بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانما شما برای نظم دادن وسایل همسر چیکار میکنید ؟ همیشه میذاره گوشه اپن کارت و کاغذ و سوئیچ و ...
شرایط ما هم دقیقا همینه راه حلی براش ندارم یه مدت یه سبد کوچولو گذاشتم گفتم بزار داخل این ولی نزاشت همش میزاره رو اپن ولی با نظم میزاره پخش وپلا نیست ولی شلوغ دیده میشه
هر وقت همسرم وپسرم میان خونه همیشه کل جیبهاشونو خالی میکنن رو اپن
شیشه های ادویه رو براساس اینکه باید زودتر مصرف بشن و دیگه نخریم چیدم... نزدیک به هشت تا باید تموم بشن و خروج بگذارم.
مازاد ادویه ها توی فریزر هستند و لیست کردم که فعلا نخریم دیگه ...
حبوبات هم یه قوطی باغله لپه خالی کردم و پختم برای پلو ... که خونواده خوششون اومد. و من هم خوشحال شدم . چون سه قوطی ازش دارم و نقشه چیدم هفته ای یکبار براشون درست کنم تا زود تموم شن ...
خروجی امروز من 6 تا جام قبلن گذاشته بودم خروجی اما کسو نداشتم بهش بدم امروز با یه زعفرون ساب شیشه ای که باهاش راحت نبودم سنگیا دارم با اونا راحت ترم یه سوفله قهوه خوری که شیشه اش شکسته بود به کارم نمیومد یه جا نماز پف پفی ماله سر عقدم بود که استفاده نمیشد و زیاد داشتم یه دایسر نایسر که تو کار کردن باهاش راحت نبودم هولوهش 30 تا جا دستمالی تک نفره هتلی که رو چینیام بود و به کارم نمیومد رو همش رو فروختم تو دیوار به یه خانوم البته خانوما همشو نمیخواست وقتی اومد من همشو بهش دادم با همون قیمت توافقی قبلی چه قدر خوشحال شد هی میگفت عه چه حیف گفتم منکه استفاده نمیکنم لااقل شما برو استفاده کن الان انگار یه باری از رو دوشم برداشته شده 😄😄