2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745667 بازدید | 44830 پست
کابینت سفید هیچ موقع دلتو نمیزنه اشپزخونه هم بزرگ تر دیده میشه  حاشیه ها(اسم علمیشو یادم نیست) ...

اطرافیانم نظرمو راجع به سفید عوض کرده بودن ولی حالا که شما و چند نفر از دوستان مینیمالم نظرشون همینه پس منم دیگه دودل نیستم انشالله سفید میزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کابینت ممبران یا نوکلاسیک سفید عالیه مامانم پارسال ی دست سفید زد خونش بزرگ و دلباز شده منم خونه بخرم ...

مبارک مامانتون باشه

انشالله شما هم به زودی همون خونه ای که دوست داری قسمتت بشه 

منم دکوری نمیزنم هر چی خلوتتر وساده تر باشه بهتره 

اطرافیانم نظرمو راجع به سفید عوض کرده بودن ولی حالا که شما و چند نفر از دوستان مینیمالم نظرشون همینه ...

ان شاءالله  مبارکت باشه

ماهم کابینت سفید زدیم فامیلامون اومدن دیدن خوششون اومد بیشتریا عوض کردن سفید زدن😅 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام خسته نباشید کسی شماره خیریه که بهش اطمینان داشته باشه داره؟ شما کجا لباس یا وسایلتون رو میبخش ...

از مسجد محلتون بپرس شاید کسایی رو بشناسن که نیازمندن 

ماهم میدیم مسجد اونا میدن به نیازمندا

خیلی ممنون گلم😍 آشپزخونه من از هر دو طرف دیواره اصلا جایی برای اپن نمی مونه🙁

اوپن از مد افتاده اصلا

فقط صفحه رویی رو هم زیاد تیره نزن فضا رو کوچیک میکنه لک و کثیفی رو هم نشون نمیده

روشن باشه زود تمیز میکنی، چون بهداشت اشپزخونه مهمه اینو میگم

سلام خانما،من دیگه از خستگی وارفتم،امروز روز تمیز کردن خونه بود،حسابی هلاک شدم،خروجی از اتاق دخترم یه کیسه بزرگ کاغذ باطله،چندتا خودکار که تموم شدن،دوتا طلق رو میزی که رو میز تحریرش مینداختم حسابی کهنه شده بودن،چندتا جعبه خالی وسایل که نمیدونم چرا نگه داشته،یه گرامافون کوچولو که موزیکال و تزئینی بود،یه بسته نوک اتود که رنگی بودن وچهارتا رنگ داشت،از کمد خودمم یه کیف دستی که پوسته شده بود،خروجی خیلی دارم منتظرم که زمان جابجایی برسه حسابی کولاک کنم،چون خروجی های آینده رو فعلا دارم استفاده میکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چ مارکی ؟ خوب صاف می‌کنه ؟ موهای من موج داره  اتو مو هم داری شما؟

مارک بابلیس 

بله صاف می‌کنه ولی نه در حد اتو مو در حد سشوار کشیدن هست

من اتو مو ندارم

با سشوار مو لخت و شلاقی نمیشه 

ققنوس
عزیزم نون خشک ها رو بزار فریز جدا از بقیه نونها بعد وقتی اشکنه یا آبگوشت سیرابی کله پاچه درست کردی ب ...

منم کار شما رو انجام میدم

فصل تابستان برای آبدوغ خیار و فصل زمستان برای آبگوشت استفاده میکنیم

ققنوس

خروجی امروز

یک ست لباس زیر

یک عدد کیف 

یک بیژامه همسر

دو عدد تیشرت پسر بزرگم که کوچک شده بود

کفش فوتبال پسر کوچیکه که بهش کوچک شده بود

ورودی یک ست لباس زیر 

در بقیه موارد ورودی نخواهیم داشت همسر و پسر بزرگم هم بیژامه هم تیشرت دارن

پسر کوچیکم توی فصل سرما فوتبال نمیره الان بخریم امکان داره باز کوچیک بشه برای همین اردیبهشت میخریم

ققنوس
سلام بچه‌ها به نظرتون برس حرارتی بخرم ؟؟ کارایی داره؟؟ کسی داره ؟؟؟

سلام عزیزم ، بستگی به خودت و موهات داره،

برا من با سشوار حالت دادن مو خیلی سخته، موهامم زیاده، سریع با سشوار خشک میکنم با این اتو برسی ها فقط یه بار شونه میکنم، سه سوت مو صاف و مرتب میشه، نباید خیلی بکشی رو موهات

اگه از حالتی که اتو مو به موهات میده خوشت بیاد اینم مثل همون میکنه موهاتو ولی خب سریعتره

قبلش هم اسپری حرارتی بزن که به موهات اسیب نزنه