2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738965 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروزشوهرم بعدچندروز ازماموریت برگشته وورودی داشتیم یدونه تیشرت برای خودش، یه تیشرت وشلوارک برای پسربزرگم که لازمش بود یدونه شلوار خانگی برای من که خداروشکرطبق سلیقمه ویدونه تیشرت دارم که باهاش ست بشه. ودوتاهم مجسمه پلاستیکی حیوان اورده برای بچها. این قسمت اخرش اضافی بود ولی خب برای اینکه توی ذوقش نزده باشم حسابی تشکرکردم

لطفالایک نکنین. 

خانما یه راهنمایی باگیلاس به جز کمپوت چه کاردیگه ای میشه انجام داد؟ 

امروز مقدارزیادی ازباغ گیلاس والبالواوردن برامون البالو تبدیل به مربامیشن ولی گیلاساموندم چیکارشون کنم. به چندنفرهم دادم ازشون ولی بازم زیاده

لطفالایک نکنین. 

چقدرحرف زدم امشب من😂یه راهنمایی دیگه میخواستم. همونطورکه قبلاگفتم به احتمال زیادسال بعدبرم خونه ی خودم. من الان دوتاسرویس چینی دارم یکی دوازده نفره مال حهیزیمه که مارک زرینه وخیلی طرحشو دوسدارم ولی قدیمی شده ومدلش که بخوام تکمیلش کنم توی بازارنیس. واینکه پیاله هاشم شکسته وخثرشت خوری هاشم خروجی دادم الان فقط دوازده تابرنج ومیوه وچهارتادیس ونمکدون داره خب این ازاین. سرویس بعدیم که اشتباه بزرگی کردم همون روزاول که رفتم بازار چون این قیمتش مناسب بود خریدم مارک پردیسه وگلاش رنگ ابی🤐مثلاخواستم متفاوت باشم. این سرویس هجده نفرس ولی بشقاب شیرینی ش نه تاس. خورشت خوریش نه تا وپیاله اش نه تا. میوه خوری هم پانزده تا بقیشون توی زلزله شکستن. خب حالا من خیلیی بدم ازگلی این سرویسم میاد. به احتمال زیاد برای سال بعد همشونوبفروشم. اینم بگم من ده ساله ازدواج کردم سه چهارسال اول سرویس جلودستیم بندانگشتی بود وبعد خروجیشون دادم وازچینی های دوازده نفرم اسنفاده میکنم.بنابراین جلودستی چیزدیگه ای ندارم. حالا سال بعد که خواستم بخرم بنظر شماها یه سرویس 24نفره ارکوپال بگیرم شیش تاش برای خودمون بقیش مهمون یا یه سرویس 18چینی بگیرم  ویه 6ارکوپال برای جلوی دست؟ چون ازماشین ظرفشویی هم استفاده میکنم نمیتونم ملامین برای جلوی دست بگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنین باذکر دلیل😊😊

لطفالایک نکنین. 
من خودم تجربه نشون داده اگه یکی جایگزین کنم بگم باشه اینم استفاده می کنم ،هیچ وقت دیگه سراغش نمی‌رم ...

مرسی عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دوستان یه سوالم داشتم من دوتا کلیپس دارم که از هر کدوم دوتا دندونه شکسته ولی هنوز مو رو نگه میداره،ی ...

من هرچیزی که باعث اذیتم باشه رو نگه نمیدارم شما می‌فرمایید کلیپس دندانه شکسته یا جوراب پرز دار 

من عکس دادم گروه کلیپس سالم رو چون راحت نبودم باهاش میذارم خروجی . یکبار قبل از این تو تاپیک نوشتم من هیچ وسیله ای که دوستش نداشته باشم ندارم 

ققنوس
چقدرحرف زدم امشب من😂یه راهنمایی دیگه میخواستم. همونطورکه قبلاگفتم به احتمال زیادسال بعدبرم خونه ی خ ...

اگر سرویس زرینتون رو دوست دارید شعبه شوش تمام چینی های زرین رو بصورت تک فروشی دارن شما ده ساله ازدواج کردید بنده بیست سال، چینی جهیزیه م زرین هست و شعبه شوش زرین همه تکه هاش رو داره 

برای فروش با نظرتون موافقم 

برای خرید هم بنده بسیار به چینی وفادارم طبق نظر شخصی من ظروف چینی به سفره قیمت میدن 

اگر جای شما بودم بجای خرید سرویس کامل چهار ست شش نفره از چینی مورد پسندم تهیه میکردم یک ست رو دم دست مصرف میکردم مابقی برای مهمان .

ققنوس
دوستان یه سوالم داشتم من دوتا کلیپس دارم که از هر کدوم دوتا دندونه شکسته ولی هنوز مو رو نگه میداره،ی ...

از نظر محیط زیستی اگه بگم میتونی نگهشون داری تا جایی که جون دارن ازشون کار بکشی!

ولی از نظر شیک بودن و ... من بودم کلیپس هارو میذاشتم خروجی چون نسبت به چیز شکسته حس خوبی ندارم 

حتی ممکنه شال یا روسریتو هم نخ کش بکنه ( تجربه شو دارم ) و کلا جلوه خوبی نداره

جوراب ها هم اگه پرزاشون کم هست میشه با احتیاط با قیچی چید تا مرتب بشن ولی اگه زیاده و قیافه ش رو ناجور کرده که بنداز دور

من معمولا این جور جورابا رو توخونه میپوشم (عادت دارم بجز تابستون بقیه ی مواقع سال تو خونه هم جوراب پام کنم) گیره مو هم تا زمانی که موهامو نگه داره ازش استفاده میکنم. 

✅امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی هاست که انجام دادم.

✅️دوتا کارتن نگه داشته بودم برای موردی که الان دیدم لازم ندارم دور انداختم.

✅️خدا خیر بده به لیلی دیلی نهارم گذاشتم مثل لیلی برنج شستم گذاشتم کنار گاز با دوتا ادویه زیره ودارچین که لازم دارم

انقدر قشنگ نه مثل تصاویر ایسنتا صدقلم ظرف وظروف 

خیلی ساده حالم با همین تصویر خوبه.

شادی صدام کنید