2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740111 بازدید | 44731 پست

سلام دوستان مینیمال بودن در مورد مواد غذایی هم هست کاش اینجا راجب اینم صحبت بشه چند سال پیش دخترم یه معلم مسن داشت و این خانم بچه هاش امریکا ساکن هستن به بچه ها تعریف می کرد که بعد گشتن زیاد توانسته یه روغن بخره می گفت می تونستم دوتا بردارم ولی نیاز من یکی بود این ماجرا مال زمانی هست که یهو روغن کم شد و بعد گران شد راستش من اون زمان خودم یه دونه نخریده بودم 

به نظرم اگه راجب مواد غذایی هم مینیمال بیان بشه خوبه

مثلا من اضافه وزن دارم اگه کم بخورم خوب مشکلم بر طرف میشه

اون قدر اینجا پیامها قشنگه من برای عید مانتو نخریدم ولی دیگه کمبودی حس نمی کنم چون تو کمد نو دارم پس لزومی ندارم بخرم

یه شلوار مشکی که همش مورد استفاده هست گرفتم یه کفش کاملا راحتی بقیه موردها را دارم پس نیازی ندارم

اگه راجب پخت و پز هم بیان بشه فکر کنم رو من اثر مثبت داشته باشه

الان شرایط مادی مثل قبل نیست قبلا وقتی تو میوه فروش می گفتی یه کیلو تعجب می کرد 

ولی همان زمان من یه دوست داشتم از نظر مالی خیلی خوب بود ولی روزانه وسایل می خرید حتی از مغازه نزدیک خونش ولی به تعداد نیازش بادمجان و... تهیه می کرد اون هدفش تازگی بود با اینکه اون مغازه جنس خوب و گرون داشت ولی دوست من دور ریز نداشت اصلا اون خانم بدونه اینکه بودنه مینیمالیست بود اگه لباسی می خرید ولی باب میلش نبود حتی گرونم بود می داد بره  تو همه چی این طور بود یخچال خلوت خونه خلوت ومن متعجب که خونش همیشه تمییزه اخه هیچی اضافه نگه نمی داشت این موضوع مال ۲۰ سال پیش هست اون خودش این طوری بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم ورودی های همگی مبارک باشه

خروجی امروزم یه شومیز که اندازم نبود و یه شال دادم به یه دوستی که حسابی خوشش اومد😍

یه جفت جوراب دخترم که سوراخ شده بود

یه شال گردنی بافت دخترم

یه جفت کفش دخترم که اندازش نبود

ورودی یه شال

خدا رو شکر امسال نه همسرم نه خودم هیچکدوم لباس عید نیاز نداشتیم فقط یه شال گرفتم برای خودم و لباسای دخترمم مادرهمسرم لطف کردن خریدن 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانوما ازتون یه مشورت میخوام 

من یه کت داشتم که امسال عید میخوام اونو بپوشم ولی شلوار مازراتی ندارم که باهاش ست بشه! شلوار مازراتی هم با هیچ کدوم از مانتوهام نمیاد 

حالا عکس مانتومو میذارم شما بگید این کت با شلوار جین زغالی دمپا میاد یا زشت میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانوما ازتون یه مشورت میخوام  من یه کت داشتم که امسال عید میخوام اونو بپوشم ولی شلوار مازراتی ...

منم از همین دارم

یه شلوار دمپا مازراتی خریدم

هم با این می‌پوشم ، هم تو مهمانی ها با شومیز

به مانتو همین سبک ، سبز رنگ هم دارم که با اونم می‌پوشم 

منم از همین دارم یه شلوار دمپا مازراتی خریدم هم با این می‌پوشم ، هم تو مهمانی ها با شومیز به مانت ...

من دوتا شلوار مشکی دمپا دارم که براقه و کِشی هست با این مانتو نمیاد ولی تو مهمونی ها با شومیز میپوشم 

خروجی 

چند تا ظرف پت که کج و کوله شده بودن

یچیزایی هم دارم که دیر دست بکار شدم واسه قبل عید

اما بعدش ایشالا خروجی میدم

ازون چیزایی بود که نگه داشته بودم که شاید بکار آید

و خب چون نسبتا نو بودن و بخاطر بی اطلاعی و کم تجربگی به اشتباه ورودی شده بودن فکر میکنم برای کس دیگه که استفاده اش هست و به مدلش میخوره کاربردیه.

