2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740143 بازدید | 44731 پست
هیدوا جان مثل اینکه میگن شلوار مرغک دار درسته؟ اونا پاره نمیشه. درسته؟

مرغک شلوار رو زشت میکنه به نظرم عزیزم 

نمیدونم 

من نمیپسندم 😊

مرغک تو خشتک،شلوار رو گشاد تر میکنه و باعث میشه تنگ نباشه و راحت باشه 

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیدوا جان از کجا میخرید منم هر شلواری دیدم همینجوریه متاسفانه

با اجازه تون من وارد بحث شدم

سرچ بفرمایید شلوار بدون درز 

اگر می‌بینید نزدیکتون ندارن و خرید اینترنتی انجام نمی‌دید

میتونید الگوش رو از نت بگیرید خودتون بدوزید یا بدید به خیاط براتون بدوزه

ققنوس

خروجی امروز من: 

یه مانتو که دیگه از مد افتاده بود💐

یه کت چرم که دیدم پوسته پوسته شده یقه ش💐

یه سری بدلیجات که دیگه مصرف نمیکردم💐

یه سری کش و کلیپس که کهنه شده بود💐

چن جفت جوراب رنگ و رو رفته💐

یه ساک و یه کوله که خراب بودن ولی سری قبلی دلم نیومد رد کنم ولی ازشون خداحفظی کردم این دفعه😅

یه کیف نو که هدیه بود ولی اصلا سلیقه من نبود💐

یه صندل مجلسی پاشنه بلند که خیلی راحت نبود و سری قبلی دلم نیومده بود ردش کنم، دیدم من قرار نیست اینو دوباره بپوشم 💐 

یه صندل تابستونی که چن باری پوشیده بودم ولی ناراحت بود برای طولانی مدت، این ازون خریدای هیجانی قبلی بود💐

یه کتونی کهنه که منتظر بودم نو بخرم رد کنم بره که خریدم💐

ورودی کل زمستونم شد یه جفت کتونی خشگل که مارک و رنگشو هم انتخاب کرده بودم و رفتم تو یه آف خیلی خوب خریدمش💐

با اجازه تون من وارد بحث شدم سرچ بفرمایید شلوار بدون درز  اگر می‌بینید نزدیکتون ندارن و خرید ...

اوکی شلوار بدون درز سرچ می‌کنم. تا حالا اصلا خیاطی نکردم در حد تعمیر پارگی بوده...😂 فکر میکنید بتونم خودم بدوزم؟

بچه ها من مدت هاست برای خودم لباس نخریدم. یعنی حس من این بوده که من لازم ندارم و اون رو به مینیمال بودن ربط میدادم. الان یک مدت هست میرم روانشناس و گفت که من طرحواره نقص و شرم دارم. چند روزه دارم خودم رو میبینم.مثلل کمد لباس هام چک کردم و دیدم لباس ها اکثرا رنگ و رو رفته هست و من مدتهاست برای خودم چیزی نخریدم. در حالیکه برای بچه ها میخرم.تصمیم گرفتم چیزهایی که ندارم و خراب شده رو جایگزین کنم. 

اوکی شلوار بدون درز سرچ می‌کنم. تا حالا اصلا خیاطی نکردم در حد تعمیر پارگی بوده...😂 فکر میکنید بتون ...

الگو آماده ش توی نت هست ولی خوب باید به تناسب دور ران دور باسن و قد خودتون اندازه ش کنید

اگر یکمی خیاطی بدونید میتونید بدوزید

ققنوس
بچه ها من مدت هاست برای خودم لباس نخریدم. یعنی حس من این بوده که من لازم ندارم و اون رو به مینیمال ب ...

حتما برای خودتون خرید کنید

اگر بودجه ای براش دارید همه لباس های که رنگ و رو ندارن رو ببخشید یا دور بریزید ( بسته به میزان کهنگی) و لباس جدید تهیه کنید

من شاید سالهاست فقط سه دست لباس منزلی دارم 

ولی هر وقت کهنه بشن هر سه دست رو می‌بخشم و سه دست جدید میخرم

بسته به میزان فعالیتم شش ماه یکبار شاید هم سالی یکبار اینکارو میکنم

ققنوس