2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737451 بازدید | 44691 پست
اره خیلی کم شد زد تو ذوقم منم خیلی حساسم رو این چیزا و تفکیک میکنم همیشه کاغذا و پلاستیک و ... رو جد ...

چقدر خوووب... زندگی من بیست ساله اس و سالها مهمان زیاد داشتم... الان که اومدم شمال... در حد چندنفر مهمان دارم ... واسه همین حس میکنم وسایلم زیادن و کاربردی دیگه نیست... خونه خودم بزرگ بود اصلا حس اضافی بودن وسایلم رو نداشتم...و انبوه وسیله هست که کم کم خروج میزارم...

اینجا چون مرتب همسایه میاد و میره ... کلا روستا هست... نمیشه لباس های باز بپوشم و ان شالله بعد از قرارداد جدید یه فکری باید به حالشون کنم . وگرنه رطوبت حسابشون رو میرسه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک علافاتیشرت و شرتای کهنه رو میندازن دور میان گزارش کار میدن😂😂😂😂جمع کنید بابا لعنتیای می ...

بیشتر بنظر میاد شما علافی که با اینکه علاقه نداری ، داری اینجا میچرخی ، خوش بحالت چقدر بیکاری و وقت اضافی داری که حتی تاپیکهایی که مورد علاقت نیست میشینی میخونی اونم دو هزار صفحه😁😁😁😁😁😁

البته خودمم یه یه سالی هست که با رفع انباشتگی و ورود انرژی مثبت اشنا شدن تقریبا انجام میدم قبل از ای ...

سلام عزیزم 

کارتای عروسی رو قطعا رد کن

پارچه هارو همشو بذار جلوت و اونایی که دوسشون داری و جنسشون خوب و راحته و میدونی که استفاده میکنی جدا کن.  باقیشو یا بذار کم کم کادو بده به کسی یا کلا همشونو با هم رد کن بره

درمورد کارتن و پارچه هم، من چندتا کارتن رو با پارچه پوشوندم به عنوان نظم دهنده ولی تجربه من میگه ترجیحا پارچه ها یک شکل باشن و طرحشون ساده باشه خیلی بهتره وگرنه خودشون بیشتر باعث شلوغ نشون دادن کمد یا کشو میشن. درست کردنشم خیلی طول نمیکشه. همت کن یه روز وقت بذار انجام بده با چسب حرارتی سریع میشه جمعش کرد

کتاب هارو اونایی که دوس داری رو نگه دار و باقیشو رد کن. اگرم حس خاصی به هیچکدوم نداری که همه رو رد کن.تاحالا نخوندی یعنی ازین به بعد هم نخواهی خوند. منم کل کتابامو چندسال پیش رد کردم و فروختم. فقط ده تا نگه داشتم که خاص بودن. اونارو هم بعدنا کم کم رد کردم. الان فقط یکی دو تا کتاب دارم که کتاب شعر هستن و مدام میخونمشون 

دیروز امتحانای دانشگاهم بعد از سه هفته تموم شد و امروز یه پاکسازی حسابی انجام دادم.🧽

کل سوراخ سمبه‌های اتاق رو ریختم بیرون و همه جا رو دستمال کشیدم.وسایل مرتبط رو گذاشتم تو یه کشو.همه جزوه هارو تو یه پوشه گذاشتم.

جامدادیم سفیده و تو این دو سال فکر میکردم اگه بشورم خراب میشه.امروز که شستم یه سیاهی دراومد بیا و ببین.الان برق میزنه از تمیزی✨

رخت چرک‌هارو انداختم لباس‌شویی و لباسایی ک رنگ میدادن رو خودم شستم. کشو لباس راحتی رو مرتب کردم.

فقط جاروی اتاقم مونده ک چون ساعت پرمصرف برق بود جارو نزدم بمونه فردا و اینکه کمد لباس بیرونی رو بازبینی کنم.

