2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740128 بازدید | 44731 پست

خروجی یه مانتو و شال خودم کاملا سالم بود ولی دیگه جلو باز نمیپوشم

مامانم هم ملحق میشه کم کم بهم و یه مانتو و کیف ایشونم خروجی

یه سری تیکه پارچه قراره دستمال شه

ورودی هم یه پارچه چادر نماز که بدم بدوزن برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا این مشکل منم هست. فکر کنم لباس بدون طرح و رنگ های خنثی باید بخریم که دچار این مشکل نشیم من از ...

شومیز سفید و مشکی

شلوار مشکی طبق استایل خودتون .دامن مشکی تمام کلوش

من شومیز سفید و دامنم رو با پاپیون ،یک روبان پهن، کمربند و... ست میکنم 

البته اطرافیان من سالهاست سبک پوششی من رو دیدن و میشناسن

از تکراری بودن بدم نمیاد و استایلم رو امضای خودم می‌دونم حتی ادکلنم رو سالهاست تغییر ندادم

و از اینکه کسی بهم بگه رفتم خرید و لباس یا عطری دیدم انگار که لباس تو یا بوی تو بود خیلی خوشحال میشم

حتی در زمینه کفش سالهاست یک مدل کفش اداری و یک مدل کفش مجلسی دارم و  اگر بنظر بقیه تکراری باشه من هربار با پوشیدنشون مثل روز اول به وجد میام و واقعا دوستشون دارم

و اینکه در خانواده ما سبک استایل شخصی داشتن کاملا عادی هست و از مادربزرگم به فرزندان و بعد نوه ها ارث رسیده

ققنوس

و من باب تکراری بودن همینقدر بگم که مادربزرگ بنده ۹۶ سال عمر کردند و تا آخرین لحظه سالم و سرحال بودن

از سالهای دور ایشون لباس زیر های سفید ، کیف و کفش مشکی( یک طرح تکراری)

و لباسهای سبز پوشیدن

چه لباس منزل چه بیرون ،حتی عروسی و عزا لباس ایشون سبز بود و این رنگ برای همه نماد مادربزرگ بود تا روزی که زنده بودن خیلی کم لباس سبز خریدیم 

روز چهلم عمه عزیزم برای همه ی ما شال و روسری های سبز خرید و به رسم مادربزرگ سبز پوشیدیم

همه ما اولین لباسی که بعد از فوت ایشون خریدیم رو بدون اینکه به همدیگه خبر داده باشیم سبز خریدیم و اینجوری یاد و خاطره ایشون با دیدن این رنگ همیشه زنده ست برامون

ققنوس
و من باب تکراری بودن همینقدر بگم که مادربزرگ بنده ۹۶ سال عمر کردند و تا آخرین لحظه سالم و سرحال بودن ...

روحشون در آرامش باشه چه مطلب شیرین و جالبی بود منی که ایشون رو ندیدم هم تونستم مجسم کنم..اینکه گفتید همیشه یه عطر میزنید یعنی با تغییر فصل عوض نمیشه؟منم دوست دارم یه مدل عطر بزنم ولی میگن تابستون خنک بزنید زمستون گرم

به شخصیت ادم هم مربوط میشه انگار چون همسرم میگه عطرای شیرین به تو نمیاد🙃

رفتم سرچ کردم درباره شخصی سازی استایل اتفاقا به کمد کپسولی که برای مینیمال شدن اینجا صحبت شده بود قبلا دربارش اشاره کرده بود یه برش از مطلب رو اینجا میزارم:

کمد کپسولی به شما اجازه می‌دهند مطابق استایل شخصی‌تان مجموعه‌ای از پرکاربردترین آیتم‌ها را برای خودتان جمع‌آوری کنید و ست‌های جذاب و دوست‌داشتنی بسازید. پس از این که در کمد کپسولی‌تان آیتم‌های پرکاربرد و رنگ‌های کلاسیک و خنثی را قرار دادید، چند آیتم خاص و منحصربه‌فرد به کمدتان اضافه کنید. این آیتم‌های منحصربه‌فرد می‌توانند امضای شما محسوب شوند.

این امضا می‌تواند شامل یه نوع لباس خاص، یک رنگ و یا یک اکسسوری باشد که همیشه از آن استفاده می کنید. به عنوان مثال امضای استایل کارولاین ایسا، یک رژلب قرمز رنگ و امضای استایل آنا وینتور یک عینک آفتابی مخصوص است. شما هم می توانید یک اکسسوری مثل گردنبند، دستبند، ساعت، دستکش و… را به عنوان امضا انتخاب کرده و همواره از آن استفاده کنید. به طوری که همه‌ی افراد استایل شما را با آن یاد کنند.

و من باب تکراری بودن همینقدر بگم که مادربزرگ بنده ۹۶ سال عمر کردند و تا آخرین لحظه سالم و سرحال بودن ...

چقدر قشنگ توضیح دادید کاملا تونستم تصو شون کنم روح شون شاد

شادی صدام کنید
روحشون در آرامش باشه چه مطلب شیرین و جالبی بود منی که ایشون رو ندیدم هم تونستم مجسم کنم..اینکه گفتید ...

نه من همیشه یک عطر میزنم و اهل این نیستم هر فصل یک عطر بخرم

اصلا کی اینا رو میگه ؟ جامعه ای که ما رو سوق میده سمت مصرف گرایی

ققنوس

البته موقعیتها فرق میکنه .من چون معلمم بیشتر دوست دارم برا مدرسه مانتوهای متنوع بپوشم چون بچه ها خوششون میاد.البته زیاد خرید نمیکنم حدود ۱۰تا مانتو دارم اونا رو با تنوع میپوشم یعنی هر هفته یه مانتو تا نوبت این یکی مانتو بشه حدود ۱۰ هفته طول میکشه .خیلی از دانش آموزام شنیدم که خانم شما چون متنوع میپوشین دوستتون داریم.میگن منتظریم ببینیم این هفته چه لباسی میپوشین.😍

برا پوشیدن لباس ازشخصی به شحص دیگه کلا متفاوته .

امروز دخترم یه عروسک هدیه گرفت که خود هدیه دهنده بافته بود اولین جمله ای که شنیدم این بود یادگاری نگه دار

چرا باید یادگاری نگه دارم؟

دخترم که باهاش بازی کنه می ذارمش خروجی.

شادی صدام کنید