2777
2789
عنوان

سگم هیچی غذا نمیخوره

118 بازدید | 19 پست

مریض شده بود بردمش دامپزشکی سرم و دارو بهش داد سرماش تموم شده ولی باز غذا نمیخوره 

فقد اب میخوره ک اونم بالا میاره

میشه قرص نوربیون بندازم داخل اب هاش ک اشتهاش برگرده ؟ 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مگه آدمه دوباره ببرش دامپزشکی

صب هنوز جمعه س 

باید تا شنبه صبرکنم 

از گشنگی نمیمیره ؟ 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
خب هنوز مریضه ک ابم بالا میاره بچه😿با دتمپزشکش درتماس نیستید؟

نه باید باز ببرمش شنبه 

ولی تا شنبه دیره 

داروهای تقویتیشم تموم شده دیگ از کجا تقویت شه وقتی غذا نمیخوره

کاش دغدغه منم این بود که سگم غذا نمیخورد کاااش

گناه داره اخه 

مریض شده اصلا نگاه غذا نمیکنه

صب هنوز جمعه س باید تا شنبه صبرکنم از گشنگی نمیمیره ؟

سلام کدوم شهری ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سلام کدوم شهری ؟

کرمان 

نسخه اش رو برام بفرست 

پاروا داشت یا دیستپر ؟ یا انسداد روده ؟ 

چی تشخیص دادن ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گناه داره اخه مریض شده اصلا نگاه غذا نمیکنه

ان شاءالله سلامتیش برگرده.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

نه باید باز ببرمش شنبه ولی تا شنبه دیره داروهای تقویتیشم تموم شده دیگ از کجا تقویت شه وقتی غذا نمیخو ...

اخه داروی ادم براش مناسب نیست

تشویقی چیزی ک خیییلی دوست داشته باشه هم نمیخوره؟

من پیشیم مریض بود بهش تشویقی میدادم ی خورده باهاش بازی میکرد یکمم میخورد

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151