2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737118 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها یه سوال داشتم من یسری لباس دارم که تنگ شدن برام و همگی مارک و جنس خوبن که چندین بار استفاده نش ...

من اگه در حال رژیم باشم که ماه به ماه واقعا کاهش داشته باشم نگه میدارم 

ولی اگه بگم میخوام "یه روزی" لاغر شدم بپوشم واقعا همه رو  رد میکنم حالا به هر طریقی(فروش،هدیه،بخشیدن )

❌لایک❌
فکر کنم یکی از چالشای خونه هایی که چند تا بچه کوچیک دارن،اسباب بازی باشه تو خونه ما تقریبا دو سالیه ...

برای پسر کوچیکم قبلا اسباب بازی ها رو به صورت چرخشی میاوردم تا به قول شما تنوعی باشه براش و هم اینکه هر سری ریخت و پاشش کمتر باشه

یکم که بزرگتر شد متوجه اون مقدار اسباب بازی شد که میره کنار و بهونه میگرفت همه رو براش بیارم 

دیگه همه رو گذاشتم در اختیارش ولی یواشکی اونهایی رو که دیگه باهاشون بازی نمیکنه رو اگه بشه میشورم و ضدعفونی میکنم.یا تمیزش میکنم، میذارم کنار برای به بچه کمکیم. 

هرچیم شکسته و خرابه یا میره سبد بازیافت یا سطل آشغال 

الان اسباب بازیهاش با توجه به ورودی هاییم که داره نسبت به اول سال به یک سوم رسیده و این عالیه

❌لایک❌

لوازم آرایشام

دوتا رژ،یه سرمه سنگ و پنکک و ضد آفتاب

لوازم جانبی جعبه م،موچین،قیچی و برس ابرو،دوتا کش مو،یه گیره آبشاری و یه کلیپس،ناخن گیر و سوهانش.

همه داره استفاده میشه خداروشکر 

❌لایک❌
خانما همسر من سال ۹۹ میرفت کلاس سنتور یه سنتورم اون موقع خرید بعد کلا ولش کرد الان یکساله که حتا سنت ...

باهاش صحبت کن 

ولی زیاد تحت فشارش نذار 

همون صحبت کوتاه میره تو ناخودآگاهش به مرور تاثیر میذاره 

❌لایک❌
دوست عزیز خروجیها برای پارسال بوده که همزمان با خوندن تاپیک بود که  شامل ریمل خشک شده  پ ...

ایده تحویل چمدون به گل دخترت عالیه عزیزم 

من مادرم نذاشت جعبه وسایل آرایش بردارم!!!

چندتا خرده ریزه برداشتم 

ولی خودش جعبه سر خریدشو داشت تا اون موقع،خیلی خوشکل بود

❌لایک❌
دوست عزیز خروجیها برای پارسال بوده که همزمان با خوندن تاپیک بود که  شامل ریمل خشک شده  پ ...

مال من چمدون مانند نیست از اوناستکه باز میشه مثل استند لوازم ارایشی و زیورالاته،سه طبقس خیلی برام کاربردیه فثط مشکل اینجاست که ازش اون موقع دوتا خریدیم😐یکیش آکبند مونده

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
حسرت خیلی چیزها در مورد عروسی رو دلم مونده بود ولی از وقتی با این تاپیک آشنا شدم دیگه برام مهم نیست ...

منم اوایل ناراحت بودم،الان اینقدر خوشحالم در عوض😂

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
لوازم آرایشام  دوتا رژ،یه سرمه سنگ و پنکک و ضد آفتاب لوازم جانبی جعبه م،موچین،قیچی و بر ...

یادش به خیر منم مجردی گیره ی آبشاری داشتم موهام بلند وپرپشت بود خیلی بهم میومد ولی چند ساله دیگه از اون گیره ها ندیدم البته اگر هم بود دیگه به دردم نمیخوره البته موهام بلنده ولی خیلییییی کم پشت تر از قبل شده🤕🙁

اره منم جدا میکنم اینجوری تغییر فصل رو بیشتر حس میکنم 😁

دقیقا😁من حتی کیفامم فصلی کردم😐