2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744846 بازدید | 44810 پست
سلام عزیزم من باشم اصلا نمیخرم ببخشید ها ولی کلا با این طرز فکر که برای هر مراسم یه لباس بخرم مخال ...

منم قبلا ک مجرد بودم واسه هر مجلسی ی لباس میخریدم ولی الان ۳ ساله ازدواج کردم فقط ۱ دونه لباس خریدم 

انگار اولویت هام عوض شده...دیگه از تکراری پوشیدن هم نمی‌ترسم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگ ربطی به مینیمالیسم ندارن

خودم عاشق فرش قرمز هستم ولی همسرم نه ی سری رنگها که خنثی هستن آدم تو چیدمان دستش بازتره

سفید خالی هم خوب نیست 

اگه میخوای رنگ قرمز اضافه کنی ب نظرم فعلا در حد کوسن مبل باشه با پشتی اینا هم مخالفم 

جدی؟ خودمم دوست ندارم بخرم بنظرم هزینه الکی هست 

واقعا هم هزینه الکیه کلی پول هزینه میکنی بخاطر دوسه ساعت که همه تو حال خودشوننو کسی به لباس شما اصلا توجهی نمیکنه

من برای یه مراسمی رفتم لباس مجلسی خریدم الان عین چی پشیمونم بماند که یه اتفاقاتی افتاد که اصلا نپوشیدمش داره توی کمد خاک میخوره از طرفی دارم رژیم برای لاغری میگیرم و میدونم که دیگه نمیتونم بپوشمش

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام خوش اومدین منم تازه وارد تاپیک شدم در مورد وسایلی که ممکنه بعدا نیازتون بشه میتونین اونارو فعل ...

ممنون که پاسخ دادید عزیزم

تو الان همون گذشته ای هستی که فردا حسرت از دست دادنش را میخوری 💚 
واقعا هم هزینه الکیه کلی پول هزینه میکنی بخاطر دوسه ساعت که همه تو حال خودشوننو کسی به لباس شما اصلا ...

عزیزم خب اگر میدونید دیگه نمیپوشید بذارید واسه فروش

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
چقدر بده که اطراف هیچ کدوممون افراد مینیمال وجود ندارن!!! متاسفانه اکثرا شلوغ و بی نظم... حرف همسای ...

مینیمال که هست ولی ازشون زیاد گفتیم

مادرم 

عمه ها 

خواهرا 

و خودم همه مینیمالیست هستیم

ققنوس
دخترا یه سوال دارم خونه قبلی من سرتاسر متریالش سفید بود ینی سقف تا کف ...کابینتا...کمددیواری همگی س ...

رنگ ها با مینیمالیست تضاد ندارن 

ولی کم هستن مینیمالیست هایی که تحمل این همه رنگ داشته باشن

و اگر لوازم رنگی دارن اکثرا پاستلی هست 

شما یمقدار عکس با این ترکیب رنگ ها ببین و سعی کن تصور کنی 

ببین میتونی کنار بیای با رنگهای جیغ و متنوع 

اگر مشکلی نبود چرا که نه 

مینیمالیست بودن با رنگ منافاتی نداره

ققنوس
من جای شما باشم ترجیح میدم از لباس هایی که دارم استفاده کنم

ممنون عزیزم 

خانمای عزیز ببخشید اینجا میپرسم 

پسرم ۲ ماهشه سرفه های خشک میکنه دکتر هم بهش فقط استامینوفن داده 

کسی راهکار خونگی بلده واسه سرفه هاش

گزارش دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲

من برای دست گرمی و اینکه شروع کرده باشم از یک کارتن اسباب بازی شروع کردم.چند تا خرده ریز گذاشتم کنار.در حال حاضر هدفم این اینه که اسباب بازی هایی که لازم نمیشه،شکسته و کهنه و ... هست بگذارم کنار. کم کم که جلو برم، آن شاالله دسته بندی هم می‌کنم.

واسه امروز برای من بنظرم کافیه....چون ممکنه عضلاتم درد بگیره🤣چون خیلی وقته خلوت سازی نکردم.

عزیزم خب اگر میدونید دیگه نمیپوشید بذارید واسه فروش

دلم نمیاد خیلی دوسش دارم. آخه لباس مجلسی دیگه ای هم ندارم نگه میدارم اگه مجلسی عروسی چیزی پیش اومد میپوشم دیگه اون موقع هزینه نمیکنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...