2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735297 بازدید | 44658 پست
لباسهام قدمت دار هستن🙂.قبلا خرید اشتباه زیاد داشتم ولی از عید تا الان فقط ی دونه خریدم. مانتو لی ...

ممنونم عزیزم 

منم خرید هیجانی زیاد دارم ولی سعی میکنم دیگه کمترش کنم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو نمیپوشم چادریم دو تا شلوار بیرونی دارم دو تا شومیز یه دست کت شلوار مجلسی

چقدر خوب 

بنظرتون تاثیر این تاپیک توی زندگی تون چطور بوده 

چون داخل این تاپیک کامنت زیاد دیدم ازتون 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من باید خیلی گریه کنم ،مامانم هر وقت میان اول در یخچال و باز میکنن،بعد کلی غصه میخورن که چرا فریزر خ ...

عزییییزم🥰

توضیح بده براش که اینجوری تازه تازه میخری و راحتتری و ...

❌لایک❌
ممنونم عزیزم  منم خرید هیجانی زیاد دارم ولی سعی میکنم دیگه کمترش کنم

امان از خرید هیجانی😖

من اخرین بار تو خرید هیجانی ی کیف زررررررد خریدم.

اشتباه ترین کار ممکن چون اصلا ب هیچ لباسی نمیخوره اصلا استایل من نیست.

چقدر پشیمونم از خریدش😮‍💨😮‍💨

عزیزم شماهم خودتو سرزنش نکن اگر تازه با این سبک اشنا شدی

عادیه ک هنوز مثل قبل اشتیاق خرید داشته باشی

من تقققریبا یکساله پیرو این سبکم باید اعتراف کنم شاید ۱۰ بار یا کمتر یا بیشتر خرید اشتباه داشتم،ولی واقعا نسبت ب گذشته عاقلتر شدم هرچیزی رو نمیخرم.

امیدوارم میل ب خریدن برای شما هم کم بشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
امان از خرید هیجانی😖 من اخرین بار تو خرید هیجانی ی کیف زررررررد خریدم. اشتباه ترین کار ممکن چون ا ...

بله عزیزم جدیدا با این تاپیک آشنا شدم و میخوام توی زندگیم به کار ببرم 

انشاالله ک واسم نتایج خوبی داشته باشه💖

ی سوال از خانم های مینیمالیست شما برای چند روزتون گوشت و مرغ و ماهی میخرید؟

قبلا که همسرم شغلش طوری بود اول ماه حقوق میگرفت بنا به شرایطمون برای یه ماه برنامه ریزی میکردم که از این مقدار دیگه نباید بیشتر خرید کنیم

اگه به واسطه مهمون کم میومد با غذاهای بدون گوشت سپری میکردیم ...

الان که شغلش آزاده دیگه مقدار خاصی مدنظرم نیست 

بنابه نیاز میگم مثلا دوتا مرغ بگیره دیگه تا هروقت تموم بشه 

اینجور نیست که مرغ و ماهی و میگو و گوشت گوسفند و گوشت چرخ شده و بلدرچین و بوقلمون و  ... همه رو یه جا داشته باشم 

اصولا دو نوع گوشت هست تو فریزر کنارشم وعده های بدون گوشت مثه انواع آش ها و کوکو ها و ... داریم 

❌لایک❌
برای کت لی کوتاهم میخوام ی چیزی بگیرم ک تا روی ران باشه . ی چیزی تو اینستا دیدم مثل پیراهن مردانه ک ...

میتونی عکس چیزی که تو اینستا دیدی رو اینجا بذاری دوستان راهنماییت میکنن گلم 

❌لایک❌
کلا هر چند وقت یکبار مانتو یا لباس بیرونی میخرید شما؟

قبلا هرماه یه مقدار پول کنار میذاشتم برای خرید پوشاکم

الان از شهریور چیزی نگرفتم چون نیاز ندارم واقعا

چیزهایی که دارم جنس خوب و کاربردی هستن برام 

❌لایک❌
قبلا هرماه یه مقدار پول کنار میذاشتم برای خرید پوشاکم الان از شهریور چیزی نگرفتم چون نیاز ندارم واق ...

بنظرمنم کیفیت مهم تر از کمیت هست 

اگر یک لباس جنس عالی داشته باشیم بهتر از ۱۰ تا لباس بی کیفیت هست

چقدر خوب  بنظرتون تاثیر این تاپیک توی زندگی تون چطور بوده  چون داخل این تاپیک کامنت زیاد ...

خیلی خیلی زیاد تاثیر داشته 

فقط لباس رو بگم که یه عالمه لباس داشتم ولی با هرکدومش یه مشکلی داشتم 

انگار موقع خرید دقت نمیکردم 

یکی جنسش خوب نبود و زود عرق میکردم یکی تو بازوهاش برام تنگ بود یکی تو سینه ش،یکی به استایلم نمیومد یکی یقه ش برام خفه بود،یکی  رنگش بهم نمیومد و  ...

درعین حال که لباس زیاد داشتم ولی چیزی که به دلم بشینه نداشتم 

بعد کم کم لباسهایی که باهاشون حالم خوب نبود رو رد کردم،از اون به بعد چیزی که میگرفتمو سعی میکردم جنس خوبی بگیرم.از اونجا ورودی هامو کنترل کردم و اجازه دادم به خودم که از همین هایی که دارم نهایت لذتو ببرم و توجهمو معطوف کنم به لذت بردن از یه مراسمی که میرم نه اینکه دغدغه م بشه نوع لباسم 

دقیقا مثه خورد و خوراک مینیمال 

به اندازه باشه،با کیفیت باشه ولی همه توجهم رو جلب نکنه ...بخوری که بری به اهدافت برسی،بپوشی که از جنبه های دیگه زندگیم لذت ببری و مهمونی بدی که از باهم بودن لذت ببری نه اینکه فلان وسیله اگه داشتم بیشتر لذت میبردم و ...

❌لایک❌
خیلی خیلی زیاد تاثیر داشته  فقط لباس رو بگم که یه عالمه لباس داشتم ولی با هرکدومش یه مشکلی ...

شمادر رابطه با سبک مینیمال کتابی نمی‌شناسید که بتونم تهیه کنم ؟

شمادر رابطه با سبک مینیمال کتابی نمی‌شناسید که بتونم تهیه کنم ؟

کتابهای خوبی تو همین تاپیک معرفی شده ولی به گفته کاربرا هیچی جامع تر از تجربیات کاربرای این تاپیک نبوده براشون 

❌لایک❌
2810