2777
2789

نه یعنی من وقتی باردار بودم دکتر فقط دمنوشا رو‌کفت با احتیاط مصرف کنم و هرچیزی نخورم و جیگر و اب هویج و ماهی حرفی از کاهو‌نزد و منم چون خیلی سالاد دوست دارم همیشه میخوردم 

منی که تجربه سقط هم دارم بنظرم هیچ چیز گیاهی باعث سقط نمیشه شاید باعث درد و لکه بینی شه ولی سقط نه 

شما هم حساسی سعی کن در حد تعادل از هر چیزی بخوری فقط زیاده روی نکن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که تجربه سقط هم دارم بنظرم هیچ چیز گیاهی باعث سقط نمیشه شاید باعث درد و لکه بینی شه ولی سقط نه ش ...

عاشق کاهو هستم خیییلی زیاد 

زدم تو نت گفت اتفاقا فولیک اسید هست و لازمه خوردنش

عاشق کاهو هستم خیییلی زیاد زدم تو نت گفت اتفاقا فولیک اسید هست و لازمه خوردنش

بخور نوش جان ولی زیاده روی نکن 

امیدوارم بسلامتی فارغ شی جانم❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عاشق کاهو هستم خیییلی زیاد زدم تو نت گفت اتفاقا فولیک اسید هست و لازمه خوردنش

من بشدت میخوردم

الان پسرم ماشاءالله ۱۰ ماهشه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اولا تا خدا نخواهد برگی از درخت نمی افته چون تجربش کردم سر دختر اولیم با قابلمه قورمه سبزی ک نهم ماههم بود روی شکمم چپه شود شکمم بدجور سوخت بچه ام خداروشکر کاریش نشود سر دختر دومیم از ساختمان دو طبقه افتادم پله ب پله محکم ک کل ساختمان صدا کرد ماه هشت بودم خداروشکر حتی تا سقط رفتم بازم خدارو شکر سالم بودن  دوما ۳ تا بچه آوردم همه چیز خوردم اما سالم سالم بودن با وزن خوب الکی ب خودتون استرس ندید ک بدترین سم هست