2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745249 بازدید | 44822 پست

بالشی جان درست گفتند.الان یادم افتاد یه ملحفه خرید اشتباه داشتم باهاش رومیزی دوختم چون گل گلی بود وباکس سبزی واین چیزا.

من امروز خونه نبودم ورودی خروجی نداشتم فقط طبق برنامه یه کوسن مبل شستم چون روز شستشو بود

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چند روز می خواهیم بریم یه شهر دیگه خونه یکی از اقوام

دوتا ساک برای خودم دخترم=یه ساک برداشتم برای جفت مون

دو دست لباس خونگی وبیرونی برای خودم=یه دست لباس بیرونی ویه دست خونگی که تی شرت خونگی زیر مانتوم می پوشم

یه دست لباس مهمونی که اگه اونجا مهمانی رفتیم یا مهمان اومد لباس مناسب داشته باشم

حوله وسایل بهداشتی وارایشی

سه دست لباس وسه تکه اسباب بازی برای دخترم که از این سه دست یه دست تنش.تقریبا خواستم سبک جمع شه چون اونجا هم از بهم ریختگی خونه میزبان جلوگیری کنم.

یه جوراب شلواری میزبان برای دخترم خریده بود که تا موقعیت استفاده اش پیش بیاد کوچیک شد فردا می برم وبا احترام بهشون بر می گردونم شاید هدیه بدن به کس دیگه ای.

چون تو اقوام خانم باردار با فرزند دختر به تازگی داریم.

یه کشو خالی کرده بودم خوشحال امروز دیدم همسرم توش وسیله گذاشته سعی می کنم بپذیرم وبگذرم.

شادی صدام کنید
برای چند روز می خواهیم بریم یه شهر دیگه خونه یکی از اقوام دوتا ساک برای خودم دخترم=یه ساک برداشت ...

دوتا نمی دونم اسمش پیه شبیه کیف ارایش زیپ داره توش یه قسمت طوری داره خوشگل تیست سرمه ای ومشکی از محل کار همسرم دادن با ارم شرکت الان تو یکی اش جوراب نو ولبلس زیر تمیز گذاشتم تو اون یکی می خوام مسواک بذارم یه بارم تو سفر توش نخ وسوزن گذاشته بودم از این مدل ها که تو ایسنتا هست وسیله می ذارن مثا مهر بذاری یا جانماز کوچیک

خلاصه نگه می دارم.

آهان راستی چادر نماز ومهرم گذاشتم چون اونجا می دونم چادرنماز ندارن الان یادم افتاد برم شال نمازم بردارم همون دوتا شال که برای خونه وبیرون برداشتم با همون نناز می خونم

اخه من شال نمازم جدااست.چقدر نوشتن خوبه.این مورد الان به ذهنم رسید.

شادی صدام کنید

ورودی امروز 

یک دستگاه بخورسردکه  خریدش واجب بود

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
خانمای عزیز بیاید از تمیزترین و مینیمالترین و خلوت ترین خونه و کسی که میشناسید بگید تا ما هم ایده بگ ...

همه ی کسانی که دور و اطرافیان و دوستان و آشنایان دیدم همهههه ماکسیمالن به شدت متاسفانه همچین کسی رو سراغ ندارم🙃

هفته پیش همسایه انباری رو ریخته بود بیرون،خدایا تمام پارکینگ پر شده بود از وسایل،این همسایه اصلا اهل ...

اتفاقا منم چند روز پیش از پارکینگ رد میشدم همسایمون دم انباریش بود‌. تا درو باز کرد چنتا چیز سقوط کرد بیرون😅😅 اونم یکی یکی برداشت پرتاب کرد بالا. روم نشد وگرنه خیلی دلم میخاست وایسم ببینم چجوری میخاد از اونجا وسیله برداره

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
خانمای عزیز بیاید از تمیزترین و مینیمالترین و خلوت ترین خونه و کسی که میشناسید بگید تا ما هم ایده بگ ...

منم کسی رو نمیشناسم. تو آپارتمان ما همسایه ها اغلب بی نظم و شلوغ😭😭😭 هر وقت خونه نباشن کلی وسایل بیخودیشونو میذارم دم در وگرنه خونه گند میگیره

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

چقدر بده که اطراف هیچ کدوممون افراد مینیمال وجود ندارن!!! متاسفانه اکثرا شلوغ و بی نظم...

حرف همسایه شد کاش میشد منم میتونستم عکس از دم درب خونشون بفرستم براتون...خونه های میلیاردی لاکچری دارن از خودشون ولی بیرون خونشون آشغالدونی و پر از گلای مصنوعی کهنه و خراب،جاکفشی های درپیت شکسته و پول به یه پادری نمیدن و یه موکت کهنه پهن کردن...باخودم میگم بیرون خونشون اینه داخلش چجوریه🤢

❌لایک❌