2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743622 بازدید | 44783 پست
امروز کلی از ظروف لنگه به لنگه حبوبات و ادویه های و دمنوش های مادرمو فرستادم خروجی از دیوار، شیشه ه ...

عزیزم خسته نباشی😍مامانت خیلی با مزه گفت حالا که نیستم هر چی خواستی بذار خروجی

یعنی میشه یروزی مامان منم اینجوری بشه 🥲

امروز جوراب ها رو ریخته بودم دسته بندی میکردم یه داد سرم زد نریزییییی دووور 😂گفتم نه دارم مرتب میکنم 

ولی چند تا گذاشتم کنار بعدا یواشکی ببرم بریزم دور😈🤣

راستی امروز از یه ورودی هیجانی هم جلوگیری کردم خداروشکر

مامانم برای داداشم شلوارک خریده بود براش تنگ بود گفت تو بپوش برای داداشت یکی دیگه میخرم منم اول وسوسه شدم بعد یاد این تاپیک و تعداد شلوار و شلوارکام افتادم گفتم نهههههههههههه😁بردیم پس دادیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

در راستای پست هیدوا جان بگم که این درهای بانکه خیلی خوبه، میشه شیشه سس ها رو استفاده کرد و دیگه بانکه نخرید  با این در ها هم مرتب دیده میشن هم خوشگل میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خسته نباشی😍مامانت خیلی با مزه گفت حالا که نیستم هر چی خواستی بذار خروجی یعنی میشه یروزی ماما ...

مامان منم هر وقت میدید سرم یه جایی گرمه داد میزد نریز دور 😅😅😅 یه بار رفته بودن خونه خاهرم چند روز، منم از فرصت استفاده کردم تمام ظرفای روحی کج و کوله و یه زودپز قدیمی از اون مدلای خطرناک، جمع کردم فروختم. پس انداز خودمم گذاشتم روش یه زودپز استیل جنس خوب براشون خریدم. الان بخدا بعد ده سال با اینکه زودپزه خیلی عالیه بازم میگن اون یه چیز دیگه بود 🥴🥴🥴😅😅

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
در راستای پست هیدوا جان بگم که این درهای بانکه خیلی خوبه، میشه شیشه سس ها رو استفاده کرد و دیگه بانک ...

عزیزم من از اینا از نزدیک ندیدم فلزین؟برای هر سایز شیشه در هست؟ به کدوم شیشه ها میخوره؟شیشه سس مایونز یا مربا مثلا؟

مامان منم هر وقت میدید سرم یه جایی گرمه داد میزد نریز دور 😅😅😅 یه بار رفته بودن خونه خاهرم چند روز ...

🤣🤣🤣وای اره مامان منم از این اخلاقا داره 

من الان کمین کردم برای یه گلدون که ترک خورده 

جلو چشم مامانم بود گذاشتم بالای کابینت به مرور یادش رفته که اونجاست، خونه نبود میندازم میره

سلام خروجی امروز همون ماگی که بردم پس دادم ورودی هم ی گیره دستکش گرفتم قبلی یکسال و نیمه ک گم شده🤣🤣هی واسه خریدنش امروز فردا میکردم انقدر طول کشید تا شد یکسال و نیم.

داشتم فکر میکردم اگر واسه خرید هر چیزی انقدر فکر کنم و هی دست دست کنم از خردش پشیمون میشم.

البته خیییلی چیزا هم همینجوری اومدن تو ذهنم.تو فکر خریدنش بودم ولی انقدر دست دست کردم که یادم رفته.

الان یه وسیله هست که خیلی احساس نیاز میکنم بهش.اونم الان تقریبا ۹ ماهه دارم سعی میکنم نخرم ولی خیلی لازمه پس تو اولویت هامه .

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم من از اینا از نزدیک ندیدم فلزین؟برای هر سایز شیشه در هست؟ به کدوم شیشه ها میخوره؟شیشه سس مایون ...

بله فلز هست مغازه پلاستیک فروشی ها دارن 

فکر کنم سایز بندی داره ولی من فقط یه سایزشو دیدم شیشه سس مایونز  بهش میخوره 

🤣🤣🤣وای اره مامان منم از این اخلاقا داره  من الان کمین کردم برای یه گلدون که ترک خورده&nb ...

مامان منم همینطوریه.انقدر تعصب داره رو چیزای کوچیک و بیخودی.

مثلا تکه پارچه😐😐😐اگر بندازیم دور مارو اتیش میزنه😂😂

من خیلی ازشون دورم ولی اگر نزدیکشون بودم نمیذاشتم خیلی چیزا رو نگهدارن یا خیلی چیزای اضافه بخرن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
مامان منم همینطوریه.انقدر تعصب داره رو چیزای کوچیک و بیخودی. مثلا تکه پارچه😐😐😐اگر بندازیم دور ما ...

وای باز خوبه ازدواج کردی و مستقل شدی 😂 

میدونی... من که یواشکی وسایل و میندازم میره یکم عذاب وجدان میگیرم میگم اون دنیا مامانم بفهمه حلالم میکنه یا نه؟ 😅🤣

من مامان بزرگم خیلیییییی ماکسیماله فقطم اشغال جمع میکرده الان خیلی پیر شده دیگه جون نداره جمع کنه ولی حواسش به وسایلا هست، من خیلییییی از خونشون وسایل ریختم رفته امیدوارم حلالم کنن😂😅با اینکه این همه ریختم ولی بازم پره 

ایکاش یه روز همه کاربرای این تاپیک و جمع میکردم خونشون همه جا رو پاکسازی میکردیم 😁