2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

راستش من طی هفت هشت سال گذشته خیلی وسیله جزو خروجیهام بوده ولی متاسفانه وسایل دیگه ای رو که فقط ازشون خوشم میومد رو جایگزینش می کردم چون دوست نداشتم کابینتام خالی به نظر برسه چون یه عده آدم بیکار هستن که این کم بودن وسایل رو رو حساب نداری میزارن و از این بابت خیلی ناراحت میشدم واسه همین همیشه جایگزینام عجولانه بود ولی الان با وجود این تاپیک باارزش دیگه به نقطه ای رسیدم که حرف همیشه هست این منم که باید روی اعتقاداتم محکم بمونم و اجازه ندم اظهار نظر بی فکرانه دیگران زندگیم رو مختل کنه

سلام عصرتون بخیر؛ 

خروجی های دیروزم؛ 

یک شلوار کتان مشکی داشتم مخصوص پیاده رویم بود دیروز دیدم زیر نور خورشید بور و کهنه نشون میده گذاشتمش کنار،شلوار پارچه ای مشکی دارم جایگزینش میکنم.  

روسری قواره بزرگ داشتم که اصلا تو سبک و استایلم نبوده و نیست شستم گذاشتم تو نایلون خروجی های خیریه. 

همه ی بازیافتی های هفته ی گذشته رو هم از خونه خارج کردم. 

4تا موزیک که دیگه تکراری شده بودن از پلی لیستم پاک شد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

• نشان ها و یادداشت ها و تاریخچه های برنامه دیوار رو پاک کردم

(چیز هایی که خوشم اومده بود مثل خونه و ماشین و ... ذخیره کرده بودم)

• ۲۰ تا آهنگ از انتهای لیست موزیک ها پاک کردم(۸۰ تا مونده دوستشون دارم)

• لیست مکالمات و پیامک ها کامل پاک شد؛پیام های مهم و بانکی بایگانی شد

✅️ یه مقدار میوه تو یخچال بود چون نمی خوریم نصف اش آوردیم خونه مادرشوهرم

✅️شام امشب به اندازه پختم 

✅️نماز قضا هم خوندم.

❌️گردگیری به دلیل استفاده از شبکه های مجازی انجام ندادم.

شادی صدام کنید

امروز کشوی لوازم تحریر پاکسازی شد

خروجی 

چندتا کاغذ باطله

یک در اسپری

کیف پول 

دفتر نقاشی

دفتر شعر 

چندتا دفتر و دفترچه که مونده رو گذاشتم داخل جعبه جورابی که قبلا نگه داشته بودم

ختم چشم ماژیکی

لباس زیر پایین تنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی و خروجی همزمان 

یک لباس زیر بالاتنه رفت خروجی یکی جایگزین شد 

تجربه خرید اشتباه : 

سال گذشته جوراب ها و لباس زیرهایی که خریدم با اینکه برندهای خوبی بودن نصف کیفیت سابق رو هم نداشتن 

قبل از این هر لباس زیر بالاتنه بعد از حدودا شش ماه استفاده مدام خروج گذاشته میشد این بار بعد سه ماه مصرف خروجی شد 

هر جوراب تقریبا یکسال استفاده میشد امسال جوراب با همون برند چهار ماه عمر کرد 

جهت بررسی کیفیت اینبار تغییر برند دادم

ققنوس
خروجی میسلار واتر جایگزین نمیشه اهل آرایش نیستم متأسفانه 

منم احتمالا ویسلاواتر حذف کنم چون اهل میکاپ کامل روزانه نیستم

✅️گردکیری انجام دادم تا به برنامه ام متعهد بمونم.

شادی صدام کنید

سلام خانما خوب منم گزارش امروزم رو بدم،خروجی مقدار زیادی کاغذ،دوتا روان نویس که تموم شد،یه دفتر برنامه ریزی که تموم شد و مقداری بازیافتی های روزانه،یه جفت جوراب همسر،یه کش موی خودم،دوتا لباس زیر همسر یه لباس زیر دخترم یه جفت کفش خودم،ولی ورودی زیاد داشتم کفش و صندل برا خودم،لباس زیر برای دخترم و همسرم جایگزین شد،کش مو وکلیپس برای خودم خریدم،به اضافه یه پیراهن ساحلی برا خودم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دوستان یه سوالم داشتم من دوتا کلیپس دارم که از هر کدوم دوتا دندونه شکسته ولی هنوز مو رو نگه میداره،یا دو جفت جوراب دارم پاره نیستن و کششون شل نشده اما پرزی شدن،حالا من میخوام اینارو بزارم خروجی،میگم نکنه اسراف باشه چون هنوز کارایی داره،یکم تو اینجور مواقع گیج میشم میگم نکنه چیزی رو الکی به محیط زیست تحمیل کنم،اگر میشه نظرتونو برام بگید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی این دو روز من 

دوتا اسباب بازی نو که تو خونه داشتیم،هدیه بردم برای عقیقه بچه های فامیل پولش از شوهرم گرفتم پس انداز کردم برای این خوشحالم چون دوتا اسباب بازی کم شد،😊

یه لنگ جوراب سوراخ وپرز شده چون جورابام عین همه اون لنگ نگه داشتم .اون یکیو جورابم لنگش سوراخه اونم دور انداختم دوتا باهم جفت میشه

یک پاکت پول که احتیاط برداشته بودم دادم خواهرم ،میخاست بخره .ما به خاطر هدیه چشم روشنی بچه هام پاکت زیاد دارم هنوز

یه شو ر ت ک س گشادم فردا می‌ندازم دور

دوستان یه سوالم داشتم من دوتا کلیپس دارم که از هر کدوم دوتا دندونه شکسته ولی هنوز مو رو نگه میداره،ی ...

من خودم تجربه نشون داده اگه یکی جایگزین کنم بگم باشه اینم استفاده می کنم ،هیچ وقت دیگه سراغش نمی‌رم

ولی اگه بگم باشه این خراب شد مثلا دوتا دندانه دیگش شکست

خودم مجاب می کنم استفاده می کنم یا اینکه مثلاسه ماه دیگه فرصت میدم ومدام به کار می گیرم بعدش خودم قانع می کنم که کارش کرده دیگه حالا خروجی بره ،اینطوری برام بهتر جواب داده