الان میگم بدم خروجی که کس دیگه که لازم داره و استفاده اش هست، استفاده کنه نَمونه یه گوشه خاک بخوره.

27 اسفند

خروجی

بندکشی کلاه پالتوم. قیچی کردم و تمام 😀... روی مخم بود .دوتا گیره فلزی داشت که یه بار خورد به دندونم و دیگه باید خارج میشدن ...

یه ظرف پلاستیکی درب دار که ترک برداشت . فعلا گذاشتم تا ایام عید رو باهاش بگذرونم...البته برای مواد خشک کاربردیه.

ورودی .کفش سالنی همسرم. کفش قبلیش رو تقریبا 25 سال داشت 😀 و قراره باهاش خداحافظی کنه دیگه ..

کفش پسرم که واقعا نیاز داشت و دوتا شو برای پسرم که فعلا برمیدارم.. تا دوتای قبلیش رو رد کنه و خروج بزارم .

هفت ظرف درب دار یخچالی

دوتا مانتو راحتی رنگهای کرم و سبز ماشی .

مقداری سنجد برای هفت سین ... که در نهایت خورده میشن ... فقط سمنو نداریم . هرسال سمنو فامیل بهمون می رسید. امسال دور دور هستیم ...و بقیه ورودی ها خوراکی هستند که خورده خواهند شد...

دوتا پتو مسافرتی رو دست خودمون شسته شد .

تمام حوله های تنظیف یکجا شسته شدند. خدا بخواد فعلا کارهای خونه تمام شدند... و فقط تمیز کردن داخل فر مونده ...

ورودی :یه شلوار مام فیت که خوب شلوار فعلی ام دیگه از ریخت وقیافه افتاده بعدا جایگزین میشن.

تعدادی اسکرین شات پاک کردم تعدادی هم بعدا پاک خواهم کرد.

با اینکه شب عید من همچنان با روتین خانه داری پیش می رم اینجوری خسته نمیشم از این روزا لذت می برم مثلا امروز خونه مرتب کردم هفت سین چیدم سرویس بهداشتی شستم اومدم خوته مادر وبه خواهرها وبرادرم سر زدم حسابی بهمون خوش گذشت این ساعتهای اخرسال برامون خاطره شد.

شادی صدام کنید

در مورد دوست عزیزی که راجبع تغذیه گفته بودن منم موافقم وخودم عمل می کنم

یه مورد دیگه که مدتهاست بهش فکر می کنم خیلی جدی تر می خوام بهش عمل کنم اینکه یه جوری به خاطرات بدم فکر نکنم که انگار اتفاق نیافتن که ز ذهنم پاک شن.

من در بهترین حالت وکیفیت صدسال عمر می کنم واین حق من که با مرور خاطرات خوبم زندگی کنم.

شادی صدام کنید
ورودی :یه شلوار مام فیت که خوب شلوار فعلی ام دیگه از ریخت وقیافه افتاده بعدا جایگزین میشن. تعدادی ا ...

چقدر عالی

منم سعی کردم از این هیاهو و هیجان کمی فاصله بگیرم،

امروز به نسبت روزهای قبل بیشتر کار کردم، گردگیری، شستن نایلون روی میزها، شستن دستشویی بصورت کامل

و عصری هم با پسرم رفتیم بیرون، گل خریدیم و وسایل هفت سین

بعدش رفتیم شهربازی پاساژ و پسرم کلی بهش خوش گذشت و منم با دیدن آدم ها و خریدهاشون و بدو بدو هاشون لذت بردم، 

دوست داشتم شام هم بیرون بخورم که یادم افتاد شام داریم و منصرف شدم، انشاالله ایام عید 

خانوما ازتون یه مشورت میخوام  من یه کت داشتم که امسال عید میخوام اونو بپوشم ولی شلوار مازراتی ...

کت بلیزر که با همه چی خوب میشه،

ولی راستش من تو عید دوس ندارم جین بپوشم، یه جورایی تیپ ادم رو اسپرت میکنه، مگه اینکه با کفش پاشنه بلند بپوشی،

من خودم میخام شال و شلوار کرم رو با کت مشکی بپوشم برا عید

کت بلیزر که با همه چی خوب میشه، ولی راستش من تو عید دوس ندارم جین بپوشم، یه جورایی تیپ ادم رو اسپرت ...

میخوام با صندل بپوشم 

قشنگ میشه مبارکه😍