2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744844 بازدید | 44810 پست

دخترا یه سوال دارم

خونه قبلی من سرتاسر متریالش سفید بود ینی سقف تا کف ...کابینتا...کمددیواری همگی سفید بود و اون موقع واقعا دوسش داشتم و وسایلمم سفید خریدم ولی روح نداشت و انرژی خوبی دریافت نکردیم و بعد اثاث کشی خودم و همسرم اعتقاد داشتیم خونه خوش یمنی نبود و انرژیش پایین بود ،حالا برای خونه بعدی بعد کسب اطلاعات علمی درمورد رنگ قرمز و نارنجی و چاکراها تصمیم گرفتم مثل قدیمیا از رنگهای گرم و شاد مثل قرمز و نارنجی و زرد تو دکور خونه جدید استفاده کنم،البته درحد والن پرده و پشتی سنتی زرشکی و درهمین حد 

بنظرتون اینکار با مینیمالیست تضادی نداره؟خونه شلوغ دیده نمیشه؟

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما صبحتون بخیر دوباره من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم 

ما به امید خدا انشاالله بعد از عید ۲ تا جشن عروسی در پیش داریم یکی عروسی پسردایی خودم و یکی هم پسر خاله همسرم ،حالا من موندم آیا لباس مجلسی بخرم یا نه 

لباس ۳ تا دارم ک هرکدوم رو فقط ۱ مجلس پوشیدم 

چکارکنم بنظرتون...ضمنا ببخشید اگر گاهی اوقات به لایک کردن پست هاتون بسنده میکنم در جواب 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم چقدر بهش احتیاج داشتم... فقط چند تا راهنمایی نیاز دارم: اول ا ...

سلام خوش اومدین منم تازه وارد تاپیک شدم

در مورد وسایلی که ممکنه بعدا نیازتون بشه میتونین اونارو فعلا تو کارتن یا ساک بذارین و منتقل کنین به انباری یا کمد دیواری چون فعلا نیازتون نیست

چیز هاییکه به عنوان یادگاری نگه داشتین رو سعی کنین تا جای ممکن محدودشون کنین مثلا در حد چند تا وسیله کوچیک نگه دارین که توی یه کیف یا جعبه کوچولو جا بشه

لباس های کوچیک شده هم به نظر من یا بدین به کسی یا هم به خیریه و بهزیسیتی و... اهدا کنین هم اونا کلی خوشحال میشن هم از انباشتگی جلوگیری میشه

نهال🌱

سلام خانما صبحتون بخیر دوباره من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم  ما به امید خدا انشاالله بعد از عی ...

سلام صبح شما هم بخیر

راستش من نمیدونم لباس مجلسیاتون چه مدلین ولی خب همونارو میتونین با چیز های جدید ست کنین و دوباره بپوشین چون عروسی هم مال فامیل نسبتا دوره 

مثلا اگه لباستون کت و شلواره میتونین این سری کت رو تک با یه شال و شلوار دیگه بپوشین و همینجوری تنوع بدین

نهال🌱

سلام صبح شما هم بخیر راستش من نمیدونم لباس مجلسیاتون چه مدلین ولی خب همونارو میتونین با چیز های جدی ...

لباس هام بلند هستن عزیزم 

اتفاقا کت و شلوار اصلا ندارم ...بنظرتون ی دست کت و شلوار بخرم یا اینکه با همون لباسایی ک دارم سرکنم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من جای شما باشم نمیخرم    

جدی؟

خودمم دوست ندارم بخرم بنظرم هزینه الکی هست 

اره عزیزم. به جای خرید لباس جدید برای یکی دو ساعت، لباس با کیفیت و شیک خونگی بخر و لذتشو ببر!

ممنونم ک نظردادی عزیزم💜🙏

سلام خانما صبحتون بخیر دوباره من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم  ما به امید خدا انشاالله بعد از عی ...

سلام عزیزم بنظرم اگه میتونی پارچه بگیر و پیرهن ساده و کوتاه یا تا زیر زانو بدوز. خیلی هزینه بر نمیشه چون بخوای آماده از بیرون بگیری زیر سه تومن چیزی پیدا نمیکنی. 

سلام عزیزم بنظرم اگه میتونی پارچه بگیر و پیرهن ساده و کوتاه یا تا زیر زانو بدوز. خیلی هزینه بر نمیشه ...

ی پیراهن کوتاه طلایی رنگ هم دارم اتفاقا 

سلام خانم ها تخت من طوسی کم رنگه. روتختیم هم طوسیه. منتها ی کم کهنه است. به نظرتون رو تختی جدید چه ...

صورتی یا زرشکی یا زرد هم کنار طوسی خیلی خوب میشه،البته به بقیه چیزای دکور اتاق هم مربوطه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام عزیزم

من باشم اصلا نمیخرم

ببخشید ها ولی کلا با این طرز فکر که برای هر مراسم یه لباس بخرم مخالف شدیدم 

دخترا یه سوال دارم خونه قبلی من سرتاسر متریالش سفید بود ینی سقف تا کف ...کابینتا...کمددیواری همگی س ...

سلام من هم خونه جدید که رفتم سرویس خواب ،کمد،دیوارها،کابینت‌ها وسایل برقی،پرده ها، میز تلوزیون همه سفید بودن ولی مثلا گاز،هود،فرتو کار رو مشکی گرفتم،مبلمان رو سبز و زرد و فرشم زمینه تیره و ده رنگ گرفتم،حتی یک ثانیه هم دلمو نزد و خسته نکرد منو،حالا هم خونه رو فروختیم هرکی برای بازدید میومد عاشق ترکیب رنگی خونه میشد،به نظر من اصلا رنگ با مینی‌مالیستی تداخل نداره 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود