2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740144 بازدید | 44731 پست

سلام از ساعت 4 تا الان داشتم یخچال تمیز میکردم😅 یخچال پاکسازی شد 

سس ها رو گذاشتم تو یه باکس 

مواد صبحانه رو هم گذاشتم تویه باکس دیگه 

پودر سنجد تاریخ گذشته ریختم رفت

پنج تا خیار هم یکم بیحال بودن گذاشتم داخل اب سرد تا سرحال بشن

چند تا ترشی رو یکی کردم و ظرفاشونو انداختم رفت

دوتا شیشه سیر ترشی داشتیم یکیشو گذاشتم دم دست که زودتر استفاده بشه اون یکی رو هم گذاشتم ته یخچال که بعدا جایگزین بشه

دیگهههههه جونم براتون بگه کـــــه

دو تا قوطی قرص و قرص هاشو گذاشتم تو باکس قرص ها و قوطیشو انداختم رفت 

چند تا بسته مواد خوراکی مثل کنجد و پودر سوخاری و... ریختم تو ظرفاشون

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانوما ازتون یه مشورت میخوام  من یه کت داشتم که امسال عید میخوام اونو بپوشم ولی شلوار مازراتی ...

هایدی جان به نظر من که میاد چون کتت ساده س و اسپرت هم میشه پوشید. (البته سلیقه ایه خودت بپوش برو جلو آینه اگه به دلت نشست بپوش)

بقیه ایتم هارو هم رنگشون رو طوری انتخاب کن که تناسب داشته باشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته موقعیتها فرق میکنه .من چون معلمم بیشتر دوست دارم برا مدرسه مانتوهای متنوع بپوشم چون بچه ها خوش ...

چ عالی 

برای همه جذابه عزیزم تمیزومرتب بودن باشرط تنوع مثل شما که ۱۰تا داریدهرهفته یکی مرتب پوشیده میشه نه که هر ماه یک مانتوبخوایدبگیرید تبریک میگم عزیزم فوق العاده اس ما دوران دانشگاه یک استادخوش پوش ومرتب داشتیم که ۴دست مانتوشلوارشیک ست داشتند و۲جفت کیف وکیف وکفش کیف میکردیم ازنظم واستایل استادوخیلی چیزایادگرفتیم ازش بانگاه کردن هرهفته یک ست مرتب مشکی 

طوسی قهوه ای ویک ست بنفش ملایم خوشرنگ ساده ومرتب میپوشیدن دوبارهم که جشن بزرگ دوتا ست متفاوت ترپوشیدن من که هیچوقت یادم نمیره این استادبسیارروحیه بخشه برا دانش آموز ودانشجو 

منم همیشه سعی میکنم ست ومرتب بپوشم 

حالا میخوام دودست مانتوشلوارمرتب بدوزم با مقنعه برای کارهای اداری مثل بانک و.... 

تاپیک عزیزودوست داشتنی من ♥🥰

ســــــلام به همگی 😊

خانوماچطورین خوبین الحمد الله 

به کجا رسیدین روزآخرسال 

امیدوارم دل خوش باشیدبه رسیدن بهار

بازم بگم از حس وحالی که تاپیکم خوب بمن بخشید بخش بزرگی ازسلامتی روانی من وبهم بخشید ازنظرروحی خیلی تفاوت کردم وبهتر شدم الهی شکرت خداجونم 

یک دورکامل باحوصله ریزترین لوازمم پاکسازی کردم تمام بخش های خونه رو الان هم دستم روان شده ومثلآب که برام

واجبه پاکسازیم شده یک امرواجب مدام خروجی های خوب دارم نتیجه اشم شده: 

دست ازکمالگرایی کشیدن الحمدالله 

روحیه بخشی 

آشنایی باهمه ی شماخوبان که دنیادنیا برام ارزشمندید 

کمترمصرف گرایی 

استفاده خوب ازلوازمی که دارم

خریدهای کمترولی باکیفیت بالا

دوری از وابستگی به لوازم 

زحمت کمتر

بخشیدن وگذشتن بیشتروبیشتر

نظم ونظافت 

ی خونه تکونی فوق العاده سبک تر 

میتونم بگم بهترین دستاوردامسالم که گذشت آشنایی بااین تاپیک بود که انرژیش روی کل زندگی خودم وفرزندانم تاثیرخوب خواهدداشت 

هروقت میخونمتون بسیارآرامش میگیرم 

تشکرفراوان از هنامیک جان عزیزم

آرزوی سلامتی وسبکی فراوان دارم برای همتون❤🙏🏻

تاپیک عزیزودوست داشتنی من ♥🥰 ســــــلام به همگی 😊 خانوماچطورین خوبین الحمد الله  به کجا رس ...

چقدر پیام تون قشنگ بود وچقدر خوب نتایج مینیمال بودن توضیح دادین

شادی صدام کنید

فردا روز اول از سال جدید به امید خدا می تونیم این تاپیک قوی تر وهدفمندتر جلو ببریم وسطح تاپیک از گزارش دهی روزانه بالاتر ببریم براش سر فصل تعیین کنیم وبرنامه های مختلف داشته باشیم تا پاسخگوی نیاز تمام مخاطبای این تاپیک باشه.

شادی صدام کنید
چقدر پیام تون قشنگ بود وچقدر خوب نتایج مینیمال بودن توضیح دادین

قربانت عزیزم بخدا از خوبی وآسودگی خاطرش جاداره حالا حالاها بگم بسیارمشتاقانه دنبالتون میکنم ولذت میبرم ازمداومت وحضورهمیشگیتون اینجا دعای خیرهمه اینجا شامل استارتر شما هیدواجان وهمگی کسانی که مداوم اینجاهستن وپست میزارن برای سرپانگه داشتن تاپیک میشه حال خوب مابخشیش برای حضورشماست عزیزم♥