2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736788 بازدید | 44690 پست
ماخرید میوه رو هفتگی انجام میدیم وقتی باهم میرین خودت سوا کن مقداری که میخورین رو.من اصلا دلم نمیادم ...

اجازه نمیده سوا کنم 🙃

میگه بگو چی میخوای بردارم

نمیذارم خراب بشه،ولی اینکه باید مرتب برنامه ریزی کنم برای خوردنش یا یه استفاده ای مثه مربا یا کمپوت و ترشی و ...این اذیتم میکنه 

خودم میگم لزومی نداره همیییییشه میوه تو خونه باشه،حالا دو روزم نباشه اتفاقی نمیافته یکم معده هاتون نفس بکشن😁

یه وقتایی میوه که تموم بشه چیزی نمیگم تا از خلوتی یخچال و آشپزخونه لذت ببرم

کلا تو خوراکی ها خیلی ولخرجه متاسفانه و به من میگه خسیس بازی درنیار😵‍💫

مثلا یه جایی میریم میخواد آش بگیره برای بچه ۴ ساله و ۱۱ ساله هم،هرکدوم  یه کاسه آش میگیره که میگم اینها نمیتونن با اندازه یه آدم بزرگ چیزی بخورن ولی باز برچسب خسیسی میخورم البته شوخی شوخی 🥴

❌لایک❌

خب چالش امروز:

یه قفسه از کتابخونه خونمون. 

من امروز احتمالا سراغ کشوی دستمالای آشپزخونه هم برم. 

پر از دستمال کهنه هایی هست که از لباسا بریدم. مبخوام بندازمشون بیرون. دستمال آشپزخونه بخرم.‌ یا اگه میشه نخرم همونا رو سر و سامون بدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خانم حمداوی یه دستگاه پرزگیر لباس داره،همیشه لباسا و روسریاشو پرزشو میگیره بنظرم خیلی کاربرد ...

ندارم 

تازه دارم میبینم البته

من روسری ساتن و ابریشمی میپوشم پرز نمیشه 

کلا لباسم پرز هم بشه میدم خروجی 

ولی اگه جلو خروج زودهنگام لباس رو بگیره خوبه

❌لایک❌
خب چالش امروز:   یه قفسه از کتابخونه خونمون.  من امروز احتمالا سراغ کشوی دستمالای آش ...

به نظرم نخر 

اول کار کن باهاشون ببین کم نمیاد و کافیه برات یا نه،اون نیاز رو احساس کن و بعد بخر عزیزم

❌لایک❌
بچه هاتون هم میوه نمیخورن؟ وای پیاماتون رو خوندم خنده ام گرفت از بچه های خودم😂 شوهر من روزدرمیون ...

بچها منم خیلی میخورن. همش دارم پوست میوه جمع میکنم. ولی بازم یه میوه هایی انگار کمتر میلشون میگیره. مثلا سیب زیاد دوس ندارن.

بچهاتو بیار خونه ما😂😂

ندارم  تازه دارم میبینم البته من روسری ساتن و ابریشمی میپوشم پرز نمیشه  کلا لباسم پرز ه ...

اره دیگه هدفش همینه به خاطر یکم پرز شدن الکی لباس رو ندیم بیرون در صورتیکه لباس سالمه

حتی بعضی مانتو یا شلوارهای جنس کرپ هم به مرور زمان بعضی قسمتاش مثل سر آستین یا پشت گردن یا کشاله ران پرز میشن، یا پالتو فوتر و... فقط برا روسری نیست

بچها منم خیلی میخورن. همش دارم پوست میوه جمع میکنم. ولی بازم یه میوه هایی انگار کمتر میلشون می ...

بچه هامونو چند روزی عوض کنیم😂

نمیدونم چرا ولی بچه های من حتی میوه هایی که دوست نداشته باشنم میخورن مثل کیوی ،خرمالو و...🤦

از دیشب براشون باقلا خیس کردم از مدرسه اومدن بپزم بخورن تا وقت نهار ضعف نکنن وگرنه منو میخورن😆

چیشده عزیزم؟ انشالله زود سلامتی ت رو بدیت بیاری. اگه لایق باشم برات دعا میکنم.

زنده باشین الهی خانوم مهربون😭😭😭 الان دکترم تا آزمایش بنویسه برم آزمایش بدم. ممکنه بیماری خطرناکی گرفته باشم ک باشه خودمو میکشم😭😭😭