2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745663 بازدید | 44830 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رن ...

صفحه کابینت رو چوبی بزنید 

هم گرم هست هم مینیمال

البته اگر چوب پسندتونه من خودم ترکیب چوب و سفید رو بسیار میپسندم 

ققنوس

سلام به همگی من یه کیف و کفش انداختم رفت 😅 

یه سری گل هم تکثیر کردم گذاشتم تو اب ریشه بده نصفشو کاشتم نصفش مونده که ایشالا اونم امروز رسیدگی میکنم

یه سری فیلم هم تو لپتاپ داشتم که اضافیاشو پاک کردم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رن ...

کابینت سفید هیچ موقع دلتو نمیزنه اشپزخونه هم بزرگ تر دیده میشه 

حاشیه ها(اسم علمیشو یادم نیست)  رو طوسی بزن 

ای تاپیک براسال ۹۷! چطور الان اومده اینجااااا لطفا یکی توضیح بده

همه کسایی که تو این تاپیک بودن میان گزارش کار میدن

بعضیام مثل من تازه عضو شدن😅

خیلی خوبه  نه دیگه من کاغذو میندازم توش فکر کن یکی هم برای اون اویزون کنم در کابینت 😄 اخه یک ...

عزیزم نون خشک ها رو بزار فریز جدا از بقیه نونها بعد وقتی اشکنه یا آبگوشت سیرابی کله پاچه درست کردی بزار استفاده کن خیلی خوب و عالیه😎

من سالهاست یه بند انگشت هم ضایعات نون ندارم مخصوصا فصل سرد سال که بیشتر میشه این غذا هارو خورد😇

اگه نون خشکتون لواشه به جای ته دیگ هم میتونی نو ن بیات یا خشک بزاری👌

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام خسته نباشید کسی شماره خیریه که بهش اطمینان داشته باشه داره؟ شما کجا لباس یا وسایلتون رو میبخش ...

من به خیریه نمیدم

با یک واسطه که به روستای دورافتاده ای رفت و آمد داره میدم،و اون میبره اونجا

سلام عزیزم به سلامتی انشاا... کابینتها سفید و اوپن رو رنگ چوب بزنید خیلی زیباست بنظرم

منم عاشق یکدست سفیدم ولی اطرافیانم میگن خونه بی روح میشه به نظرت فقط صفحه ها طوسی باشه خوب میشه یا ا ...

من سفید ساده زدم ،فقط اون قسمتی که گاز هست چون گاز و هود وفر مشکی هست کابینتشو نقره ای تیره زدم ، یخچال و لباسشویی نقره ایه،