2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745229 بازدید | 44820 پست

سلام دوستان خوب هستین من و همسرم ۳ ساله ازدواج کردیم و بچه ای نداریم مستاجر هستیم و یک پراید ۱۱۱ داریم و امسال اگر خدا بخواد قصد داریم بزودی یک زمین خوب در جای خوب شهرستانی که هستیم خریداری کنیم تا بسازیم بیشتره هزینه های ما با پدرشوهرمه و ناهار و شام اونجاییم و خونه ی خودمون نهایت تخمه یا اجیلی خورده بشه حقوق شوهرم ۱۰ تومنه که بخاطره اینکه با ماشینش مسافت زیادی راه میره بخاطره کارش مجبوره هر ماه مبلغی برای تعویض روغن و بنزین داشته باشه هزینه ی کشاورزی ها و کارگرم داره با این اوصاف شما میگین چقدر از این ۱۰ تومن پس انداز بشه؟!🤔☹️

میشه همگی جواب بدین🙏🏻🙏🏻🙏🏻☑️

ما امروز با خانم ها رفتیم بازار

ورودی:دوتا بلوز ویه بلوز شلوار برای دخترم

یه اسباب بازی برای دخترم رفتم خونه ببینم کدوم خروجی بذارم‌

یه جفت جوراب برای دخترم

دو جفت جوراب برای خودم

یه لباس زیر برای خودم

یه لاک ولاک پاک کن تو همین صفحه گفتم از لایف استایل ام حذف می کنم ولی دیگه خیلی از زنانگی دور می شدم.چون هیچ کاری اعم از رنگ مو،کاشت ناخن انجام نمیدم.کلا هیچی

یه دست کش نخی برای انجام کارای خونه برای حفاظت از دستام۱

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوب هستین من و همسرم ۳ ساله ازدواج کردیم و بچه ای نداریم مستاجر هستیم و یک پراید ۱۱۱ دار ...

پس انداز کردن نسخه ی یکسانی نداره

شاید خانواده ای با همین وصفی که شما فرمودید زندگی کنن و از ده تومن پس انداز زیادی داشته باشن و شاید خانواده مشابه دیگه ای ده تومن کمشون باشه

بنظر من شما این ماه ریز به ریز مخارجتون رو یادداشت کن حتی در حد یک عدد نان

همه رو یادداشت کن و آخر ماه یکی دو ساعتی وقت بذار ببین کجا خرج بیهوده داشتید کجا خرجی بوده که میشد کمتر بشه یا مدل دیگه ای هزینه بشه 

ماه بعد سعی کن اون موارد اشتباه نباشه 

هر هزار تومانی که خرج می‌کنی روش فکر داشته باش اینجوری اگر همه ی پول هم خرج بشه میدونی بیهوده نبوده و زحمتی به هدر نرفته بلکه نیاز اصلی بوده 

ققنوس
سلام دوستان خوب هستین من و همسرم ۳ ساله ازدواج کردیم و بچه ای نداریم مستاجر هستیم و یک پراید ۱۱۱ دار ...

اجاره خونه که هیچ،مجبورید هرماه بذارید کنار

هزینه های ماشین هم باید باشه

مثل خانم های .... هرچی دیدی نخر،خود به خود پولت پس انداز میشه

وقتی خرج بچه و خوراک ندارید،دیگه میمونه پوشاک و قبوض  و درمان و ...

من اگه تو شرایط شما بودم،سالی ۲ بار لباس میخریدم،در حد ضرورت.. میتونستیم حداقل ۶ میلیون پس انداز کنیم

البته اجاره رو مثلا ۲ میلیون در نظر گرفتم،۲ میلیون و همراه یارانه هم خرج تنقلات و قبوض و اینا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ما امروز با خانم ها رفتیم بازار ورودی:دوتا بلوز ویه بلوز شلوار برای دخترم یه اسباب بازی برای دخترم ...

مبارک باشه 

منم یک عدد لاک نود دارم که در مهمانی و مجالس استفاده میکنم 

هر وقت هم خشک بشه دوباره همون رنگ میخرم 

مثل شما اهل انجام کارهای زیبایی نبودم و نیستم البته سالی یکی دوبار رنگ مو رو انجام میدم 

در همه حال یک مدل بودن رو نمی‌پسندم دوست دارم وقتی به مجلس کسی دعوت میشم استیل متفاوتی با مهمونی ساده و بازار رفتن داشته باشم 

چون همیشه کلاسیک پوشیدم با لاک نود و کمی آرایش در مجالس حس بهتری دارم

ققنوس
مبارک باشه  منم یک عدد لاک نود دارم که در مهمانی و مجالس استفاده میکنم  هر وقت هم خشک بش ...

مرسی عزیزم.

اره گاهی با یه آیتم باید استایل از یکنواختی خارج کرد‌

شادی صدام کنید
اجاره خونه که هیچ،مجبورید هرماه بذارید کنار هزینه های ماشین هم باید باشه مثل خانم های .... هرچی ...

سلام عزیزم خوبی خوش برگشتی🥰

نی نی تون ب دنیا اومد؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام ب همه

من دیروز ی سر ب انبار زدم ی سری لباس پشیمون شدم و دیدم لازم دارم اوردم بالا برای خوردم.

باقیمونده رو دو دسته کردم یک سری رو میبرم برای خواهرم

ی سری هم ب درد کسانی ک میشناسم نمیخوره میدم ب خاله م بده به نیازمند.

یه سری خرت و پرت گذاشتیم کنار سطل زباله.ی اقایی برداشت برد

سه تا کارتن بزررررگ ظرف و ظرف جدا کردم توی انبارن،نمیدونم چکارشون کنم.احتمالا بفروشم یا بذارم کنار سطل کسی برداره

ورودی یه کتری برقی به جای چای ساز خریدم،چای ساز قبلی صفحه ش اب شده بود میفروشمش. ی مخلوط کن اضافه دارم اونم ی قطعش شکسته اونم فروخته میشه.

کلی وسیله هم توی انبار بود مربوط به بیرون رفتن و تفریح ب اصطلاح،چون ماشینمون رو سال گذشته فروخته بودیم،وسایلش تو انبار بی جا و مکان بودن

خداروشکر قسمت شد دوباره ماشین تونستیم بخریم وسایل رو گذاشتیم تو ماشین.

امسال به لطف مینی مالیست شدن کلی از خریداب اضافه زدم خیلی بهتر از سال پیش کنترل کردم و هدفمون رو گذاشتیم ماشین خریدن 

که خداروشکر این هدفمون تیک خورد.

کارتن کتری برقی رو هم گذاشتم کنار سطل زباله اینم خروجی

ی گلدون کوچولو از خواهرم گرفته بودم لازمش ندارم پسش میدم.

یکی از کاربرا گفته بودن وسایلی که نیاز داریم و وسایلی ک نیاز نداریم اینجا اعلام کنیم برای تبادل،من باهاشون موافقم

برای شروع اگر کسی چیزی نیازش هست اعلام کنه 

شاید کسی داشت و براش ارسال کنه