2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744882 بازدید | 44812 پست
سلام صبح بخیر بچه ها خروجی صبحگاهی من: شلوار جین دخترم ک دیگه استایلش نیس و بیشتر بگ میپوشه ...

ببخشید موهای من خیلی پر هست و بعد حموم فر لوله ای میشه میخواستم ببینم برس حرارتی رو موی من جواب گو هست؟لایه های زیریه موهامو صاف میکنه؟چون حجمش خیلی زیاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما کاش اینجا بتونیم وسایلی که نیاز نداریم و با هم تبادل کنیم مثلا چیزی که احتیاج من هست شاید کسی ...

واقعا عالی میشد برای خودم دل کندن از چیزی  که کسی ازش استفاده کنه خیلی راحته تا این که کلا بندازمش توی اشغالی. از نظر محیط زیستی هم خیلی بهتره و فشار کمتری به منابع محدود محیط زیستمون میاد.ولی این که بتونیم پیشنهاد رو  عملی کنیم مشکله.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
ببخشید موهای من خیلی پر هست و بعد حموم فر لوله ای میشه میخواستم ببینم برس حرارتی رو موی من جواب گو ه ...

سلام به عنوان کسی که بیشتر این وسایل مو رو داره می تونم بگم که برس چرخشی بیشتر از همه برام قابل استفاده است. اتوی حرارتی و برس ممکنه مو رو صاف کنند ولی موها پف می کنه و عملا بنظرم جالب نیست

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

[QUOTE=327095599]خانمای عزیز بیاید از تمیزترین و مینیمالترین و خلوت ترین خونه و کسی که میشناسید بگید تا ما هم ایده بگ ...[/مینیمال خودم بنظرم دور واطرافم دارم ولی خودم رو مطمئنم 

منم مینیمال نمی شناسم اونایی که خلوتن پول ندارن.

عوضش من کلی بی پول میشناسم که خودشونو تو خریدای غیر ضروری خفه کردن همیشه قسط دارن. ماکسیمالیست واقعی.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اول سلام .... دوم امروز چقدر کند تاپیک پیش میره !!!!.... و سوم اینکه از دیروز کابینت های اشپزخونه ...

کاشگی یکی چیزای منو میخرید هرچی میذارم تو دیوار هیچکس نگاهشم نمیکنه🤣🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ببخشید موهای من خیلی پر هست و بعد حموم فر لوله ای میشه میخواستم ببینم برس حرارتی رو موی من جواب گو ه ...

اره

باید موهاتو روشو جمع کنی کلیپس بزنی

زیرشو برس بکشی 

بعدش روشو بکشی

سرعت عملش خیلی بیشتر از اتو مو هس

سلام به عنوان کسی که بیشتر این وسایل مو رو داره می تونم بگم که برس چرخشی بیشتر از همه برام قابل استف ...

خب بعدش باید کرم مو یا ماسک مو بزنی یا اسپری دو فاز ک پف مو بخوابه

بعد همشون مو پف میکنه

خب بعدش باید کرم مو یا ماسک مو بزنی یا اسپری دو فاز ک پف مو بخوابه بعد همشون مو پف میکنه

ماسک مو یا دوفاز کلا جز پف برای سلامت مو هم مفید هستن

جلوی شاخه شاخه شدن و موخوره رو هم میگیرن

ققنوس

قوری کوچولو واسه دم کردن زعفرون داشتم،دخترم شکوند،رفت خروجی(البته استفاده نمیکردم و جایگزین هم نمیشه)

ورودی هم ی قندون استیل خیلی خیلی کوچولو نتونستم جلوی خودمو بگیرم برای خریدش🥺