2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745669 بازدید | 44830 پست
"به نظرم" گلاس سفید تک کار کن و هیچ رنگ دیگه ای رو بهش اضافه نکن  سفید تک باعث میشه فضا بزرگتر ...

نظر همسرمم دقیقا همینه هیدوا جان من دوست داشتم حداقل یکم از پایین و بالای کابینت یا صفحه ها خیلی کم طوسی داشته باشه ولی همسرم مخالفه 

اوپن از مد افتاده اصلا  فقط صفحه رویی رو هم زیاد تیره نزن فضا رو کوچیک میکنه لک و کثیفی رو هم ...

ممنون از نظری که گفتی بله دیروز کابینت ساز هم گفت صفحه سفید بهتره همسرمم به شدت استقبال کرد و من نتونستم دیگه صفحه رو طوسی بکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم منظورتو متوجه شدم ممنون که نظرتو گفتی منم دوست داشتم حداقل صفحه ها طوسی باشه ولی همسرم عاش ...

طوسی قشنگه . منتها چون الان سر مد شده . بازار بری مبلمان و همه چیز شده طیف طوسی 😑... 

از جمله رنگهای محبوب ماهم بود که الان دیگه قیدشو زدم دیگه. 

ممنون گلم. ولی سوال من این بود که چطور تاپیکی که مال سال۹۷ هست،بین تاپیک های جدید اومده ؟  مت ...

عزیزم این تاپیک از سال ۹۷تا الان هیچوقت تعطیل نشده، همیشه فعال بوده،اگر تعداد صفحات رو ببینی متوجه میشی، واسه همین همیشه بین تاپیکای جدید هست

تاپیکای این مدلی تو سایت هنوزم هستن که چند ساله فعاله

ممنون عزیزم از پیشنهاد بجات  من تا حالا نون خشک فریز نکردم نمیدونستم میشه راه کار جالبی بود & ...

خواهش میکنم گلم 😘

منم از زنداییم یاد گرفتم چند سال هست که این کار رو میکنم خیلی هم راضیم👌

برای خورشید پس از شبهای طولانی

چند روزه درگیر آشپزخونه تکونی هستم هنوز تموم نشده. کار کردن با بچه کوچیک واقعا سخته

خروجی سه دست استکان و یه سرویس خیارخوری و یه کیف خودم که میدم به کسی

چندتا قاشق چنگال که کهنه شده بود رفت آشغال و دو تا شیشه رب و سس. فعلاورودی نداشتم ولی برای پسر بزرگم شلوار خونگی حتما باید تهیه کنیم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

امروز دوتا پاکت بزرگ خروجیا رفت بیرون 

و من😇🤩😇

یه سبد اسباب بازی های پسرکوچیکه رو خالی کردم و هرچی باید میرفت سطل آشغال،بازیافتی ها یا تو کیسه خروجی ها،تقسیم شد 

سبد رو هم دیروز بردم تو حیاط و خوب شستم و خشک کردم 

امروزم اسکوتر و سه چرخه هاش شسته شد 

یه سبد و یه تعداد اسباب بازی قابل شستن رو گذاشتم کنار تا شسته بشه 

یه پیراهن پسر بزرگه هم گفت دیگه لازم نداره رفت تو کیسه خروجی ها

دوتا شلوار فرم(نخی) پسر مدرسه ایم هم کوتاه شده،کنار گذاشتم ،با معلمش صحبت کردم که شلوار کتونشو جایگزین کنه که خداروشکر قبول کرد.

یه شلوار کار پسر دومی رفت سطل آشغال

یه گونی و دوتا ظرف خالی شده روغن کنجد رو دادم همسرم ببره مغازه،گونی رو استفاده میکنه.ظرفها رو هم دوباره تحویل میده برای خرید روغن

چقدر پاکسازی و تمیزی حال آدمو خوب میکنه😇😇😇

❌لایک❌
ممنون از نظری که گفتی بله دیروز کابینت ساز هم گفت صفحه سفید بهتره همسرمم به شدت استقبال کرد و من نتو ...

اشکال نداره بعد چند سال اگه دلتو زد میتونی عوض کنی مال ما هم سفیده روش مثل گرانیت دون دون داره خیلی عالیه تا یه لکی میوفته مشخص میشه سریع تمیزش میکنیم اشپزخونه رو هم بزرگ نشون میده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را