2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739610 بازدید | 44717 پست
امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود یه کابینت ظرف ها چک کردم تمیز ومنظم بود یه کابینت خواربار چک کر ...

ترسوجان شما برنامه اتون اینطوره که مداوم چرخشی کنارروزمرگی هاتون روزی دوتا کمدوکابینت و..... رومرتب میکنید وکلا چیزی به اسم خونه تکونی ندارید برای آخرسال درسته؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترسوجان شما برنامه اتون اینطوره که مداوم چرخشی کنارروزمرگی هاتون روزی دوتا کمدوکابینت و..... رومرتب ...

روزی دوتا کمد وکابینت نه چهارشنبه ها روز دوتا کابینت

پنج شنبه ها روز کمد دیواری

امسال خونه تکونی نداشتم به خاطر دخترم ولی اگه داشتم هم به خاطر همین برنامه ریزی خونه ام تمیز تو خونه تکونی اخرسال طبق برنانه من باید فرش ها،پرده ها وموکت ها شسته بشه ودیوار وسقف ها تمیز شه

شادی صدام کنید
روزی دوتا کمد وکابینت نه چهارشنبه ها روز دوتا کابینت پنج شنبه ها روز کمد دیواری امسال خونه تکونی ن ...

والبته مبل ومیز نهار خوری که تمیز کردنشون سالانه است

یکی دوتا نیست که کارخونه یکی یکی یادم میاد😂

شادی صدام کنید
والبته مبل ومیز نهار خوری که تمیز کردنشون سالانه است یکی دوتا نیست که کارخونه یکی یکی یادم میاد😂

واقعا یکی دوتانیست 😕

من ازسال گذشته برنامه ام مرتب تر شده ولی بخاطر بچه کوچیک وی سری کارهای یهویی پیش آمده وسفرهای طولانی اونطورکه میخواستم مرتب پیش نرفت ولی خیلی خیلی کارام سبک تربودن برای اخرسال 

ولی برنامه شما رواینطورکه متوجه شدم یک روزشستشو یک روز کمدیک روزکابینت الی آخر.... هستش که عالیه 

حدودبرنامه منم اینطورهستش 

من روزی یک درب هم داشتم سال گذشته 

حالای روز درب اتاق بود ی روز ی پنجره ی روز درب ی قابلمه بود که فوق العاده بهم کمک کرد توسبک شدن کارا وکمترفشاراومدن بهم 

واینکه امسال ان شاءالله دخترم میره پیش دبستانی میخوام یک روالی پیش بگیرم ازاول سالی واقعا چیزی به اسم خونه تکونی نداشته باشم تابتونم وقت بیشتروبهتری برای بچه ها داشته باشم 

ان شاءالله بتوتیم بریم ی خونه ویلایی برای بچه ها بهترم میشه دعاکنیدزودخونه روبفروشیم وی ویلایی نصیب ماهم بشه 

واقعا یکی دوتانیست 😕 من ازسال گذشته برنامه ام مرتب تر شده ولی بخاطر بچه کوچیک وی سری کارهای یهویی ...

بله عزیزم کارا خرد خرد انجام بشه بهتره هم با کیفیت بهتری انجام می دیم هم وقت بیشتری برای‌کارای مهمتر داریم.

شادی صدام کنید
سلام دوستان. عیدتون مبارک. با توجه به اینکه خانم های فهمیده ای تو این بحث شرکت میکنند مشکلمو مطرح م ...

دوست عزیزم برای عیدی چون هدیه هست سخت نگیر و غصه نخور .مبارکت باشه.

اما در مورد خرجی گرفتن از همسرت و مسایل مالی حتما بصورت شفاف صحبت کن

نیازها و مخارجت رو بگو

و مبلغی رو حدودی تعیین کن که برات واریز کنه.

ایشون باید بدونن که در مقابل همسرش یه سری وظایف دارن.

خیلی از خانمهای شاغل رو میشناسم که تو زندگی مشترکشون بدلیل مشکلات مالی با همسر واقعا اذیت میشن  چراکه از اول حد و حدود رو مشخص نکردن.

حتما صحبت کنید.

و حداقل نصف حقوقتون رو بصورت پس اندازهای بلندمدت مثل طلا نگهدارید.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام به همه ی دوستای قشنگم

عزیزای دلم عیدتون مبارک

💐💐💐💐💐💐💐💐💐
آرزو دارم سال و سال هایی سرشار از سلامتی، کامیابی، شادی و آرامش در پیش داشته باشید.🌿🌿🌿

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
وا یعنی قبل یه سال وسیله اضافیاتو نمیرختی دور؟ یه چیز بدیهیه.  اسم و سبک زندگی و اینا چیه دیگه. ...

ماکسیمالن 

مامان و بابای من از 25 سال پیش که ازدواج کردن وسیله دارن حتی ممکنه استفاده نشه ولی دور نمیندازن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
همین الان دربارش تاپیک زدم  وسایل سیسمونی رو چون چندین سال لازم نداشتم امسال انداختم دور چون ...

باید میفروختی که الان پشیمون نشی

سلام به همه ی دوستای قشنگم عزیزای دلم عیدتون مبارک 💐💐💐💐💐💐💐💐💐 آرزو دارم سال و سال هایی سرش ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده باعث تشکیل همچین تاپیکی شدی 😍♥عید شما هم مبارک