پارچه شلواری مشکی خریدم،ببخشید طولانی بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود