2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735307 بازدید | 44658 پست
شمادر رابطه با سبک مینیمال کتابی نمی‌شناسید که بتونم تهیه کنم ؟

کتاب و مطلب تا بخوای هست ولی مهم عمل کردنه. که هیچ کدوم تو رو وادار به عمل کردن نمیکنن. ولی اینجا جو طوریه که همش دلت میخوای یکاری کنی. به نظرم همین تاپیکو بخون فقط.

مانتو نمیپوشم چادریم دو تا شلوار بیرونی دارم دو تا شومیز یه دست کت شلوار مجلسی

هیدوا جان منم چادریم زمستونها برای پالتو پوشیدن مشکل دارم یعنی وقتی پالتو میپوشم بعد چادر سر میکنم احساس میکنم اندازه بشکه میشم برای همین پالتوهامو گذاشتم خروجی

پارسال زمستون توی مراسمی یکی از فامیلامون بهم کنایه زد یعنی فکر کرد چون پالتو ندارم نمیپوشم خیلی غصه خوردم 

خواستم بدونم شما زمستونها زیر چادر چی نیپوشی که چاق دیده نشی حتما که شما خوش اندامی ولی من اضافه وزن دارم و بد دیده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روزی هست که از صفحه ۵۰۰ به بعد مطالب این تاپیکو میخونم و متوجه دلیل خلوتی این تاپیک شدم و اینکه ...

گروه بدیش اینه که همه تا یه مدت فقط فعالن بعد کمرنگ میشن. اما تاپیک هی عضو جدید میاد و دوباره جمع جون میگیره.

مانتو نمیپوشم چادریم دو تا شلوار بیرونی دارم دو تا شومیز یه دست کت شلوار مجلسی

لطفا از مدل شومیز که زیر چادر به جای مانتو میپوشی عکس بزار اگه ممکنه عزیزم مطمئنم خیلی به دردم میخوره ممنون 😍

مانتو خیلی زیاد دارم... 😑...

مدتی واسه اینکه خیاطیم عالی بشه مدلهای مختلف رو دوختم.. هنوز مانتوهایی دارم که اصلا نپوشیدم . خیلیاشون حالت پیراهن مانتویی دارند و گاهی مهمانی هم میپوشم . جنسهاشون خیلی خوبه مثلا مانتو هشت سال پیشم انقدر تمیز و نو مونده که همچنان میپوشمش. سه تا پنج تا  رو دستی هست . چون هر روز چندساعت ورزش و پیاده روی داریم و از این مانتوها استفاده میکنم. 

تعدادشون قابل شمردن نیست 😑 و مدلها و پارچه هاشون عالیه و همه رو دوست دارم. 

پالتو فقط یه دونه که چندسال پیش حراج هفتاد درصدی از کلاردشت خریدم ... 

کاپشن هم یه دونه که بهم هدیه دادن. 

گروه بدیش اینه که همه تا یه مدت فقط فعالن بعد کمرنگ میشن. اما تاپیک هی عضو جدید میاد و دوباره جمع جو ...

درسته ولی منظورم این بود که ای کاش این عزیزان برگردن دوباره به تاپیک و استفاده کنیم از تجربیاتشون 

و یکی از بدیهای دیگه گروه اینه که مطالب مفید گم میشه و مثل اینجا سازمان دهی شده نیستن که بتونیم مطابق صفحات ازشون استفاده کنیم

کاربر :روی همرفته...hasti و maritan... کجایین تگ شون کنید اگه بلدین😢 البته همه دوستان عالی هست ...

یکی از کاربرها اگه اشتباه نکنم اسمش هستی مینیمال بود عکسهایی از خونش میزاشت خیلی خیلی قشنگ بود هم وسایلش کم بود وهم به شدت کاربردی وبا کیفیت ومینیمال بود بیشتر وسایل خونش سفید رنگ بود اصلا از دیدن عکسها کیف میکردم تمیز ومرتب وزیباااااا 

اونموقع خواننده خاموش بودم

کاش بازم میومد وعکس میزاشت لذت میبردیم از دیدن خونش

خروجی های دیروزم:

جای ظرفای دم دستی رو عوض کردم. چون جام کم بود، کنار ظرفای مهمونی بودن. کابینت آبچکون رو خالی و نرتب کردم که ازون برا ظرفای دم دستی استفاده کنم. 

1در بانکه 

۱در جا ادویه 

۱در مرکبات گیر که بدون در هم کار میکنه

رنده سیر 

۱ روسری

چسب اکلیلی 

کشوی همسر هم‌که خالی کردم

چند روزی هست که از صفحه ۵۰۰ به بعد مطالب این تاپیکو میخونم و متوجه دلیل خلوتی این تاپیک شدم و اینکه ...

عزیزم تاپیک کند میشه چون قدیمی ها دیگه روی یک روال افتادن و تا وسیله ای عمر مفیدش تمام نشده باشه خروجی ندارن

بعد ما فقط باید تاپیک رو به روز نگهداریم تا کاربر جدید بیاد

کاربر جدید یعنی یه خونه برای پاکسازی و پیام های خوشحال کننده

ققنوس
2810