2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737110 بازدید | 44691 پست

لوازم ارایشیم سه تا رژ

ی لاک

ی کرم پودر و پدش

ی ریمل.

لوازم دیگه مثلا دسته تیغ،دوتا ناخن گیر،بند انداز،لاک پاک کن،سه تا برس و ی شونه دم باریک،ی مام،ی ادکلن دوتا مرطوب کننده و ی اب رسان.

فقط باید ضد افتاب بخرم،ی رژمم خشک شده باید بندازمش دور

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
نه گلم گروه نداره یا اگر داره من نمیدونم. بعدم ما نزدیک دوتا شهر هستیم دوتاشونم از شهر ما یکساعت فا ...

خداروشکر پس فروش رفت به سلامتی 😍

تو شهرای کوچیک هم معمولا چیزای خورده ریز رو نمیخره کسی. بیشتر وسایل بزرگ خرید و فروش میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی رو نمیشناسم بهش هدیه بدم.پست کردن برام مشکلی نیست راحته. ولی هیچکس اعتماد نمیکنه همه میگ ...

بهترین راه اینه که باهاشون تماس بگیرید، بگید من می رم اداره پست و از اونجا از روی جعبه و آدرس عکس می فرستم. مطمئن که شدید پول رو بزنید تا بسته رو ارسال کنم.

من اینجوری یه وسیله رو فروختم، از شمال رفت سیستان☺️

هر دومون هم راضی بودیم خداروشکر

بهترین راه اینه که باهاشون تماس بگیرید، بگید من می رم اداره پست و از اونجا از روی جعبه و آدرس عکس می ...

اینم خوبه.

واقعا راس میگن هر سری عقلی داره ب ذهن خودم نرسیده بود کسی خواست همینجوری میفرستم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
بچها شما ظروف و سطل های یکبار مصرف رو نگه میدارید؟  یه اشکده نزدیک خونمونه که اکثرا ازش خرید م ...

ظروف یه بار مصرف اسمش رو خودشه عزیزم 

همون یه بارم که استفاده بشه مخصوصا چیز داغ توش ریخته بشه ضرر داره...

ما اگه ظرف ماست و ... زیاد بیاد یا کسی برامون تو ظروف یه بار مصرف نذری بیاره، بعش حتما ظرف رو میذارم بازیافتی

❌لایک❌
سلام بچه ها من دیوار وسیله گذاشتم برای فروش ی شهر دیگه اگهی کردم هرکس پیام میده میگه اول جنس رو بفر ...

عزیزم قانون فروش اجناس تو مجازی اینطوره که اول ایشون پول رو میفرستن بعد وسیله رو براشون پست میکنید 

هزینه پست اصولا با خریداره مگه اینکه فروشنده بگه ارسال رایگان یعنی فروشنده هزینه پست رو بده

یا یه جوری باهم کنار بیان

❌لایک❌

همسرم یه مقدار زیاد موز و کیوی و نارنگی خریده بود 

امروز دونفر اومده بودن خونه رو ببینن برای خرید میوه ها رو اوردم براشون 

چقدر خوشحال شدن از پذیرایی(و منی که خوشحال شدم خورده میشه و خراب نمیشه🙃🙃)

و برنامه ریزی کردم تو میان وعده ها همین میوه ها رو خرد کنم بذارم جلوشون تا خورده بشه

این مدیریت خوراکی ها که مقدار ورودیش دست خودم نیست واقعا معضلیه هرچیم به همسرم تذکر میدم کم بگیره گوش نمیده چون فکر میکنه وقتی خورده بشه پس نیازه!!!😵‍💫😵‍💫😵‍💫

❌لایک❌
همسرم یه مقدار زیاد موز و کیوی و نارنگی خریده بود  امروز دونفر اومده بودن خونه رو ببینن برای خ ...

مسئله منم هست.من با یک سوم ورودی خوراکی خونه می تونم زندگی بچرخونم

شادی صدام کنید
همسرم یه مقدار زیاد موز و کیوی و نارنگی خریده بود  امروز دونفر اومده بودن خونه رو ببینن برای خ ...

من ورودی مواد غذایی دست خودمه

ولی ماهی یکبار همسرم شاکی میشه یک دفعه می‌ره ده کیلو از یک مدل میوه میگیره اون رو یجوری مدیریت میکنم

ولی اگر دائمی باشه واقعا اذیت کننده ست

ققنوس
سلام بچه ها من دیوار وسیله گذاشتم برای فروش ی شهر دیگه اگهی کردم هرکس پیام میده میگه اول جنس رو بفر ...

منم هر چی فروختم دیوار تبریز و کرج و تهران بوده

اکثرا میبرم پست و همونجا با هم هماهنگ میشیم و هزینه رو میزنه 

اکثرا هم هزینه پست رو نصف نصف پرداخت کردیم گاهی هم خودم

ولی هیچوقت مشکلی پیش نیومده