2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745601 بازدید | 44826 پست
طوسی قشنگه . منتها چون الان سر مد شده . بازار بری مبلمان و همه چیز شده طیف طوسی 😑...  از جمله ...

بله خیلی مد شده ولی به خدا من به خاطر مد شدنش دوست ندارم میدونم ممکنه چند سال دیگه مد نباشه من خودم از اول عاشق رنگ طوسیم حتی بیشتر لباسهای خودمو وپسرمو طوسی برمیدارم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشو های فریزر و دراوردم شستم،پاک کردم دوباره چیدم،برق افتاد💫

ی کشو پر ،مرغ داشتیم،امروز دیدم همسرم ۴تا مرغ گرفته دستش اومده😑😑😑همیشه میپرسید داریم نداریم ...هعی از دست این مردا

خروجی فریزر هم دوبسته کوچیک سبزی بود

کابینت لوازم برقی هم با اینکه مرتب و تمیز بود،ولی ریختم بیرون ی دستمال کشیدم با تغییر دوباره چیدم💫

سلام خسته نباشید همگی

همه پست هدرو خوندم گزارشها عالین.

من ن ورودی دارم ن خروجی

ورودیهام فقط خوراکی هست خروجی هم بسته بندی خوراکی ها

قوطی رب و شامپو و غیره.

💓💓خیلی خوشحالم حالا ک خروجی ندارم،عوضش ورودی هم ندارم☺️☺️☺️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام دوستای عزیزم؛ 

یه سری لباسهایی که خیلی دوستشون ندارم گذاشتم دم دست مرتب استفاده میکنم تا آخر سال بره برای خروجی، خداروشکر امسال برای تولدم ورودی بی مصرف نداشتم. یه شیشه عطر مورد علاقه م، مقداری پول نقد. 

کنترل روی ورودی ها بسیار عالیه و باعث شده کمد لباسام مرتب بشه. 

سلام دوستان🌹توبروز شده ها دیدمتون😍خیلی وقته نیومدم تاپیک ولی حواسم به ورودیاهست وهمچنان هم به فکرخروجی هستم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
امروز دوتا پاکت بزرگ خروجیا رفت بیرون  و من😇🤩😇 یه سبد اسباب بازی های پسرکوچیکه رو خا ...

چقد اختلاف سنی پسراتون بامزه هست 😊😊😊 خدا نگهشون داره

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

‌ورودیها رو یه جا دارم یادداشت میکنم از ماه گذشته سه تا ورودی اسباب بازی هدیه داشتیم همسرم هم چند تا دیگه اسباب بازی برا بچه ها گرفت. تعدادشون زیادشده متاسفانه. 

قبلا تصمیم داشتم سالی دو بار، یه بار عید و یه بار تولد برا بچه ها اسباب بازی بگیرم؛ الان تصمیمم عوض شده چون همسرم با من همکاری نمیکنه و خارج از برنامه براشون میخره. 

دیروز هم از مسافرت برگشت یه تیرکمون خریده بود. من نمیدونم تیرکمون به چه درد بچه ی کوچیک میخوره. ☹️

متأسفانه کنترل تا حدودی از دستم در رفته. چیزهای کوچیک غیر کاربردی مدام داره اضافه میشه. 

دو تا هندزفری یکی با سیم و یکی مدل ایرپاد تو خونه داشتیم یکی دیگه هم اضافه شد. 

همسرم وقتی از شهرستان اومد، دو ساک پر لباس همراهش بود. برای پسرم دو تا تیشرت گرفته که حداقل پنج سال دیگه اندازه اش میشه. 🙄 

به خاطر اینکه ناراحت نشه بهش اعتراض نکردم اعتراض هم کنم فایده ای نداره. 😪

متأسفانه کنترل تا حدودی از دستم در رفته. چیزهای کوچیک غیر کاربردی مدام داره اضافه میشه.  دو تا ...

عزیزدلم 

کنترل کن ولی خودتو اذیت نکن 

خداروشکر کن همسرت خسیس نیست 

یه زمانی که حال دوتاتون خوبه باهش در این موارد صحبت کن،ولی کوتاه و آروم

مطمئن باش کم کم تاثیرشو میذاره 

گاهی لازمه یه سرمایه گذاری بزرگ تو زندگی بشه که،شوهر دست و دلباز یکم با احتیاط خرید کنه 

شرایط زندگیتو بسنج،و در موردش فکر کن

حتما راه حل های خوب و بدون تنشی پیدا میکنی گلم

❌لایک❌