در آخرم یه دوش گرفتم تمام خستگی این مدت از تنم در رفت🛁

خروجی‌هام: 

دوتا خودکار تموم شده

کلی کاغذ باطله 

یه عالمه رسید خرید 

تیغ ابرو 

جعبه مدادرنگی‌هایی ک تموم شده بود(نمیدونم خواهرم چرا نگه داشته بود😐)

ریزه های اسباب بازی ب درد نخور

یک جفت راکت پینگ پنگ پاره و خراب(۵ ساله خواهرم نگه داشته بود به امید استفاده ولی حتی یه بارم دستش نگرفته)

گل مصنوعی خراب 

لباس زیر رنگ و رو رفته 

یه ست تیشرت و شلوارک(سه ساله داشتم بشور بپوش میپوشیدم پولش کامل حلال شد😁) 

یه تیشرت آب رفته 

بیشتر بنظر میاد شما علافی که با اینکه علاقه نداری ، داری اینجا میچرخی ، خوش بحالت چقدر بیکاری و وقت ...

چش بسته غیب گفتی😂😂

این تاپیک امروز رفت توی تاپیک های بروز شده، مث خیلی وقتای دیگه.  

برای همین اومدم کامنت گذاشتم. 

وگرنه علاف نیستم بیام۲۰۰۰ صفحه   لیست خروجی تیشرت و شرت و فیش بانکی مردم رو بخونم😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
تو از ما علاف تری که امدی اینجا. اگه مشکلی داری مجبورت نکردن بیای بخونی و نظر بدی

این تاپیک امروز رفت توی تاپیک های بروز شده، مث خیلی وقتای دیگه.  

برای همین اومدم کامنت گذاشتم. 

وگرنه علاف نیستم بیام۲۰۰۰ صفحه   لیست خروجی تیشرت و شرت و فیش بانکی مردم رو بخونم😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خروجی دیشب

یکی از شربت خوری ها شکست،یکی هم قبلا شکسته بود

یک استند ۳طبقه، ام دی اف که شستنش سخت بود+دمپایی+یک سری وسایل کوچیک گذاشتم کوچه هرکی نیازداره برداره

یک جفت صندل از خونه مامانم آورده بودم،برگردوندم

یک شیشه سرکه سیب که زیاد بود واسمون دادم به مامانم

وسایلی هم که قراره رد کنم یکم طول میکشه من صاحب جدیدشونو  ببینم،گذاشتم تو انباری داخل واحد تا خونه بهم ریخته نباشه

این تاپیک امروز رفت توی تاپیک های بروز شده، مث خیلی وقتای دیگه. برای همین اومدم کامنت گذاشتم. و ...

دوست عزیز شاید ظاهر این تاپیک دقیقا همین باشه که میگی ولی از نظر من یک تفکر رو آموزش میده که برعکس تفکر غالب ایرانی ها است :این که هر چه خار آید روزی بکار آید.من گزارش نمی دهم ولی جهت هماهنگی ذهنی, خریدهای هدفدار ،ترجیح آسایش خودم به اضافه کردن وسایل بی استفاده به عنوان اکسسوری ،دل کندن از  وسایلی که حال خوب به آدم نمی دهندو.... خیلی کمک کرده.از فعالین این تاپیک از این بابت ممنونم . شما هم حق دارید دو هزار صفحه رو نخوندید و محتوای ظاهر رو دیدید. ولی چکیده این دو هزار صفحه همین قالب بندی ذهنی هست که توضیح دادم

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

امروز مجدد رفتم سراغ کمد همسرم امروز نوبت طبقه سوم بود که همش کاغذ بود چون نهار مهمون دارم فقط بخش کوچیکش دسته بتدی کردم هر کدوم گذاشتم تو یه پوشه 

✅️خروجی:چندتا پاکت پول کهنه یا پاره

✅️اعلامیه ترحیم یکی از بستگان همسرم

✅️چندتا کارت ویزیت

✅️چندتا نمی دونم اسمش چیه دفترچه های کوچیک که در مورد بیماری هاست تو مطب دکترا هست.

❇️نهارم سنتی بنابراین ظرف های گل سرخی ام استفاده کنم البته عادت به استفاده ازشون دارم.

❇️اون لیوان شیشه ای دیروز که گفتم گذاشتم بیرون توش یخ بریزم می خوام اگه وسیله ای دارم به چرخه مصرف بیارمش.

شادی صدام کنید
آهان اینم بگم ..من قبلا پیشبند نداشتم برا آشپزی ..ولی تقریبا دوساله پیشبند می‌بندم باعث میشه لکه و ...

منم قبلا پیشبند نمی بستم.اما از وقتی که متوجه شدم اکثر لباسام لک روغن میشه و اینجور خراب میشن، دیگه سعی میکنم پیشبند ببندم. حتی موقعی که میخوام به بچه های کوچیکم‌ غذا بدم.