2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745663 بازدید | 44830 پست
‌ورودیها رو یه جا دارم یادداشت میکنم از ماه گذشته سه تا ورودی اسباب بازی هدیه داشتیم همسرم هم چند تا ...

این بخشی از لذت والدینه 

بهش اجازه بده به این لذت برسه ولی گاهی یه صحبت مهربانانه داشته باش 

عوضش از اون طرف نامحسوس اسباب بازی های شکسته و چیزهایی که دیگه بازی نمیکنه رو از دور خارج کن

نامحسوس یعنی انقدر اون بچه با اون وسیله بازی نمیکنه که وقتی برمیداری اصلا متوجه نبودش نمیشه

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی زیر پوش همسر رفت خروجی 

لباس بچه ها رو دادم خروجی اونایی ک کوچیک بودن مخصوصا برای حلما رو ولی لباس و کفشای النا که جنسش خوبن رو نگه میدارم برای حلما خودم اینکار رو دوست ندارم ولی دلمم نمیاد لباس های جنس خوب و سالم النا رو رد کنم بره

کلی زیر پوش همسر رفت خروجی 

لباس بچه ها رو دادم خروجی اونایی ک کوچیک بودن مخصوصا برای حلما رو ولی لباس و کفشای النا که جنسش خوبن رو نگه میدارم برای حلما خودم اینکار رو دوست ندارم ولی دلمم نمیاد لباس های جنس خوب و سالم النا رو رد کنم بره

۲ ماهه ورودی خونه ما فقط پوشک و شیر خشک هست 

قربون پسرم برم 😍😍😍😍😍

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
کلی زیر پوش همسر رفت خروجی  لباس بچه ها رو دادم خروجی اونایی ک کوچیک بودن مخصوصا برای حلما رو ...

خب اینم خودش یه مدل مینیمال بودنه. منم لباسای پسر بزرگمو نگه داشتم برای کوچیکه خیلی توی هزینه ها صرفه جویی میشه مخصوصا با قیمتهای الان که فوق نجومیه. تازه مثل لباس بزرگترا نیس که دمده بشه و نشه ازش مجدد استفاده کرد

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
۲ ماهه ورودی خونه ما فقط پوشک و شیر خشک هست  قربون پسرم برم 😍😍😍😍😍

خدا همه ی بچه هارو حفظ کنه برای شماروهم همینطور

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

یه تیشرت وجوراب همسرم رفت خروجی وکلا نیازه به ورود وخروج داره فعلا.بچه هامن نیازه به خرید دارن ومیخوام قبل شلوغی عید برم خرید.کشوهای فریریزمم قشنگ شستم ونیازارو خریدم ومرتب چیدم(ایندفعه صبرکردم تا خالی خالی شه وبرم خرید)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این بخشی از لذت والدینه  بهش اجازه بده به این لذت برسه ولی گاهی یه صحبت مهربانانه داشته باش&nb ...

لذت میبرم از خوندن پستهاتون

خروجی امروز منم فعلا یه زیر سارافونی که جایگزین نمیشه چون یکی دیگه دارم و استفاده نکردم. یه رژ که اونم جایگزین نمیشه چون زیاد اهل آرایش نیستم. یه نعلبکی لب پر شده بود رفت خروجی. یه جوراب کهنه شده و یه ساق دست که استفادش نمیکنم. یه شلوار پسر بزرگم

ورودی هم فعلا ندارم. فقط قسمت خوراکی ها و خوردنی ها که اونم نیازمندیهای خونه اس و چیز اضافی نیس

سلام دوستان گلم منم چند وقته مطالب  گروه را می خوانم و هر روز با اشتیاق تموم یه وسیله اضافه را خارج می کنم چقدر خونه سبک میشه امروز کشوهای اتاق را تمییز می کردم هر چی تو ذهنم اضافه امد رفت بیرون 

من خیلی دوست دارم همه لباس های خونه ام رو بریزم دور فقط ۳ تا تاپ، ۲ دست تاپ شلوارک، ۵ دست لباس خونگی و ۴ دست در حدی که مناسب دورهمی باشه نگه دارم. ولی باز نمیشه. 

باز کشو در حال ترکیدن. چی کنم آخه که بتونم دل بکنم ازشون؟؟ اعصابم هم خورد میشه می بینم پره.. باز میرم بیرون از یه لباس خوشم بیاد میگیرم ولی جا نیست بزارم. دلم هم نمیاد اونایی که خیلی پوشیدم رو بزارم کنار حداقل 

‌ورودیها رو یه جا دارم یادداشت میکنم از ماه گذشته سه تا ورودی اسباب بازی هدیه داشتیم همسرم هم چند تا ...

اگه سنش خیلی پایینه قایم کن  وقتی بزرگ شد تیکه تیکه در بیار بده بهش 

چون همه باهم در اختیارش باشه همه رو خراب میکنه باید بازم براش بخری 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را