2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743702 بازدید | 44783 پست
ممنون عزیزم منم امتحان میکنم فردا نتیجه رو میگم😉

برای خشک شدنشون یه چند تا ضربه بهش بزن وقتی از ماشین لباسشویی بیرون اوردی و بعد همونجوری "بذار" رو آویز لباس چیزی،اصلا از گوشه هاش رو بند لباس آویزونشون نکنی گلم

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احسنت خداقوت خسته نباشید اصلا این بحث پاکسازی وکمکتون وحس لذتش یه طرف این خدمت به پدر ومادر هم طرف د ...

قربونت برم انقدر دل مهربونی داری 

چقدر لذت بردم از اینکه مادربزرگوارتون میگن همینکه باشی کارام خوب پیش میره،چقدر حس خوب همراهش داشت عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️

❌لایک❌
خسته نباشی عزیزم چه گزارش کاملی دادید لذت بردم از خوندنش کاش مادر منم اجازه این کار می داد وحتی ...

ممنونم بانو 

اصولا مادر منم دوست ندارن پاکسازی انجام بدم منم اصلا اصرار نمیکنم تا خودش به این نکته برسه که باید پاکسازی داشته باشه 

شاید سالی به بار این اتفاق بیافته ولی همینم غنیمته😄

داداش کوچیکم خیلی دوست داره این پاکسازی رو،قبلا اینطور نبود خیلی انباشت داشت متاسفانه، ولی چون میدونستم اخلاقش مثه مامانم نیست و یهو در یه حرکت غافلگیر کننده بریزم اتاقشو بیرون و تمیز و پاکسازی کنم ناراحت نمیشه 

در وهله اول اون تمیزی و خلوتی به چشمش میاد و به دلش میشینه.قبلا مثلا یه زیر شلواری اگه داشت و کشش شل شده بود و بیرون نمینداخت،من براش یکی میخریدم و اون قبلی رو مینداختم دور

دیگه جای گله براش نمیذاشتم 

دیگه کم کم روش نمیشد من خودمو تو خرج بندازم😄 یه وقت میدیدی یه روز تعطیل داره پاکسازی میکنه کمد و وسایلاشو و کیسه کیسه خرت و پرت میذاره سر کوچه(البته اون قسمت آخر رو دور از چشم مامانمه!!)

الان کمد لباسها و لوازمش خیلی خلوت کرده و ورودی هاشو به شدت کنترل میکنه

میگه آبجی تو منو پولدار کردی!😄

....

مادر همسرم همونطور که قبلا گفتم،قبل از من مینیمالیست بودن مخصووووووصا تو خرید خوراکی ها

به هیچ وجه تو خونشون یه بسته ماکارونی یا حبوبات اضافه نمیبینی

هرچی قراره بخره به مقدار خیلی کم میره همراه با خرید روزانه ش یه کم میخره فوقش برای یه روز دیگه کمی اضافه بیاد 

پوشاکشم خیلی کمه،خیلی لذت میبرم از این اخلاقاشون

تنها چیزی که زیاد دارن طلاست فقط😄

و چیزهای سنگین واقعا🤦‍♀️

بازم برام خیلی خیلی قابل تحمل تره تا انباشت وسایل و خوارکی و ....

بالاخره سرمایه ست ولی من اصلا طاقت چیز اضافه رو دست و بالمو ندارم😁🤦‍♀️😁🤦‍♀️😁

ببخشید زیاد شد❤️

❌لایک❌
عزیزم خسته نباشی😍مامانت خیلی با مزه گفت حالا که نیستم هر چی خواستی بذار خروجی یعنی میشه یروزی ماما ...

ارررره گفت حالا که نیستم چون طاقت دیدن خروجی رو نداره😶😶😁😁

❌لایک❌
عزیزم خسته نباشی😍مامانت خیلی با مزه گفت حالا که نیستم هر چی خواستی بذار خروجی یعنی میشه یروزی ماما ...

واااااااای شما رو تصور کردم داری جورابها رو مرتب میکنی و دادی که مامامت سرت زد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشییییید بلند بلند خندیدم

❌لایک❌

آفرین 

همین تبادل نظرها تو این تاپیک باعث میشه ذهنیت های جدیدت شکل بگیره و کم کم قطور تر بشه و بتونه جلو خیلی از رفتارهای اشتباه سابق رو بگیره 👌👌👌👌👌

❌لایک❌
ارررره گفت حالا که نیستم چون طاقت دیدن خروجی رو نداره😶😶😁😁

امیدوارم وقتی برگشت تصمیمش عوض نشه و دعوات نکنه😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
واااااااای شما رو تصور کردم داری جورابها رو مرتب میکنی و دادی که مامامت سرت زد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ببخشییی ...

ایشالا همیشه بخندی😂 الانم دوباره تاکید کرد که دور نریز میخوام یرای سر شیر اب استفاده کنم گفتم باشه! حالا از خیر اون دو جفت جوراب میگذرم ولی میرم سراغ اون گلدونه😂اون و که بهش قول ندادم نمیندازم بره😁

آفرین  همین تبادل نظرها تو این تاپیک باعث میشه ذهنیت های جدیدت شکل بگیره و کم کم قطور تر بشه و ...

دقیقا 👏🏻👏🏻👏🏻

عزیزم من از اینا از نزدیک ندیدم فلزین؟برای هر سایز شیشه در هست؟ به کدوم شیشه ها میخوره؟شیشه سس مایون ...

من طلایی ساده ش رو گرفتم 

به شیشه های یک کیلویی و دوکیلویی رب گوجه میخوره 

برای شیشه سس ها رو دقیقا نمیدونم 

ولی اگه هر مدلشو گرفتی همه رو یه طرح بگیر،از هر طرحی چند تا بگیری شلوغی بصری ایجاد میکنه و جالب نمیشه

برای امتحان که ببینی به شیشه سس میخوره یا نه، یه در رب گوجه رو با در شیشه سس ببند ببین چطوره 

اگه بهش میخوره یه در هم طرح بقیه برای این شیشه بگیر عزیزم

❌لایک❌