2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736076 بازدید | 44675 پست
امروز نوبت شستن سرویس ها بود که انجام شد. بچه ها من همچنان با بحث دستکش ها درگیرم.یه بار مصرف خریدم ...

دستکش پزشکی منظورت از اون دستکش هایی که داخلش پودریه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشع بسلامتی بپوشین.سایه جان من چون ب تازگی اثاث کشی کردم دارم ظاهر خونه رو مرتب میکنم بعدا می ...

ممنونم عزیزم❤️

موفق باشی . این چالش ها رو میخوام همیشه ادامه بدم. وقتی تموم شد ،دوباره از اول شروع کنم. توی هر دور پاکسازی یه سری چیزا رو خارج میکنم. تا وسیله هام هی کم و کمتر بشه.

خروجی:

چند عدد رنگ اکریلیک استفاده نشده میرسه دست یه خانم نقاش

پسرا جعبه کامل خریده بودن که چند رنگش مصرف نشده بود و بیشتر از یکساله مونده بود تو کمدشون

امروز راضی شدن به خروج

ققنوس

سلام خانما شما برای نظم دادن وسایل همسر چیکار میکنید ؟

همیشه میذاره گوشه اپن کارت و کاغذ و سوئیچ و پول و ساعت خیلی رو مخمه اون وسایل گوشه اوپن به خصوص که آلوده هستن تازگی هم موقع دستمال کشی اوپن دستم خورد ساعت افتاد خراب شد و هی میگه ساعتمو انداختی😒

جا کلیدی هست تک و توک آویزون میکنه تو فکرمه یه نظم دهنده چیزی کنار جاکلیدی بزنم که خرده ریزاشو بریزه اونجا

نظرتون؟

سلام خانما شما برای نظم دادن وسایل همسر چیکار میکنید ؟ همیشه میذاره گوشه اپن کارت و کاغذ و سوئیچ و ...

به نظرم یه سبد کوچیک خوشگل بذار روی همون اوپن ، مثل این حصیریا یا تریکو که هم زیبایی داشته باشه هم همسرت وسیله هاشو بریزه داخلش. هم دیگه نگران الودگی نیستی، هم همسرت وسیله هاشو روی اوپن میذاره که عادت کرده 

عزیزم قابلمه هاتو میتونی بدی وجاش قابلمه ی نو بگیری ( وزن میکنن وبراساس اون میدن بهت)

اتفاقا همین به ذهنم رسید. فعلا گذاشتم کنار سرفرصت برم شاید قابلمه مسی یا روی جنس خوب پیدا کنم. جدیدا به روی علاقه مند شدم. انگار خورش ها توش خوشمزه تر میشه

سلام خانما شما برای نظم دادن وسایل همسر چیکار میکنید ؟ همیشه میذاره گوشه اپن کارت و کاغذ و سوئیچ و ...

وای یعنی منم کلافه م هر چقدر جمع میکنم بازم کافیه یه هفته رها کنم رو میز مطالعه پرکاغذ کلید پول خورد رسید بانکی و... که نمیتونمم بریزم دور چون بقول خودش همشون خیلی مهمه 😑

یه ظرف گذاشتم روی جا کفشی هرجای منزل بندازن برمیدارم میذارم داخل اون ظرف

هر روز هم که از منزل خارج میشن لوازمشون رو برمیدارن

ققنوس