2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736100 بازدید | 44675 پست
سلام خانما شما برای نظم دادن وسایل همسر چیکار میکنید ؟ همیشه میذاره گوشه اپن کارت و کاغذ و سوئیچ و ...

من ی جاشکلاتی گذاشتم جلوی اینه جاکفشی وسایلش میزاره داخلش از همونجا هم برمیداره میره

همتا اسم خـودمه♥
اتفاقا همین به ذهنم رسید. فعلا گذاشتم کنار سرفرصت برم شاید قابلمه مسی یا روی جنس خوب پیدا کنم. جدیدا ...

دقیقا همینه من کلا تو رویی (روحی)خورشتامومیپزم مرغمم تو رویی سرخ میکنم ومیپزم اوایل نخریدم بعدا دیدم چقد خوبه رفتم یه چندتاسایزی که لازمه رو خریدم خیلی راضی هستم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه با دستکش پارچه ای که نمیشه ظرف شست من مشکلم ظرف شستنه. تقریبا ماهی یه جفت دستکش ظرفشویی میره سط ...

من برای ظرف شستن نمی خوام برای کارای روتین خونه گردگیری جارو جا به جایی لباس ببرسی ماکسازی ها اتو زدن ها

برای ظرفشویی چاقو وسایلی نثل تیغه لوازم برقی بذار اخر سر با دقت بشور یا بدون دستکش بشور

شادی صدام کنید
سلام خانما شما برای نظم دادن وسایل همسر چیکار میکنید ؟ همیشه میذاره گوشه اپن کارت و کاغذ و سوئیچ و ...

عزیزم همسر من فقط کلیداشو میذاره رو اُپن که منم میبرم آویزون میکنم تو جا کلیدی بعضی وقتا هم خودش آویزون میکنه کارتاشم همیشه تو جیبشه ساعتم روزمره دستش نمیکنه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
پاییزجان مرغ به قابلمه روحی نمی چسبه موقع سرخ کردن؟  

نه روغن  خوب داغ بشه نمیچسبه برامن که تاحالا نچسبید

کابینت ادویه ها و دمنوشا و ... مرتب شد

تو دو تا کابینت جداس

یه قوطی پلاستیکی رفت خروجی

یه مقدار مریم گلی بود که چند سال مونده بود ریختم تو خشکاله ها، داخل ظرفش تخم خرفه هارو ریختم، باز ظرفی که تخم خرفه ها توش بود رو پلاستیکی بود انداختم تو بازیافتیا...

کم کم ظرفای اضافه رو خالی بشن و برن خروجی،فقط ظرفای ست بمونن

خروجی خاصی نداشت فقط مرتب شد و چند تا دمنوش رو حواسم باشه همین پاییز و زمستون مصرف کنیم تموم بشه

سلام یه کیف کارت داره ویه کیلیدکه تو جیبشه همیشه ساعتشم میذاره پشت آیینه کنسولمون

هوم. برنج دیگه خیلی نوستالژیه تو این قابلمه. یاد دهه ۶۰. ته دیگای پرسر و صدایی هم توش درست میشه

مامانم هنوز درست میکنه من گاهی.حتی آبگوشت وآش رو هم داخلش درست میکنم فک کن بارون هم بباره😍