2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735112 بازدید | 44646 پست
ی سوال از خانم های مینیمالیست شما برای چند روزتون گوشت و مرغ و ماهی میخرید؟

یه ماه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای مینیمالیست بیایید بگید چند دست مانتو و شلوار و کلا لباس بیرونی دارید؟

من یه دونه مانتو مجلسی دارم برا مجلسای خیلی مجلسی🤣

یه مانتو هم برا مهمونی

دو تا مانتو هم راحت و دم دست که همه جا میپوشم

شلوار هم یه پارچه ای مشکی و یه جین زغالی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خیلی بده ک از اعضای خانواده ادم اینجوری باشه..غریبه رو ادم میتونه کمتر بره خونش ،یا حتی رفت و امدو ق ...

دقیقا منم یکی از نزدیکانم اینجوریه و چون شهر دیگه هست هر بار میرم باید چند روز خونه اشون بمونم. اون چند روز دیوونه میشم. اولش میحوام بلند شم خونه اشو پاکسازی کنم نمیذاره. دیگه بعدش منم احساس رخوت و کسلی میکنم. کل تایمی که خونشونم یا خوابم میاد یا کلافه ام یا کسل و بی حوصله. بر میگردم خونه خودم حالم خوب میشه.

چقدر مختصر و خوب  حالا من همیشه فکر میکنم لباس کم دارم هی دوست دارم بخرم

بستگی به این داره که چقد بیرون میری یا چقد مهمونی میری. من خودم هیچ جا نمیرم مهمونی هم شاید سالی یکی دوتا. همین دو سه تا لباس هم واسه من زیاده🤣 

من باید خیلی گریه کنم ،مامانم هر وقت میان اول در یخچال و باز میکنن،بعد کلی غصه میخورن که چرا فریزر خ ...

دقیقا مث مامان من. این سری که اومد ۱۰ لیتر ابلیمو اورد برام. من خیلی بخوام استفاده کنم شاید ۲ لیتر ابلیمو در سال برام کافی باشه. تازه یخچالمم کوچیکه با بدبختی چند تا شیشه اش کردم جا دادم تو یخچال. بقیه اشم به این و اون دادم. تازه یه کیسه پر لیموی خشک اورده که من اصلا استفاده ندارم هرچقدم میگم نیار گوش نمیده. دیروز نگاه کردم دیدم همشون نم کشیدن. الان من اینا رو دور بریزم اسراف بشه تقصیر کیه.

پالتو و روسری چقدر .؟؟؟

اینجا هوا گرمه

یه پالتو از مجردیم و یه بافت.

روسری نمیدونم چند تا . فک کنم ۱۰ تا شال و روسری دارم. ولی تو فکرم بذارم خروجی چون فقط با سه تاش راحتم دیگه هم میخوام اگه خریدم مث مدل این سه تا بخرم.

یه جعبه گردنبند رفت خروجی 

یه دست بلوز شلوار تو خونه ای خودم رفت خروجی جایگزین نمیشه چون دارم و نیازی نیست فعلا

یه مقدار اسباب بازی خراب و شکسته رفت بازیافت

یه اتو موی خراب رفت خروجی 

ورودی یه اتو مو از طرف همسرجان کادو گرفتم ❤️

❌لایک❌

چند روزی هست که از صفحه ۵۰۰ به بعد مطالب این تاپیکو میخونم و متوجه دلیل خلوتی این تاپیک شدم و اینکه چرا روند تاپیک کند شده

متوجه شدم تاپیک در اسفندماه بی دلیل تعطیل میشه و بچها گروه تشکیل میدن و یکی یکی مهاجرت میکنن😢😅

واقعا چقدر بعضی کاربرا نکات خوبی میگفتن حیف که دیگه اینجا نمیان...

کاربر:@دورهمی@فیگی@senita@ترسو۶۸ @ماهی تنگ طلا و.... کجایین اخه😢😢😢

کاش اینجارو ترک نمیکردین

2810