دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی بده ک از اعضای خانواده ادم اینجوری باشه..غریبه رو ادم میتونه کمتر بره خونش ،یا حتی رفت و امدو ق ...
دقیقا منم یکی از نزدیکانم اینجوریه و چون شهر دیگه هست هر بار میرم باید چند روز خونه اشون بمونم. اون چند روز دیوونه میشم. اولش میحوام بلند شم خونه اشو پاکسازی کنم نمیذاره. دیگه بعدش منم احساس رخوت و کسلی میکنم. کل تایمی که خونشونم یا خوابم میاد یا کلافه ام یا کسل و بی حوصله. بر میگردم خونه خودم حالم خوب میشه.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من باید خیلی گریه کنم ،مامانم هر وقت میان اول در یخچال و باز میکنن،بعد کلی غصه میخورن که چرا فریزر خ ...
دقیقا مث مامان من. این سری که اومد ۱۰ لیتر ابلیمو اورد برام. من خیلی بخوام استفاده کنم شاید ۲ لیتر ابلیمو در سال برام کافی باشه. تازه یخچالمم کوچیکه با بدبختی چند تا شیشه اش کردم جا دادم تو یخچال. بقیه اشم به این و اون دادم. تازه یه کیسه پر لیموی خشک اورده که من اصلا استفاده ندارم هرچقدم میگم نیار گوش نمیده. دیروز نگاه کردم دیدم همشون نم کشیدن. الان من اینا رو دور بریزم اسراف بشه تقصیر کیه.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر