2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737135 بازدید | 44691 پست
من همراه تون هستم کشو خودم چیزی نداره با کشو پسرها چالش رو انجام میدم

کامنتهای شمارو دیدم در باب مینمیالیست و چقدر لذت بردم که خودتون و مامانتون از بچگی مینیمال هستید ،لطفا تجربیات بیشتری در اختیار بچهای سایت بزارید 

مثلا از تعداد لباسها و ظرف ظروف و نحوه مهمونی دادن و پس اندازتونم بگید که استفاده کنیم

کامنتهای شمارو دیدم در باب مینمیالیست و چقدر لذت بردم که خودتون و مامانتون از بچگی مینیمال هستید ،لط ...

تعداد لباس ها رو قبلا گفتم البته لباس های خودم رو بیشتر اطلاع دارم برای مامانم رو الان خاطرم نیست بگم خدمتتون

لباس های خودم بیرونی ها: سه تا شلوار جین دارم دو تا وست و شومیز دو عدد کت و شلوار 

شومیز ها چون مشکی و سفید هستن با همه چی ست میشن 

لباس گرم هم یک. کت چرم دارم یک کت جین یک عدد سوئیشرت طوری با آستر پشمی یه بارونی نازک هم دارم

پالتو و کاپشن ندارم

کفش هم یک عدد کتونی یک عدد کفش رسمی دارم یه پوتین

کفش مجلسی هم ندارم خراب شد خروج دادم هنوز نگرفتم اونم مشکی ساده بود

شال هم سه رنگ دارم مشکی ،توسی و سورمه ای تک رنگ با همین سه تا راحتم و نیاز به رنگ و مدل دیگه ندارم

لباس خانگی: سه عدد تیشرت و شلوار دو عدد بلوز و شلوار خواب( جایی برم یا کسی بیاد موقع خواب بلوز و شلوار می‌پوشم) دو عدد پیراهن خواب وقتی خونه خودمونیم کسی هم نیست

لباس زیر هم سه تا بالاتنه سه تا پایین تنه سه جفت جوراب

یک روز درمیون هم لباسشویی میزنم چیزی کم نمیارم

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرف و ظروف هم یک سرویس ۱۲نفره داشتم کافی بود توی ۱۷سال 

ولی امسال یمقدار پرجمعیت شدیم بابت ازدواج در خانواده خودم و همسرم 

و اینکه خانواده ها خواستن با هم دعوت بشن من قبلا خانواده خانواده دعوت میکردم دیگه گفتن جمعیتی باصفا تر هست یک سرویس ۱۲نفره جدید اضافه کردم البته سرویس به اون صورت که شرکت ارائه میده نه

خودم پلو خوری، خورشت خوری، پیش دستی، دیس ،کاسه ماست ،کاسه آبگوشت و نمکدان ست رو خریدم به اندازه ۱۲نفر

و چون جمعیت بالا رفت خوب پارچ و لیوان، فنجان، قاشق و چنگال هم ۱۲ تا خریدم 

ققنوس

از پس انداز بگم که شکر خدا تا حالا بدون پس انداز نبودیم

تو هر موقعیتی پولی بوده که به مشکل نخوریم

زیاده از حد نداریم ولی رفاه نسبی رو بحمدالله داریم

مال و اموال دنیا هم در حد رفع نیاز و پشتوانه فرزندان بودن داریم و اگر خدا کمک کنه دستمون جلوی کسی دراز نیست

ققنوس
کامنتهای شمارو دیدم در باب مینمیالیست و چقدر لذت بردم که خودتون و مامانتون از بچگی مینیمال هستید ،لط ...

عزیزم تا جایی که ذهنم یاری کرد براتون تایپ کردم باز اگر چیزی دوست داشتید من بگم بفرمایید در خدمتتون هستم

ققنوس

بعضی کتاب ها رو دوباره شروع کردم به خواندن و

قسمتی از کتاب در باب زندگی مینیمالیستی که بسیار توجه من رو جلب کرد

یوقت خدای نکرده مثل ماکسیمالیست هایی نباشیم که بخاطر زیادی لوازمشون فخر میفروشن 

ققنوس
تعداد لباس ها رو قبلا گفتم البته لباس های خودم رو بیشتر اطلاع دارم برای مامانم رو الان خاطرم نیست بگ ...

یچیزی جا انداختم

دو عدد تاب ساده دو بنده مشکی و توسی هم دارم که زیر کت می‌پوشم جهت پوشش بدن

ققنوس

سلام دوستای گلم 

خروجی ها دو تا لباس مجلسی تو دیوار هفته پیش فروختم 

اومدم خونه مادرم نزدیک ۱۲ تیکه لباس از همه کشو هاشون خارج کردم 😁

ورودی هم یه بلوز و شلوار خریدم 

با یه جفت کفش سفید تعداد کل کفش هام شد ۱۱ تا🤐 ولی برسم خونه حتما ۲ تا رو خارج میکنم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
از پس انداز بگم که شکر خدا تا حالا بدون پس انداز نبودیم تو هر موقعیتی پولی بوده که به مشکل نخوریم ...

خداروهزارمرتبه شکر🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستای گلم  خروجی ها دو تا لباس مجلسی تو دیوار هفته پیش فروختم  اومدم خونه مادرم نز ...

سلام.

من فقط دوتا کتونی ودوتا نیم بوت وسه تاپاشنه بلنددارم که دوتاش براعقدوعروسیمه که ازین تعداد فقط یه کتونی وبوت رو استفاده میکنم،یه نیم بوت ویه کتونی ویه وپاشنه بلند رو سعی میکنم بفروشم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام بچه ها من دیوار وسیله گذاشتم برای فروش

ی شهر دیگه اگهی کردم هرکس پیام میده میگه اول جنس رو بفرست تحویل ک گرفتم برات پرداخت میکنم.

شما باشین اطمینان میکنین؟

چون هم باید پول پست هم بدم میگم حالا پول وسیله رو نداد اشکال نداره ولی پول پست رو اگر نده من ضرر میکنم. اینم بگم شهرمون کوچیکه دیوار نداره واسه همین شهرای دیگه اگهی میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چه خوبه که تو ورودی خوراکی هم دقت میکنین. منم چن روزه به این نتیجه رسیدم که یخچالو فریزر خالی که شد ...

اخه قبلا زیاد میخریدیم‌میموند خراب میشد حیف میشد دیگه تصمیم گرفتم تو این زمینه هم تا حد امکان مینیمال باشم و در حد نیاز خرید کنم 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️