2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736806 بازدید | 44690 پست
خداروشکر پس فروش رفت به سلامتی 😍 تو شهرای کوچیک هم معمولا چیزای خورده ریز رو نمیخره کسی. بیشتر وسا ...

ممنکن عزیزم واقعا راحت شدم.انگار ی باری روی دوشم بود.

معضلات زندگی تو شهرای کوچیک زیاده یکیشم همین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم گروه نداره یا اگر داره من نمیدونم. بعدم ما نزدیک دوتا شهر هستیم دوتاشونم از شهر ما یکساعت فا ...

خداروشکر😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همسرم یه مقدار زیاد موز و کیوی و نارنگی خریده بود  امروز دونفر اومده بودن خونه رو ببینن برای خ ...

باهم برین خرید،

معمولا بین ساعت ۸تا۹صبح پیام میذارم. احتمالا چالش فردا یه قفسه کتابخونه باشه

خیلی هم عالی... ما قبل از اسباب کشی به مازندران. تمام کتابها و قفسه ها رو بخشیدیم .. پس امروز من آزادم 😟... به نوشت افزار پسرم نظم میدم 

باهم برین خرید،

اصولا وقتی از سر کار برمیگرده خریدها رو انجام میده 

البته گاهی باهم میریم خرید اونجاهم خیلی باید اصرار کنم کم بگیر ولی نمیتونه انگار

مثلا یه دلیلش اینه من نمیتونم هرروز برم میوه بگیرم! این مقدار باشه تا یه هفته خورده میشه!!!

یا میگه تو که اسراف نمیکنی بالاخره یه جوری مصرف میشه !!

ولی خدا میدونه چقدر باید تو فکر باشم اینا چه جوری مصرف کنیم که هم پرخوری محسوب نشه هم خراب نشه و یه استفاده ای بتونیم داشته باشیم 

بعضی مردها انگار یه پیش زمینه ذهنی از ناخودآگاهشون دارن که دستشون به خرید کم نمیره 

❌لایک❌
اصولا وقتی از سر کار برمیگرده خریدها رو انجام میده  البته گاهی باهم میریم خرید اونجاهم خیلی با ...

ماخرید میوه رو هفتگی انجام میدیم وقتی باهم میرین خودت سوا کن مقداری که میخورین رو.من اصلا دلم نمیادمیوه حیف شه یه چندوقتیه تو غذاپختن هم بیشتردقت میکنم واقعا برکت هم بیشترمیشه

مسئله منم هست.من با یک سوم ورودی خوراکی خونه می تونم زندگی بچرخونم

وای منم. ازون طرف هم یخچال پر میشه بقیه رو میبرم بالکن اونحا می‌پوسه. هرچی میگم نگیر. بازم میگیره. میوه ها روشستم گذاشتم رو میز نمبخورن. میگم پس مقصر من نیستم که میوه ها میپوسه. شما نمیخورین. گفتم تا اطلاع ثانوی چیزی نخر بزار فریزر خالی شه. بازم دیروز با کلی خرید اومده خونه. اصلا اشتباهه خرید دست آقایون باشه. 

وای منم. ازون طرف هم یخچال پر میشه بقیه رو میبرم بالکن اونحا می‌پوسه. هرچی میگم نگیر. بازم میگیره. م ...

بچه هاتون هم میوه نمیخورن؟

وای پیاماتون رو خوندم خنده ام گرفت از بچه های خودم😂

شوهر من روزدرمیون میوه میخره،گاهیم جعبه ای

ولی حتی یکدونه هم اضافه نمیمونه،بچه هام ماشاالله خوش خوراکن انقدر که از اونور بوم افتادن🤦

اصلا تعادل ندارن، به جز میوه خوراکی دیگه هم میخورن ولی کلا همیشه دهنشون میجنبه

فقط خداروشکر تو خونه خودمون اینطورن جایی مهمونی میریم اشتهاشون کور میشه😆

خروجی های دیروز: 

۴تا تاپ خودم

۲تا تیشرت خودم

یه تاپم چن وقت نمیپوشیدم راحت نبودم توش.

دیشب پوشیدم دیدم راحت نیست. اونم میذارم خروجی 

یه پیرهن مجلسی کوتاه هم گذاشتم که استفاده کنم اگه راحت بود تو خونه بپوشم. اگه نه که اونم خروجی

بچه ها خانم حمداوی یه دستگاه پرزگیر لباس داره،همیشه لباسا و روسریاشو پرزشو میگیره

بنظرم خیلی کاربردیه،به خصوص برا روسری،من اکثرا روسری یا شال نخی استفاده میکنم که هر چقدم جنسش خوب باشه،بازم بعد چند بار شستن پرز میشه،خیلی تو فکرم از اینا بخرم.

دقیقا دستگاهش همین بود،کسی دیگه هست اینجا از این دستگاها استفاده کنه؟