2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736546 بازدید | 44687 پست
پس منم ب محض ورود ب اشپزخونه  ظرف تو سینک رو بشورم و روی  صفحه کابینتم اگ وسیله اضافی هس و ...

مثل این. این الان ۸تا عادته. تو دوتا جدول بکش. روزهای ماه رو تو خونه هاش بنویس که بدونی و دنبال کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حبوباتو تو چی میریزین؟؟من نمیدونم چرا کلی شیشه مربا دارم ک توش خرتو پرته

منم قبلا داشتم. توش ادویه حبوبات سبزی خشک و ... میذاشتم. و هر کدوم یجا بودن. و مرتب کردنشون برام سخت بود. ولی الان همه رو دور ریختم.( فقط یه سری همشکل برا کمپوت و مربا نگه داشتم. )

دم عید یه سری بانکه آریسام گرفتم. تمام مواد خوراکی رو فقط تو یه کابینت بزرگ جا دادم. و مرتب کردنشون برام خیلی خیلی راحت تر شده.  و هی دوست دارم کابینتشو مرتب کنم.

هروقت بخوام بانکه بگیرم فقط آریسام میگیرم. چون رو هم چفت میشه و جا کمتر میگیره. دو مدل ظرف یخچالی هم انتخاب کردم. هروقت خواستم بخرم از همون دومدل میگیرم. که یخچالم رو باز کردم همون دومدل فقط باشه و مرتب دیده بشه. کلی هم با وسواس انتخاب کردم. کلی گشتم تا خودمو بتونم به یه مدل راضی کنم😂.

یک ساله دارم دنبال جا ادویه میگردم. هنوز موفق نشدم مدل دلخواهمو پیدا کنم که دلمو نزنه و تا همیشه دوسش داشته باشم. 

این جور آدمها نیاز به دیده شدن دارن دوست دارن دیگران مدام از تیپ و قیافشون تعریف کنن حتی ممکنه چند ...

من سه سال پیش مادرشوهرم برام دو دست لباس مجلسی گرفت هردو باهم۲۸۰تومن😶بعد با این دوتا حدود۱۰تا مجلس رفتم😂🤦

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
حالا بالاخره ی جوری میفروشم حتی با قیمت پایینتر. ولی این ردزا مغزم به شدت درگیره به دو دلیل: ۱-چرا ...

دقیقا بهترین هدیه واقعا پوله😶

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

من دقت نکرده بودم ورودیارو چون کوچیک بودن ب چشمم نیومد

یه کش مو که خواهرم داد

یه ظرف ماست سفالی

فقط همین دوتا ورودیام بودن.

کش موهامم قبلا زیاد بودن همرو جمع کردم ب جز یکی، روزی ۵۰ بار گمش میکردم،دیگه یدونه از قبلیا اوردم دم دستم یکیم خواهرم داد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام بچه ها 🌿✋🏻 مدتیه تاپیک رو میخونم  الان صفحه 7۴۰ هستم و گفتم یه لیست از خروجی های این م ...

سلام گلم 

خوش امدی ❤️❤️❤️❤️

منم از خروجیات لذت بردم 

آفرین💞💞💞💞💞

❌لایک❌