2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744857 بازدید | 44810 پست
من خیلی قیمت پایین میزارم   یه جورایی که فقط اسم فروش بیارم برای همسرم ...... چایی خوری مقصو ...

من قیمت پایینم گذاشتم کسی نبرد🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مینیمنال هستم چه ظاهرم چه خونه ای که زندگی میکنم

ظاهر و خونه تون چطوریه مگه 

ممکنه توصیف کنید لطفا

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

سلام دوستان من نمدونستم اخلاقی که دارم بهش میگن مینیمالیست من از اول زندگی همیشه چیزهای اضافه نه فقط اینکه بدرد نخور باشن حتی شده لباس های نو که دوستشون نداشتم رو رد مبکردم میدادم کسی یا بیرون میزاشتم و همیشه اطرافیان میگفتن اره تو دست به بندازت خوبه همیشه حیف میکنی میندازی بیرون ولی وقتی مثلا کمدامون رو مرتب میکنم هر چند وقت یکبار لباس های خودم شوهرم بچه هارو چک میکنم هرکدوم خراب بود و یا نمیپوشیدن رو مینداختم بیرون احساس میکردم خونه حس سبکی داره نمیدونم شماهم تجربه کردین وقتی چیزهای اضافه میندازین بیرون حس میکنین خونه نفس بهتری میکشه برعکس شوهرم همیشه مخالف میکنه میگه ننداز روزی بدرد میخوره دقیقا اخلاقش نقطه مقابل منه . بچه ها دعا کنین شوهرم راضی بشه کمد لباس بچه ها رو بندازیم بیرون خیلی داغون و جاگیره من به انرژی تک تک شماها ایمان دارم من انرژی که کائنات میفرستن ایمان دارم پس بگید که شوهرش راضی بشه کمد رو بندازه دور 😇

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

و یک اخلاق دیگه دارم میگم باید قبل از ایکنه چیزی بخریم جاش رو باز کنیم مثلا وقتی قصد میکنم لباس زیر کفش یا هرچی بخرم میرم چندتا از اونایی که استفاده نمیکنم و یا خراب شده رو میندازم بیرون به جاش یک تیکه میخرم که استفاده بشه و خوشحال باشم اونسری ۴دست سوتین انداختم بیرون به جاش دوتا خوب گرفتم .یا سه جفت کفش رد کردم به جاش یک جفت خوب گرفتم

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
سلام عزیزم خوبی خوش برگشتی🥰 نی نی تون ب دنیا اومد؟

سلام 

خیلی ممنون عزیزم

نه هنوز 🙂

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستان

من کلی لوازم دارم که همه رو هم استفاده میکنم به خاطر همین کلی در و برم شلوغه 

باور میکنید 3 تا کمد دیواری دارم البته 2 تاش کوچیکه ولی همشون پر از وسیله هایی ست که به کارم میان

چیکار کنم

هم دلم میخواد دورم خلوت بشه هم لازمشون دارم

یعنی حتما حداقل سالی 1 یا دوبار ازشون استفاده میکنم😬🤕🥴

سلام دوستان من کلی لوازم دارم که همه رو هم استفاده میکنم به خاطر همین کلی در و برم شلوغه  باو ...

منم اینجوریم. مدتی جلوی خرید وسایلمو گرفتم و از همین هایی که داشتم استفاده کردم . نظم بهتری بهشون دادم. الان جای خیلی کمتری گرفتند 

ورودی یک عدد وست و شلوار مشکی برای خودم. دو عدد وست داشتم که رفتن خروجی شلوار هم قبلا خروج داده بودم و نداشتم

دو جفت کفش برای همسر و پسر بزرگه.  کفش های قبلی خیلی خراب بودن رفتن خروجی

سه عدد کتاب فیزیکی برای پسر دومی چون مثل ماها نیست که از کتاب الکترونیک خوشش بیاد و حتما باید فیزیکی تهیه کنه

بعد از مطالعه هم می‌بره کتابخانه مدرسه اهدا می‌کنه

مدرسه شون سالهاست کتابخانه داره و کتابهاش همه توسط دانش آموزان و معلمین تهیه شده

ققنوس

ورودی 

کلی خرید برای خونه اعم از شوینده و حبوبات و...

امروز رفتم لباس بچگانه فروشی میخواستم واسه پسرم ی لباس بخرم ولی بعد از کلی بالا پایین کردن دیدم کلی لباس داره و فعلا نیازی به خرید نیست و جلوی یک خرید هیجانی رو گرفتم خداروشکر 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

خروجی یه شیرجوش مسی که دهانش تنگ بود موقع شستن دردسر داشت. یه کاسه روحی که از زمان خابگاه داشتم و خیلی درب و داغون شده بود. یه گمج که اوایل ذوق داشتم داخلش غذا درست کنم ولی دیدم همون قابلمه بهتره. سر قوری هم امروز موقع نظافت خونه شکست. یه مغازه نزدیکمون هست عصر همه رو میبرم میفروشم. قوری هم میبرم شاید براش یه در پیدا کردم. یه بار که از جلوش رد میشدم یه سبد پر در قوری داشت. ورودی هم قراره یه شیرجوش استیل بخرم. خروجی از وسایل همسایه ها یه پلاستیک آجر که یه ماهه گذاشته بودن دم انبارشون😐😐😐 یه لاستیک خراب که اونم کلی وقته گوشه پارکینگ بود و یه لوله سیفون. همه رو گذاشتم دم در

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.