2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739024 بازدید | 44705 پست
واقعا همسرم درک نمی کنم برای این همه شلوغی وبی نظمی. چند روز پیش بهش گفتم حس می کنم خونه شلوغ وبی ن ...

همین مشکل رو با همسرم دارم. بنظرم شلوغی خونه اطرافیان خیلی اثر داره. کلا آقایون به انباشتگی بیشتر علاقه دارن. مدام دارم فکر میکنم چه چیزی اصافه س بره خروجی از اونطرف همسرم تا بیکار میشه میگه فلان جای خونه خالیه بنظرت چی بخریم بذاریم اونجا... 

ولی من همچنان در طی این سال ها مقاومت کردم و جلوی خیلی از ورودی های بی مورد رو گرفتم ولی چندتا آیتم تو خونه هست که اصلا دوستشون ندارم و صرفأ برلی دل همسرم نگهشون داشتم تا یه روزی ازشون دل بکنه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نکته متفاوت می خوام بگم امسال اولین عیدی دخترم بود وبعضی اقوام عیدی زیادی به دخترم می دادن جوری ک ...

خب ذوقشو دارن 😍

مثلا عمه بچه، خاله بچه خیلی ذوق دارن برای عیدی دادن مخصوصا عیدی اول

و در عین حال گاهی خودشون بچه ندارن 

بذارید لذتشونو ببرن، در عین حال شما جایی دیگه بیشتر جبران کنید♥

❌لایک❌
سلام دوستان. عیدتون مبارک. با توجه به اینکه خانم های فهمیده ای تو این بحث شرکت میکنند مشکلمو مطرح م ...

برای مورد اول احتمالا خواسته سورپرایزت کنه

مورد دوم دقیقا بخاطر شاغل بودنته که بهت پول نمیده! 99 درصد مردا فکر میکنن زنشون که شاغله دیگه نیاز نیست بهش خرجی و پول بدن! 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانوما مشورت میخوام ازتون...  دو تومن پول دارم به نظرتون سکه پارسیان بخرم خوبه؟ یا فروش نمیره؟ ...

من سالهاست سکه پارسیان میخرم  هر وقت هم لازم بوده فروختم

همین خونه ای که تعویض کردیم حدودا ۱۵تومن سکه پارسیان براش فروختیم بعلاوه ماشین من و مابقی طلاهام 

بعد از خرید منزل هم سکه پارسیان و طلای کم اجرت میخرم به نیت خرید دوباره ی ماشینم

ققنوس
من سالهاست سکه پارسیان میخرم  هر وقت هم لازم بوده فروختم همین خونه ای که تعویض کردیم حدودا ۱۵ت ...

ان شاءالله زودتر بخرید 😍چون اینجا زیاد شنیدم که سکه پارسیان رو خیلی سخت میخرن، سر همین گفتم بپرسم چجوریه

شما کدوم شهرین؟ 

امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود یه کابینت ظرف ها چک کردم تمیز ومنظم بود

یه کابینت خواربار چک کردم چهار بسته رشته سوپ گذاشتم بدم به مادرشوهرم وبه همسرم بگم دیگه نخره چون مصرف نداریم‌

شادی صدام کنید
ان شاءالله زودتر بخرید 😍چون اینجا زیاد شنیدم که سکه پارسیان رو خیلی سخت میخرن، سر همین گفتم بپرسم چ ...

تهران هستم 

تا حالا مشکلی برای فروش نداشتم فقط دقت کن از طلافروشی معتبر بخری و هولوگرام داشته باشه

ققنوس
تهران هستم  تا حالا مشکلی برای فروش نداشتم فقط دقت کن از طلافروشی معتبر بخری و هولوگرام داشته ...

ممنونم عزیزم♥

من مداوم درحال پاکسازیم نه که وقت انچنانی بزارم براش اصلا فقط نمیذارم چیزی جمع بشه تا لباس بچه ها مناسب یا کوچیک باشن بلافاصله میرن خروجی لباس وروسری خودمم هرچی نوباشن ببینم اوکی نیستم باهاش همینطور آشپزخونه اصلا بطری ظرفی یاهرچی نمیذارم بمونه بلافاصله خروج میدم خیلی زحمتم کمترمیشه برای نظافت ونظم خونه 

وا یعنی قبل یه سال وسیله اضافیاتو نمیرختی دور؟ یه چیز بدیهیه.  اسم و سبک زندگی و اینا چیه دیگه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

همین الان دربارش تاپیک زدم 

وسایل سیسمونی رو چون چندین سال لازم نداشتم امسال انداختم دور

چون بچه هام بزرگ شدن و نیاز بهشون نداشتم 

اما خدا خواست و باردار شدم 

حالا دوباره باید برم همونا رو بگیرم 😂

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40