2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743640 بازدید | 44783 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تجربه ای راجب شستن مبل تو خونه دارین؟ممنون میشم کمک کنین و اینکه کوسن هارو داخل ماشین لباسشو ...

سلام دوست عزیز، یکی از همکارام دوسال پیش انجام داد و راضی بود. البته به نوع و جنس پارچه هم ظاهرا بستگی داره. 

ولی کوسن رو خودم ميندازم تو ماشین وتا حالا چیزیشون نشده.

دوستان تجربه ای راجب شستن مبل تو خونه دارین؟ممنون میشم کمک کنین و اینکه کوسن هارو داخل ماشین لباسشو ...

تمیز میشورن گلم البته شاید هر کسی فرق داشته باشه 

ولی خودت یا همسرت باید بالا سرش وایسید و بگید مثلا اون گوشه یه کنارشو بیشتر تمیز کن و ...

❌لایک❌

کوسن ها رو منم سالی یه بار میندازم تو ماشین عزیزم،غیر از اونم جلوشو درمیارمو میشورم...

❌لایک❌
اره عزیزم، خودمم به این نتیجه رسیدم این دوربین از واجباتمونه چیزی هم نداریما 😁 ولی خیالم راحته یه ...

به چیزی داشتن یا نداشتن نیست عزیزم اون آسیب روانی که آدم بعدها دچارش میشه اون مهمه که جبران ناپذیره اگه هم جبران بشه خیلی طول میکشه. انشاالله که هیچ وقت همچین اتفاقی برای هیچ کسی نیفته علی الخصوص دوستان مینیمالیستم اما احتیاط شرط عقله

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

امروز کلی از ظروف لنگه به لنگه حبوبات و ادویه های و دمنوش های مادرمو فرستادم خروجی

از دیوار، شیشه های رب یه کیلویی و دوکیلویی گرفته بودم،براشون شسته بودمو برچسب هاشم کنده بودم یه ۵۰تا درب ساده هم گرفتم و همه رو یه دست کردم 

خیلی خیلی کمدش مرتب و قشنگ شد

خودش رفته مسافرت،وگرنه اصلا اجازه نمیداد این شیشه های و ظروف عتیقه رو از خونه ببرم بیرون!  

ظرف های تک شده هم، همه دادم خروجی

رفتم از تو انباری کلی ظرفهای خوبشو اوردم بیرون و شستم و گذاشتم کنار ظروف مهمونش که کلا همه رو باهم استفاده کنه...

من هیچ وقت تا کسی ازم نخواد کاری براش انجام نمیدم حتی مادرم،چند باری اون عمه جانم🥰 بهش تیکه انداخته بود که تا کی میخوای تو این ظرف های تک شده چیزی استفاده کنی و بهترین ظرفهات باشه برای مهمون و یا برای ظرفهای ادویه و حبوبات و ...

خلاصه که مادرم وقتی داشت میرفت مسافرت،سفارش تمیز کردن خونه رو بهم کرد و گفت حالا که من نیستم هرچی رو میخوای بذاری بیرون بذار و هرچی میخوای جایگزین کنی از انباری بردار....

۶تا کاسه و ۳تا دیس استیل هم رفت خروجی 

قاشق چنگالهایی که جنسش خوب نبود همه رفت خروجی،دو ست قاشق چنگال غذاخوریم از انباری اوردم و جایگزین کردم.

برای امروز کافیه 

حسابی خسته شدم این چند روز 

فردا رو استراحت میکنم ان شاالله از هفته بعد دوباره میرم برای تمیزکاری و پاکسازی🤗🤗🤗

❌لایک❌
امروز کلی از ظروف لنگه به لنگه حبوبات و ادویه های و دمنوش های مادرمو فرستادم خروجی از دیوار، شیشه ه ...

احسنت خداقوت خسته نباشید اصلا این بحث پاکسازی وکمکتون وحس لذتش یه طرف این خدمت به پدر ومادر هم طرف دیگه جداتبریک میگم  به شما دستمریزاد     مادر که ایشالله برگردن لذت مسافرت بااین مرتب کاری دوبرابرمیشه چه دختر گلی خدا حفظتون کنه من دوست دارم به مامانم کمک کنم قبلنا اینکارو میکردم بااینکه خودشون ماشالله سرحال وجوونن ولی الان به دلیل بچه کوچیک ودرس بچه نمیتونم وخودشونم  خیلی مرتب ومنظمه کاراش روبرنامهر ولی هروقت لازم داره واسه مهمون دعوتی واینا حتما بهم میگه میرم کمکش میگه حتی وقتی مهمون دارم کمکم نکنی باز کنارمی کارام پیش میره منم همیشه میرم    ولی واقعا کمکم میکنم به هرحال مادر پدرا گلن  گل خداهمشونو حفظ کنه ورفتگان روخداوند دراین شب نازنین رحمت الهی آمین 

عزیزم اگه میخای قند مصنوعی رو حذف کنی میتونی بجاش از قندهای طبیعی استفاده کنی مثل خرما توت خشک انجیر ...

اتفاقا امروز یه مقاله خوندم نوشته بود توت سفید برای حافظه بچه هاخوبه بسیار جایگزین مناسبی به جای قند البته هرچیزی به اندازش خوبه 

امروز کلی از ظروف لنگه به لنگه حبوبات و ادویه های و دمنوش های مادرمو فرستادم خروجی از دیوار، شیشه ه ...

خسته نباشی عزیزم چه گزارش کاملی دادید لذت بردم از خوندنش

کاش مادر منم اجازه این کار می داد وحتی مادر همسرم‌

شادی صدام کنید

ورودی:میسلاور،فوم شستشو وآبرسان.امروز همسرم گفتن بریم کادوی ولنتاین به سلیقه خودت منم چیزی که نیاز داشتم خریدم‌

اون مانتویی که دیروز گفتم مادرم گفت بذار خروجی امروز همسرمم گفت این دیگه نپوش در نتیجه رمی ره خروجی 

میدم به کسی که نیاز داره

شادی صدام کنید