2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735591 بازدید | 44665 پست
💥💥💥 چالش امروز: در یخچال. اگه بگین رو در یخچالتون چی میذارین خیلی کمکم میکنه. 💥💥💥

روی در یخچال که مگنت و یادداشت و... ندارم

قسمت داخلی دو بطری شیشه ای آب

یک قسمت هم سس شکلات، سس هزار جزیره و سس قرمز

قسمت سوم هم تخم مرغ

در قسمت در پنج قسمت کوچک برای وسیله گذاشتن هست 

من سه قسمت رو پر کردم دو قسمت خالی هست

البته یخچال ما قدیمی هست از این مدل های کمبی ساده

ققنوس
💥💥💥 چالش امروز: در یخچال. اگه بگین رو در یخچالتون چی میذارین خیلی کمکم میکنه. 💥💥💥

نصف درب رو متاسفانه آبسردکن گرفته

دو طبقه کوچیک برای بطری اب و سس و....

یه طبقه بزرگتر برای داروها و شمع ها و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی های امروز

۳ تا روسری ک گذاشتم کنار بدم به کسی چون کاملا نو هستن 

۲ تا مانتو 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
منم بافت دارم ولی هر وقت میپوشم احساس میکنم چادر میچسبه بهش و نامرتب دیده میشه 🤔

چادرتو بذار تو فریزر یه روز یا با نرم کننده حوله بشور تا الکتریسته ساکنش تخلیه بشه دیگه نمیچسبه به بافت

البته بازم ممکنه بچسبه چون تو هوای سرد بیشتر الکتریسیته ساکن میشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

امروز داشتم فکر میکردم به نتیجه جالبی رسیدم. من سال ۹۷ کتاب جادوی نظم و خوندم و بعدش از طریق اینستا با مینیمالیسم اشنا شدم و تا قبل دیدن این تاپیک فکر میکردم خیلی راحت وسایل اضافی رو دور میریزم . تا اینکه دو سه ماه پیش این تاپیک و دیدم و تصمیم گرفتم خروجی هامو بنویسم اینجا. باورتون میشه اکثر روزها خروجی هامو تایپ میکنم ولی ارسال نمیکنم چون یه نگاه میندازم به خودم میگم اینا که همش تقریبا زباله اس تو که چیز خاصی رو دور ننداختی

خلاصه به خودم اومدم و فهمیدم من در واقع هیچ خروجی مفیدی ندارم دارم الکی خودمو گول میزنم و در واقع مینیمال واقعی هم نیستم🤐 هر چیز هم که واقعا خروجی مفید محسوب بشه انقد دست دست میکنم بذارم بیرون که اخرش موندگار میشه تو خونه. واقعا وای بر من.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
هیدوا جان منم چادریم زمستونها برای پالتو پوشیدن مشکل دارم یعنی وقتی پالتو میپوشم بعد چادر سر میکنم ا ...

فقط یه بافت میپوشم با شلوار عزیزم 

هرجام برم فقط چادر و روسریمو میذارم کنار 

من وزنم مناسبه ولی پالتو ...زیر چادر قشنگ نمیشه 

این عکس رو ببین 

بافتی که میپوشم تقریبا این مدلیه 

آستین و یقه ساده و دقیقا قدشم همینقدر 

شومیزامم دقیقا این قد استفاده میکنم بلند تر بهم نمیاد 

❌لایک❌

گندم جان من که هستم مارتین جان وروی هم رفته جان هم هستند وکامنت می ذارند.

در مورد یخچال یه نمی دونم اسمش چیه حالت برچسبی روی در یخجال زدیم برای یادداشت ها.بیشتر یادداشت های یاداوری یا❤️یادداشت های قشنگ

دیگه هیچی.توشم بخوام بگم از حوصله خارج چون گردشی دیگه.

امروز نوبت کشوها نبود گفتم برم کشوی هنسرم نرتب کنم دیدم خودش همه برگه وپوشه ها از کشو برداشته سوپرایز شدم فقط دسته چک وچندتا خودکار وپاکت هدیه های دخترم وچندتا جسب برق بود که هر کدوم گذاشتم سر جاش در حال حاضر:

✅️دوتا کشوی چپ وراست تخت خواب خالی است.

بقیه گزارش هام بعدا میام میگم

شادی صدام کنید
چند روزی هست که از صفحه ۵۰۰ به بعد مطالب این تاپیکو میخونم و متوجه دلیل خلوتی این تاپیک شدم و اینکه ...

@هستیمینیمال۱۳۹۳    

عالی هستش.

عزیزم کاش دوباره بیای از تجربه هات بگی.

عکساتون عالی بودن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ممنونم عزیزم  منم خرید هیجانی زیاد دارم ولی سعی میکنم دیگه کمترش کنم

بچه ها از این خریدای هیجانی هم بگید در کنار خروجیا

با مثال،خریدایی که بعدش پشیمون شدین

یا حتی چیزی که میخواستین بخرین ولی دست نگه داشتین لحظه آخر 

یکم تایپیک از حالت یکنواختی در بیاد

امروز داشتم فکر میکردم به نتیجه جالبی رسیدم. من سال ۹۷ کتاب جادوی نظم و خوندم و بعدش از طریق اینستا ...

چیزی ک مد نظرتونه از خونه خارج بشه اگر خودتون میتونین سریع بیرون ببرین یا ب دست کسی برسونین یا بفروشین.

من هرچی میخوام بذارم بیرون یکماااااااه جلوی در میمونه تا شوهرم همت کنه ببره انبار بذاره.

چون بچه م کوچیکه باید بغلش کنم نمیتونم خودم ببرم.

ولی من برنمیگردونم ب خونه میذارم همون جلوی در بمونه 

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
کاربر :روی همرفته...hasti و maritan... کجایین تگ شون کنید اگه بلدین😢 البته همه دوستان عالی هست ...

سلام عزیزم من هستم و اتفاقا هرروز میام نی نی سایت و اولین تاپیکی که سر میزنم و میخونم همینجاست و خروجی هامم اعلام میکنم. البته تازگی خروجی هام کمتر شده

و بقیه دوستانی که تگ کردی هم هیچکدوم توی گروه نیومدن و نیستن عزیزم، دلیل نبودنشون گروه نیست،شاید کمتر میان نی نی سایت

کاربر ترسو۶۸ هم که هستن و هرروز گزارش میدن اینجا 👌💚🌸

ماشالله اعضای جدید خیلی فعالن و هروقت از تغییراتشون و خروجی هاشون میگن من لذت میبرم💚

2810